Gå til innhold

Risgrøt i stekeovnen.


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har pleid å koke oppmelken i risen, og så sette gryta i ovnen uten varme i 4-5 timer. Etter det kan man koke opp grøten igjen, og den er fiks ferdig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går helt fint uten å sette på ovnen også. Vi lager alltid grøt på den måten - kokes halvferdig om morgenen, og står i ovnen hele dagen, til vi skal spise middag. Da får den en oppvarming + bittelitt salt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...