Gå til innhold

Hva skal dere gjøre i jula?


bebisss

Anbefalte innlegg

Blir nok bare mamma og meg... Bror er i militæret, og søstreren med ungene skal til svigerfamilien.

Vil helst feire med mine to nieser da... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi er hos hans forledre i år. Vi har flyttet inn på gården de bor på, så alt ligger til rette for at julestemningen skal bli helt på topp hos oss! Vi er ca 13 stk på julaften.

Dagen begynner med god julefrokost (tidligere hos svigers, men skal lufte tanken på å avlaste dem litt på det området, men vil trø varsomt og ikke ta noe fra dem ;)) Så er det litt Askepott på fjernsynet osv før det blir grøt med mandel i - og selvsagt marsipangris til vinnern!

Etter på putler alle litt rundt for seg og hjelper til der det trengs. Så pynter vi oss og går i kirken - det gir stemning det! Etter kirken er det full julemiddag hos svigers og da kommer resten av gjengen som skal feire med oss. Pinnekjøtt, poteter og kålerabistappe <3 ! Multekrem til dessert. Så er det kaffe, snacks og avslapning før vi åpner gaver. Etterpå går vi faktisk rundt treet :O Så er det kaffe og kaker og bare kos!

ELSKER jul og gleder meg vilt! Eneste jeg savner når jeg feirer der er riskrem til dessert. Sikle! Men jeg skal nok få Mamma til å spare litt til meg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vurderer så si til samboern at jeg er hos foreldrene mine, og si til foreldrene min at jeg blir med han! Så kan jeg heller sitte alene med bikkja og gjøre det jeg selv vil :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg skal hjem til foreldrene mine, samboer til sine foreldre, og så er vi sammen 1 og 2 juledag! GLEDES, jeg ELSKER jul!!!!!!

Gleder meg allerede, starter faktisk å glede meg til jul når jeg pakker ned julepynten med stor sorg i januar

:tre::tree::nissekyss::kalle::nisselue::nissevink::nisseblunk::nisse::danser::gave::fryser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest blah blah

Hva skal dere gjøre i julen?

Vi skal kose oss. :)

Litt mer spesifikt? Lage god mat, nyte stillheten, spille brettspill, spise god mat, åpne pakker, gå tur i vinterlandskapet, spise mer god mat, se en god film, eller kanskje dårlig film, men filmer som bare må ses i jula :fnise: tenne masse lys, spise mer god mat, krype opp i sofaen og sukke over vondt i magen mens man spiser litt julegodis, gå en tur i vintermørket, pakke vekk alt julegavepapir, pakke inn mat og godis, skru på dagens 4. oppvask, slukke alle lys, legge seg, men snoke litt i godteriskåla før man ender opp i soverommet.

Deilig med jul :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I år skal jeg reise bort med en venn. Til et sted med sol :-D

Jeg velger å reise bort siden sønnen min feirer jul hos pappaen sin for første gang, og da vil jeg heller utnytte muligheten til å få reist litt, slappet av og fått litt sol på kroppen enn å reise og besøke familie.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal ha FRI for første gang på 2 år. Herre min hatt det er forferdelig å jobbe i matvare på julaften. Man står der og sier "Good jul" så hyggelig man kan mens folk er hissig, stresset og nekter å forlate butikken ved stengetid. HANDLE FØR JULAFTEN, mine kjære venner.

Ellers skal jeg feire med min herlige familie :-) Elsker jul!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi skal feire hos foreldrene mine, tror også søsteren og kjæresten hennes kommer. Også kanskje besteforeldrene mine. Blir litt annerledes jul på oss, da det blir vår første som foreldre. Selv om den lille ikke forstår noe av det. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg skal hjem til Mamma :) Og feire den hos min søster sammen med svigerfamilien hennes... :) Ting blir veldig spesielt, siden pappa gikk bort i oktober i fjor, så tror vi kommer til å ha en rolig og ikke stressfull jul.... :)

Jeg både gleder meg og gruer meg til jul, blir tungt å være vekke fra kjæresten så lenge, og ikke ha han rundt meg... kommer til å savne å kose med han :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første jul i nytt land, så vet ikke helt enda...spise ikke norsk julemat og åpne pakker den 25 istedet 24, BUU!

Kan vel spise norsk mat og pakke opp gavene dine 24. Allikevel?:) Men spørs litt hvor og hvorfor du er i utlandet, da...:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest LadyAntebellum

Vi skal feire jul hjemme hos mine foreldre. Morfar, Tante og et søskenbarn kommer også :hoppendeglad:

Liker ikke alt styret med gaver jeg :sjenert: Greit at det er litt gaver altså, men kjenner det tar litt av. Jeg elsker å kjøpe å gi bort gaver altså, men ikke under "press". Hater å handle julegaver i Desember for da er ALT bare kaos i butikkene. Hvordan gjør dere andre dette med gaver? Forslag mottas med stort :nigo:

Ellers er jo Desember så koselig med baking av julekaker, pynting og julemusikk :nisseblunk:

Jeg selv tar dette med gavene med stor ro og kjøper dem gjennom hele året slik at jeg virkelig kan nyte juletiden uten kjøpepresset. Det beste jeg noensinne har begynt med!!

:) det er også veldig koselig og gjøre det slik:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sikkert ikke så fryktelig mye spennende. Da jeg var liten, var det alltid masse julebesøk i julen og slekt fra hele landet var samlet og koste seg. Husker jeg syntes det var sååå kjekt, men så skilte foreldrene mine seg, og da ble det slutt på det :( De siste årene har det bare vært julaften med nærmeste familie, så er det "over".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...