Gå til innhold

Bli invitert bare fordi noen andre melder avbud, frekt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har ikke lest hele tråden, men har ofte blitt bedt i siste liten, eller etter siste liten.

Jeg synes man skal gjøre så godt man kan for og møte opp, større sjanse for og bi invitert tidligere senere.

Altså, bite i det sure eplet, men kan lønne seg på sikt.

Fungert ganske greit her hvertfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Jeg ville ha oppfattet en sånn reserveinvitasjon dagen før, som både frekk, teit og krenkende, og ville ikke engang ha vurdert å si ja. Å invitere folk pga mange forfall, er å føye spott til skade. Den sosiale kompetansen kan ikke være særlig høy.

Tja.

Jeg vil heller la feststoler stå tomme og mat bli kastet, enn å invitere flere og håpe at noen andre i vennegjengen har lyst og mulighet til å kaste seg rundt og være med på festen?

En invitasjon er bare et hyggelig tilbud. De fleste kjenner flere enn de har plass og budsjett til, og kan ikke invitere alle til bryllupet sitt. Dette paret tok sjansen og inviterte flere når det ble ledige plasser, og det synes jeg er positivt, så lenge de ikke forventer at det passer for de nyinviterte. Her forutsetter jeg selvsagt at brudeparet setter virkelig pris på de sist inviterte også, selv om de ikke hadde kapasitet til å invitere dem i første runde.

Jeg hadde også takket nei hvis jeg på så kort varsel måtte fikse hår, antrekk, tilbehør og gave, hvis jeg så for meg at det ble for mye stress. Men hvis jeg i utgangspunktet hadde lyst, og ikke hadde andre viktige planer, og gode muligheter til å fikse det som trengtes uten å løpe hele byen rundt i desperat shopping eller bruke altfor mye penger, så hadde jeg nok grepet sjansen til å være med å feire gode venner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde dratt hvis jeg hadde kunnet. Blir ikke fornærmet over å ikke bli invitert i bryllup, da jeg vet at mange gjerne skulle invitert flere enn de har anledning til. Kjoler har jeg i skapet og håret hadde jeg ikke gjort noe mer enn å vaske og frisere selv uansett. Angående gave ville jeg skrevet et pent kort hvor det sto at gaven ville bli overrakt ved en senere anledning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest "gjest"

Jeg hadde takket ja.

Og så hadde jeg ikke gått.

For det kom noe i veien i siste øyeblikk........

He, he, he.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...