Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Jeg skulle det, men er og har vært så kvalm og dårlig at jeg ikke har orket - pluss at det hadde blitt en ren klagebok. :sjenert: Det kommer så fort formen har bedret seg og jeg har mer å meddele enn hvor på kvalmeskalaen jeg ligger hver dag. :fnise:

Uffda, så kjedelig at formen fortsatt er så dårlig :( Håper det går over snart og at du er oppe og hopper så snart som mulig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Hipp hipp hurra for lillemann! :strix: Tenk at du har ettåring allerede! Hvordan skal dagen feires? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gratulerer med dagen til lillemann!! :bolledeig:

Gratulerer så mye med dagen <3 Hipp hurra for lillemann!

Gratulerer så mye med dagen til dere alle tre :danse:

Hipp hipp hurra for lillemann! :strix: Tenk at du har ettåring allerede! Hvordan skal dagen feires? :)

Gratulerer med dagen til lillemann! :skya:

Gratulerer!! :bursdag:

Tusen takk alle sammen :) Vi har vært i åpen barnehage i dag, der fikk lillemann krone (lagt ut bilde på instagram) og ble sunget for. I dag skal vi ikke feire annet enn at han får en pakke, men så skal vi ha familiebursdag både lørdag og søndag. Rart å tenke på at for nøyaktig ett år siden lå jeg i en sykehusseng med en liten tass på 52 cm som jeg omtrent ikke visste opp og ned på. Nå er den lille tassen blitt en stor, liten tass som går, sier mamma (sånn ca hvertfall) og vet hva han vil her i livet (og sier fra når det ikke går som han vil). Absolutt alt han kan og gjør har han lært på et lite år. Og jeg har sittet og mimret det siste døgnet, tenkt at på dette tidspunktet for nøyaktig ett år siden gikk vi en tur og lurte på om vannet var begynt å gå. Litt senere tok vi en tur på sykehuset, så dro vi hjem og morgenen etter måtte jeg ringe mannen som lå og sov en etasje over meg og si at vi måtte dra til sykehuset (stakkaren forstod ikke alvoret helt og tok seg en dusj før han kom ned. Det tror jeg ikke han kommer til å gjøre neste gang...), kjøreturen over fartsdumpene der jeg måtte be mannen kjøre litt saktere (kjørte i kanskje 20km/t), køen som møtte oss i bunnen av bakken (gjorde ikke noe, for det er en vei til til sykehuset, men mannen ble litt rådvill stakkars), CTG-registreringa som var dritvond, og hele resten av fødselen. Og de stolte besteforeldrene som kom på besøk dagen etter, og så rørt stefaren min ble da vi spurte om han ville være bestefar. Vi er heldige som har fått opplevd alt dette, selv om man til tider har villet gi bort hele ungen :fnise: Men nå er jeg faktisk mamma tiden ettåring, og han er den beste ettåringen jeg kunne hatt :rodmer: *sentimentalbabling*

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:bursdag:

Gratulerer så masse med ettåringen! Så fin han er! :rodmer:

Endret av La Traviata
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hipp hurra for din lille, store (og veldig fine) ettåring! :blomst:

Og det er helt lov å bli litt sentimental i en sådan stund. Det ER jo en stor dag! :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk dere! Ja, han er verdens fineste. Helt objektivt selvfølgelig :ler: Vi var og tok ettårsbilder på lørdag, og de ble kjempefine. Nå gjelder det bare å velge ut ti stykker, det blir nok ikke så lett. Eller, han så jo litt rar ut på en del :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk, blomst :)

I dag er første del av bursdagsfeiringen og lillemann har fått feber. Trodde han kom til å sove lenge da vi la han i vogna, men det ble bare 25 minutter. Kan bli en morsom feiring :fnise: Heldigvis er det med besteforeldre og oldeforeldre i dag, så det blir en rolig feiring uansett. Håper formen blir bedre til i morgen, da kommer det fire søskenbarn så da blir det alt annet enn rolig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Her var det feber under hele feiringa, men nå er han mye bedre. Stakkars, han bare sutra og grein de timene vi hadde folk. Sov en halvtime, men var grining med en gang han våkna. Da var det rett før jeg ba alle om å gå, men de gikk heldigvis ti minutter etterpå. Og mamma og dama til pappa rydda for oss, så det var veldig deilig. Ser heldigvis ut som om det blir feiring i morgen også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj, feberen er tilbake. Og lillemann har sovet en time til sammen i dag så han holdt på å sovne da vi spiste middag. Nå får han pupp og skal legge seg, håper han får en god natts søvn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er heldigvis mye bedre i dag :) Og så har han fått barnehageplass i den barnehagen vi hadde som førstevalget :hoppendeglad: Da blir det barnehage med kaniner og høner til høsten :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...