Gjest gjest1 Skrevet 19. februar 2004 #1 Del Skrevet 19. februar 2004 Må være enkelt å lage og gå raskt. Har foreslått melon og skinke evt asparges og skinke og avocado med creme fraiche og kaviar evt reker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 19. februar 2004 #2 Del Skrevet 19. februar 2004 Bruscetta! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. februar 2004 #3 Del Skrevet 19. februar 2004 Hjemmelaget majones eller aïoli er også kjempegodt i avocado, den kan du lage på forhånd (og den gule fargen ser jo forøvrig utrolig lekker ut med grønn avocado og rosa reker). Fylt sopp er også kjempegodt, hvis du får tak i slike store champignoner. Skjær av stilken og legg på stekebrett med lokket ned. Bland sammen hakket hvitløk, en hakket tomat, en kopp ferske loffsmuler, et egg, hakket gressløk/persille, salt, pepper og revet parmesan og fyll det i soppen. Dryss på litt tørre loffsmuler og drypp litt olivenolje over og stek i ovnen ved 220 grader i 20 minutter. Det kan du også lage på forhånd og servere kald. Eller hva med en enkel spinatsalat. Ferske spinatblader, uten stilk, skiver av spekeskinke, hardkokte egg i båter, høvlet parmesan, krutonger og en enkel vinaigrette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 19. februar 2004 #4 Del Skrevet 19. februar 2004 Kjøp ferdig laksepate (ller lag selv) skjær i skiver og server med dill, sitron og sprø toast.Evt. en klatt rømme til. Enklere blir det ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bøllefrøet Skrevet 19. februar 2004 #5 Del Skrevet 19. februar 2004 En liten tallerken med 3-4 grønnskjell, 1 skive røykelaks, 1 skje kaviar, litt masjones og litt rømme. Toast ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tundra Skrevet 20. februar 2004 #6 Del Skrevet 20. februar 2004 Skagen toast: En skive loff til hver gjest. Rist dem i brødrister, eller i panna med litt olje. Skjær på skrå slik at det blir trekant skiver. Ha på en klatt Creme F. reker, rødløk, en liten klatt med sort kaviar og en liten med rød. Pynt med litt dill og en sitronskive. Alltid en slager hos meg hvertfall! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå