Gå til innhold

Han sier vi ikke er sammen..


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

TS her.

Snakket med ham om det idag,og da sa han at planen var at vi skulle bli kjærester for ca en uke siden, når vi var på helgetur, men at han ikke greide spør :( Ikke fordi han ikke ville, men fordi det bare ikke ble..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Forsøk å være ice queen. Det hjelper ofte. Gi litt faen, slutt å mase på han og svar kort, men hyggelig på meldinger. Ikke ta kontakt først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er fascinerende hvordan mange kvinner alltid tolker ting i verste mening, og rotter seg sammen for å få disse meningene forsterket.

Er man en litt forsiktig mann er man tydeligvis dømt til å tape. Ingen kommer til å gidde å holde kontakten med deg, og har man ikke de følelsene dama håpet på så er man drittsekk. Uansett hva man gjør.

Man er ikke drittsekk før man har truffet jenta i urimelig lang tid. Et halvt år er greit, vil jeg si. Greit å se om man savner personen når man er fra hverandre, tenker på den andre, om det kribler i kroppen, om mn blir glad i, bryr seg om osv. Men et år? NEI. Og enda lengre enn det...? Maaaan, du har et problem med ett eller annet, og ikke la det gå ut over hun som tydeligvis føler ting for deg. Cut it out. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har datet en mann i 4.5 mnd nå. Igår skulle han reise bort 2 uker, på guttetur, noe som var avtalt før vi møttes. Vi er sammen hver eneste dag, vi bor nesten sammen.

Jeg har sagt jeg ønsker et offisielt forhold, jeg er lei av å bare date. Han sier vi blir kjærester snart (har sagt det i 1 mnd nå..) og at vi blir sammen når han er klar.

Før han reiste, spurte jeg om hvorfor vi ikke er kjærester. Da sa han at han følte vi er det, at han ikke kommer til å se annerledes på oss når vi blir kjærester, og at ingenting blir forandret når vi blir sammen, og at han vil være kjæresten min. Alikevel er vi ikke offisielt kjærester! Han begynte å snakke om alt han likte med meg, som om han prøvde å ro seg bort fra spørsmålet. Snakket om hvor fantastisk jeg er, og at han er veldig glad i meg.

Men hvorfor kan vi ikke bare bli offisielt sammen?! Vi gjør jo ALT sammen. Men jeg trenger den tryggheten det gir å kalle noen kjæresten min. Og det har jeg sagt hundre ganger. :(

Vi er begge 26

HERREGUUUUUUD! Høres ut som my story.

Datet (var heeelte tiden sammen med) en fyr i flere måneder. Etter hvert ville jeg bli kjærester, han nølte. En dag lot han facebooken være på hos meg. Dumme meg leste meldinger - det viste seg han hadde kontakt med FLERE jenter. Hun ene hadde han hatt noe på gang med før han traff meg, bare hun bor i en annen by. De traff hverandre en hel uke i en ferie da jeg var vekkreist (og dette var etter han begynte å date meg altså). De planla også å treffe hverandre i sommer, og han ville obviously ikke bli sammen med meg for han hele tiden håpet på noe mer med hun her. Trengte ikke tolke de meldingene, for å si det sånn.

Jeg ba han dra til helvete. Han gråt og bar seg og ville plutselig være kjærester. Noen gutter ser ikke hva de har før det er for sent. Og nå har hun andre dama type også. Du snakker om å drite på draget.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maruwan

Hmm? Elske etter maks 6 måneder? Noen har det tydeligvis travelt :)

Men det tempoet kan en gå av med pensjon etter 4 år :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...