starie Skrevet 6. februar 2004 #1 Del Skrevet 6. februar 2004 Jeg har laget brun saus og det ble mye til overs. Kan jeg fryse resten? Den inneholder fløte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
valmue Skrevet 6. februar 2004 #2 Del Skrevet 6. februar 2004 Ja, det burde gå bra. Har gjort det selv flere ganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 6. februar 2004 #3 Del Skrevet 6. februar 2004 Jepp, har en selv i fryseren nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 6. februar 2004 Forfatter #4 Del Skrevet 6. februar 2004 Takk :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zalomine Skrevet 7. februar 2004 #5 Del Skrevet 7. februar 2004 Burde gå utmerket det ja. Fløte kan meget godt fryses. Når jeg lager saus bruker jeg ikke akkurat hele fløtepakka, men etter råd fra min mor slår jeg resten i en isterningpose og putter i fryseren, så pytter vi en "isbit" eller to i når vi lager saus eller annet som skal ha en liten fløteskvett. Det går utmerket Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 7. februar 2004 #6 Del Skrevet 7. februar 2004 Fløte kan meget godt fryses. Når jeg lager saus bruker jeg ikke akkurat hele fløtepakka, men etter råd fra min mor slår jeg resten i en isterningpose og putter i fryseren, så pytter vi en "isbit" eller to i når vi lager saus eller annet som skal ha en liten fløteskvett. Det går utmerket Vin også! Har mange poser med 1-2 glass av rød- eller hvitvin som er kjempegreit til bruk i sauser eller gryteretter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 8. februar 2004 #7 Del Skrevet 8. februar 2004 Som yrkesaktiv lager jeg store porsoner med kjøttkaker/saus. Fryser alltid ned tre-fire personer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 11. februar 2004 #8 Del Skrevet 11. februar 2004 Vi har også masse små bokser med sauserester i fryseren, og når jeg ser at det er to eller tre bokser med smme type saus der så tar jeg opp disse og varmer dem opp i sammen. Har også en isbitpose med hvitvin, men har liksom glemt bort å bruke den... Første gang jeg har frøset vin, og har ikke tenkt på at jeg har den der. Takk for tipset! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 12. februar 2004 #9 Del Skrevet 12. februar 2004 Fryser alltid ned tre-fire personer Uff da! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå