Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

De er så søte i denne alderen! Så store at de kan endel triks, definitivt sosiale vesener som skjønner masse, men fremdeles fullstendig hjelpesløse og avhengige av mammaene sine :rodmer:

Du skal ikke få deg snapchat også da, nå som du er så godt i gang med insta? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Definitivt! Merker at han skjønner mer nå, har bl.a lært å vise hvor stor han er. Sååå søt!

Bare én uke til du har en ettåring, det føles jo helt rart. Synes jeg hvertfall :)

Ja, litt mer selvstendige, men heldigvis fortsatt avhengig av meg/oss. 😊

Ja, veldig rart! Føles som igår at vi var på overtidskontroll. 😜

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I stad tok lillemann sine første skritt :strix: Så gikk han rett på snørra i parketten med panna først et halvt minutt etterpå. Kort vei fra himmel til helvete her altså :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Oi, så tidlig han er! :hoppe: Det er litt ekkelt i starten når de raser rundt fullstendig uten hemninger og forståelse for egne begrensninger, men de tåler heldigvis en trøkk! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøss, lillemann har jo aldri vært tidlig ute med noen ting før. Hurra! :fnise: I dag har han bare tatt ett skritt da, så tar nok litt tid før han fyker rundt. Dvs, mor må fortsatt finne seg i å gå rundt med lillemann ca hele tiden. Fram og tilbake, fram og tilbake.... Men han går ofte bare og holder meg i en hånd nå da, så han begynner å bli stødigere. Oppdaget forresten på fredag at han har fått ennå en tann, så nå har han ni. Virker ikke som om den plager han veldig da, men vi har heldigvis dentinox her sånn i tilfelle. Og så har han endelig fått sett litt på TV. Mor ville se sprintfinalene, så de har han sett. Første satt han heeeeeelt stille og glante, men nå har det visst mistet litt av spenningen. Skulle sette Drømmehagen på opptak nå, men fant det ikke på programmet til NRK3. Går det ikke lenger? Hva annet kan de i så fall se på? Pingu? :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra for gående liten tass!

Og en sympatiklem til den stolte mor, som da sikkert er over i "armen i 75% vinkel ut fra kroppen.... KONSTANT"-fasen :fnise: Det er noen uker i starten der der man ikke får gjort annet enn å prøve å forhindre de verste knallene og fallene. Men, de får heldigvis litt mer dreisen på det ganske raskt.

Går ikke Drømmehagen lenger? Vi har opptak- og det er i grunnen det eneste tipset mitt: velg et par episoder med hva som helst (Pingu, Drømmhagen, Dora, Balthazar, Baby Jack osv osv) og kjør de samme om igjen og om igjen. Garantert suksess! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke blitt noe mer gåing, det er egentlig like greit (lillemann og jeg hadde en avtale om at han ikke skal gå før pappapermen). Var i åpen barnehage i går, og det er tydelig at lillemann begynner å bli kjent der. Krabba vekk fra meg, lekte bittelitt alene, og satt på fanget og koste seg under samlingstunden.

Ellers blir jeg 29 i da. Dagen startet litt over fem, og så ga jeg lillemann mat på senga. Trodde liksom man skulle få sove lenge og få mat på senga selv når man har bursdag jeg... :snurt: Jaja, planen for dagen er å gå på pilates og så kanskje lage en kladdekake. Blir stas :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Gratulerer med dagen :blomst:

Tusen takk!

Gratulerer med dagen!

Tusen takk :)

Grattis! :hoppe: 29 altså? Hadde tippa deg yngre ut fra det bildet du la ut på insta. Fresh mama! :sexy:

Tuuuuusen takk! Herregud, så på det bildet nå og ser jo ut som om jeg er 20 eller no. Heldig med lyset tror jeg vi sier :fnise:

Gratulerer med dagen! :hoppe:

Du er faktisk nøyaktig like ung som HerrTekola, vi skal spise litt kake til ære for deg også i dag :nigo:

Tusen takk! Ble bakt kake her i dag også, så da får vi ta et kakestykke for herr Tekola også. Gratulerer med mannen!

Gratulerer med dagen, håper du får en fin feiring! :bursdag:

Tusen takk! Blir kake og vin etterpå, det får bli feiringen i år.

Dagen har vært bra. Lillemann oppførte seg eksemplarisk på pilatesen, så jeg fikk trent masse. Tok bilen dit (pleier å gå) sånn at jeg skulle få fri når han skulle sove. Han våkna fra første duppen ti på åtte, så han sovna i bilen på vei hjem. Da var klokka litt over ett. Og jaggu sov han seg gjennom å bli bært fra bilen og hjem og å bli flyttet over i vogna. Det har bare skjedd en eneste gang før. Og så sov han i nesten to timer, så jeg fikk sett litt VM og slappa av. Spiste kyllingbryst med maisstuing og stekte poteter til middag, og snart blir det kladdkake og vin. Og så blir det vel å legge seg halv ti som vanlig. Småbarnslivet :hjerte::fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...