Gjest Anonymous Skrevet 13. februar 2004 #1 Del Skrevet 13. februar 2004 Hvordan gjør man det? 4 timer på 70 grader eller husker jeg helt feil? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 13. februar 2004 #2 Del Skrevet 13. februar 2004 Jeg har pleid å koke oppmelken i risen, og så sette gryta i ovnen uten varme i 4-5 timer. Etter det kan man koke opp grøten igjen, og den er fiks ferdig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 13. februar 2004 #3 Del Skrevet 13. februar 2004 TAKK!!! :kysse: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 13. februar 2004 #4 Del Skrevet 13. februar 2004 Du kan sette den i dyna di, så er den nydelig god etter noen timer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest the imp Skrevet 13. februar 2004 #5 Del Skrevet 13. februar 2004 på baksiden av geisha-grøtrisen står det 30 grader eller i dyna i 4 timer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Virvel Skrevet 19. februar 2004 #6 Del Skrevet 19. februar 2004 Det går helt fint uten å sette på ovnen også. Vi lager alltid grøt på den måten - kokes halvferdig om morgenen, og står i ovnen hele dagen, til vi skal spise middag. Da får den en oppvarming + bittelitt salt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå