Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Blæ, nå fant jeg ut hvorfor lillemann har hatt feber. Fant nemlig nettopp ut at han har fått utslett på ryggen, så det er nok den fjerde barnesykdommen. I går og i dag har han vært i et elendig (og da mener jeg ELENDIG) humør, forhåpentligvis er det pga sykdommen. Nå er det Drømmehagen på tv, eneste måten å få han til å ikke grine på...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eh, hva gjør man med en ettåring som bare hyler med mindre han enten får pupp, ser på Drømmehagen eller sitter i vogna? I dag har jeg ikke fått i han frokost engang. Kan det være tenner? Ser noen kuler, men synes de har vært sånn lenge. Han har vært sånn i to-tre dager nå :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Urk, da lukker man ørene og venter på bedre tider! :sjenert: Sånne perioder er slitsomme, men heldigvis blir det færre og færre av dem etterhvert som tida går. Hvor mange tenner har han? Hvis han sutrer og ikke vil spise, så høres det jo utvilsomt ut som det kan være det... Jeg husker da S fikk tenner, da hadde vi flere dager i strekk hvor hun ikke smilte og bare sutra, det var nesten så vi hadde glemt hvordan hun så ut da hun smilte.. Men plutselig gikk det over, og vips så var solstrålen tilbake :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Humøret bedret seg veldig etter middag i dag, så tror nok han er på vei til å bli helt frisk. Er helt sikkert pga den fjerde barnesykdommen, men er spent på når de neste tennene kommer. Han har åtte, så er jekslene sin tur til å komme frem nå. Kom jekslene til S opp mens hun var sutrete, eller kom de senere?

Var på siste pilates-time i dag. Fikk vært med på halve timen ca, resten gikk med til å trøste lillemann. Måtte jo bare le til slutt, det var absolutt ingen ting som skulle til. Men i kveld kunne han falle uten å hylgrine, og han lekte faktisk litt med lekene sine. Deilig å ha tilbake den lillemannen vi kjenner :) Ellers er mannen og jeg hjemme sammen denne uka, noe som betyr at jeg begynner på jobb på mandag. Shit, dette året har gått fort! Det blir nok greit å komme tilbake på jobb, men gruer meg såklart litt. Tenk å ikke få være sammen med lillemann hele dagen, men bare se han litt på morran og et par timen på kvelden :( Får nyte de siste dagene, og så skal jeg jo bare jobbe 2,5 dag før jeg har påskefri.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var det helt greit å begynne i jobb igjen. Savner henne veldig, men kjenner at det er godt å bruke hodet igjen. Hjelper på at jeg koser meg på jobb og. :)

Endret av Pentu
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Akkurat i dag er jeg glad jeg ikke skulle på jobb. Møtte en nabo uti gata som hadde gitt opp og kom hjem igjen. Men det var ikke spesielt enkelt å trille lillemann i søvn, det er ikke måkt uti gata her og snøen går høyere enn varekurven på vogna. Gikk heldigvis fint da jeg kom meg ned på veien, og lillemann sovna ganske fort. Men det er skikkelig snøstorm her så var ordentlig dritt (i mangel av et bedre ord) å være ute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har lyst på en ettåring eller? Nå er jeg lei... Han er ikke syk heller, han er kjempesint. Kan være blid noen minuttet men så blir han kjempesint igjen. Prøvde oss på åpen barnehage i dag, da var han kjempeblid under samlingstunden men klikka da vi skulle spise. Og sånn har det fortsatt... Nå ammer jeg for hundrede gang i dag i et forsøk på å holde han blid noen minutter så vi kanskje kan spise middag etterpå. Gleder meg til han skal sove kjenner jeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem: Du er en flink mamma!

Takk :klem: Det går heldigvis bedre i dag, litt mer sutring enn vanlig men ikke absolutt hele tiden. Men han har blitt sykt mammadalt. Det passer fint tre dager før jeg begynner å jobbe :rolleyes:

I dag har jeg klippet meg. Deilig å ha gjort det før jeg begynner på jobb, og det er over et år siden sist så var på tide. Føler meg veldig mye freshere, og nå kan jeg faktisk gå med håret løst uten at lillemann får tak i det med en gang :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Også er du kjempepen! 😘 *instastalker*

Har ikke klippet håret på snart tre år, absolutt på tide! 🙈

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Også er du kjempepen! *instastalker*

Har ikke klippet håret på snart tre år, absolutt på tide!

Hehe, takk :sjenert: Men akkurat når jeg sitter i frisørstolen føler jeg meg alltid skikkelig stygg. Haha, er et eller annet som gjør at jeg føler jeg ser ut som en mann eller no :fnise: Heldigvis går det over når frisyren begynner å ta form. Tre år, da kan det kanskje være greit å ta en tur snart ja. Eller du stusser det kanskje selv? Da er det jo ikke så nøye.

(innser at jeg har skrevet mer her de siste to dagene enn jeg har gjort de siste to ukene. Lettere å finne noe å skrive når man har noe å klage på.... Skal skjerpe meg, og ikke minst være flinkere til å skrive i andres dagbøker)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var babyperioden definitivt forbi. Sitter på bussen på vei til jobb, helt alene uten godklumpen min ( :grine: ). Han var veldig fornøyd da jeg dro da, var gøy å vinke :ler: Men er spent på reaksjonen hans når jeg blir borte mange timer hver eneste dag. Håper han ikke blir sur på meg liksom. Jaja, det går sikkert helt fint, og om ikke så går jo det på et vis det også :)

Lillemann sliter med søvn om dagen da. Eller, om dagen sover han kjempebra men om natten er han mye våken. Kan det være fordi han sover for mye om dagen? Han sovner fint på kvelden, men er våken fire-fem ganger på natta før han havner i senga vår med puppen i munnen Klokka fire. Og mannen takler ikke lite søvn så bra så han blir jo sur og vil la lillemann ligge og hyle så han finner søvnen sin selv. Jeg mener det er for mye forlangt av en på ett år, han hyler jo fordi han har et eller annet behov. og hvem er det som klarer å finne søvnen selv om man står i senga si og prøver å rope på mamma og pappa uten å få svar? Nei, synes det er litt slemt jeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Tekola

Lykke til på jobb!

Ikke lett det der med hva som er riktig for de små og ikke. Man må nesten bare finne ut av hva som passer for en selv og sitt barn, tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til på jobb!

Det går seg nok fint til, tenker jeg. Men klart det er uvant etter å ha vært borte et år :jepp:

Dette med søvn og barn kan være litt av et puslespill.... og det finnes jo ingen fasit på det heller. Oppvåkning mange ganger på natta er jo slitsomt, og det kan hende at det blir tøft hvis det er pupp som er løsningen og du skal fungere på jobb dagen etter. Men hvordan fikse? Njaei, den er verre. Skjønner at det river i mammahjertet hvis han står og gråter etter dere. Samtidig har jeg blitt utsatt for noen lurifakser i den alderen som nok ikke var fullt så lei seg som de lot som... mens andre virkelig ER lei seg. Ikke lett, det der!

Men hvis du tror han sover for mye på dagtid kan kanskje det være et sted å starte? Kutte en lur, eller passe på at han ikke sover for sent på dagen, og se om det hjelper?

Vi er jo i samme båt her. Smule sover endelig ganske greit (selv om hun MÅ legges av pappa, og kommer over i vår seng i løpet av natten), men nå har Smitt begynt å våkne sånn ca annenhver time. Jeg prøver å holde tanken om at det kommer til å gå over før eller siden, se bare på husets fjortiser som kan sove i det uendelige, men jeg hadde gitt ganske mye for en enkelt, gråte-løs quick-fix :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke helt de konkrete svarene jeg var ute etter altså :ler: Jaja, vi får se det an litt tenker jeg, kanskje jeg må begynne å stå opp med han på natta om mannen ikke vil. Han venner seg jo til det også etter hvert, at mamma ikke bare kommer inn når det er tid for pupp.

Første jobbingen gikk hvertfall fint :) Har fått oppdatert meg på hva som har skjedd (sånn ca hvertfall) det siste året, og i morgen skal jeg lese en del sakspapirer for å finne ut av hva vi holder på med nå om dagen. Har lurt litt på hva de holder på med der hjemme, men har ikke sittet og grått av savn akkurat. Men jeg gleder meg veldig til å komme hjem nå, denne t-baneturen kan ikke gå fort nok. Kjenner det er godt å være arbeids-Doh og ikke bare mamma-Doh. Og så har jeg vært savna fikk jeg beskjed om da jeg kom, de har ikke vært 100% fornøyd med vikaren. Og det er jo jeg glad for å høre :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det er veldig koselig å komme hjem fra jobb om dagen. I dag hørte og så ikke lillemann meg, så sa hei da jeg stod øverst i trappa. Lillemann mista DVD-coveret han stod og holdt og kom gående så fort han kunne med et kjempeglis :rodmer: Mammafølelsene er nok blitt litt sterkere nå som jeg ikke ser han døgnet rundt, har jo aldri rukket å savne han før. Nå sitter jeg og gleder meg til å få bilde og oppdatering fra mannen når jeg er på jobb, og kjenner jeg blir helt varm om hjertet når jeg ser at jeg har fått MMS av mannen. Gutta mine altså :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fint at det går bra tilbake på jobb! :blomst: Gutten din er så fiiin!

Ja, det går faktisk mye bedre enn jeg hadde trodd. Storkoser meg på jobb og storkoser meg når jeg kommer hjem :)

Så koselig! :rodmer: Går det greit med faren som er hjemme i pappaperm?

Han koser seg veldig! Skjønner ikke hvor dagene blir av :) Allerede før lillemann la seg i dag sa mannen at han gledet seg til å være sammen med han i morgen. Sånne uttalelser sanker mange kjærestepoeng :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...