Gå til innhold

Folk vet ikke hva datalagringsdirektivet er for noe


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vet ikke folk i Norge hva datalagringsdirektivet er for noe? Da noen diskuterte dette på jobben så var det flere som spurtr hva dette var for noe og som sa de ikke hadde hørt om det. Så sa de noe sånt som "er dette noe å diskutere da" før de heller ville diskutere andre ting.

Jeg ser svært liten debatt om dette både på nettet og virkeligheten og virker nesten som det for er det meste poltisk aktive som vet noe om dette pluss noen andre da. Ser lite til ingenting i de store avisene om dette heller. Det trer jo i kraft 1. juli.

Er det noen grunn for det? Er det noen som vil hysje dette ned? Bryr ikke folk seg? Eller det bare jeg som er på feil sted?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror det er mange som ikke bryr seg, og derfor kanskje ikke engang vet hva det går ut på.. Ser jo det i mange politiske saker, at mange ikke aner hva det er snakk om selv om vi som er interessert har lest sak på sak om det i flere år bare ved å lese de samme (nett)avisene som alle andre, der vi legger merke til det og de uinteresserte ikke gjør det. Og så er det nok mange som tenker at så lenge de ikke har noe å skjule så er det ikke noe problem, og derfor ikke bryr seg noe større.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...