Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Det med soving er noe tust altså! Hver gang man har fått på plass en rutine som fungerer, så blir ungen enten syk eller forandrer seg... :roll: Her nytter det ikke å la R sove etter kl 14, da blir legginga om kvelden et mareritt, og neste dag starter gjerne enda tidligere enn vanlig. :bond:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, du vet jo alt om dårlige netter. Alt gikk liksom så fint etter nattavvenning, nå savner jeg samsoving og nattamming. Men, bra det ble sånn i helgen da, da kan vi bytte på å sove på morran/formiddagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemann sovna i vogna si kvart på åtte og sover fortsatt. Var ikke helt ferdig med natta likevel. Men det betyr at jeg har fått sovet 1,5 time på sofaen så jeg er klar for en ny dag :) Kanskje han klarer seg med en dupp til i ett-tiden og så blir han kjempetrøtt klokka sju. Krysser fingrene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått tips om at nettene skal være så kjedelige som mulige.

Er det nok utviklingssprang på gang, kanskje? At han er snufsen kan nok også være grunnen. Hev hodeenden av sengen?

(P.S: Tror ikke man før sovemedisin til baby før det gjelder kronisk søvnløshet. 😉 )

Endret av Maneo
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sovemedisin var visst en spøk. Dvs, mannen vil ikke innrømme at han foreslo det :fnise: Han er ikke like snufsete i dag, så håper på en bedre natt. Om ikke er det bare å ta frem bæreselen igjen. Veier jo ti kilo så tungt å bære på han i to timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også sagt og tenkt mye som ikke tåler dagens lys når nettene har vært håpløse, så jeg skjønner han godt jeg... :sjenert:

Håper dere får en bedre natt i natt!

Endret av Mazilla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Innom og leser litt :) Du har min forståelse og medlidenhet for våkenetter. Storesøster var sånn skikkelig sovebaby, men J er en helt annen type. Så vi er oppe både støtt og stadig. Men har ikke ork til annet enn å gjøre det veldig kjedelig for henne... Og noe bedring har det vært altså.. Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig å se deg igjen, TuttaV :)

Nettene ble nok ødelagt av en forkjølelse, for de siste nettene har gått mye bedre. Mannen tar lillemann på natta, og så tar jeg han på morgenen når mannen ikke orker mer. I natt var han oppe tre ganger og våkna klokka fem. Da stod jeg opp med han, og så sovna han i vogna kvart på sju. Da tok mor en høneblund på sofaen. Når han våkner så tidlig er han nemlig ikke ferdigsovet, men det er ikke så lett å overbevise han om. Så i dag og i går har første duppen vart i over to timer. Da får jeg tatt igjen de timene jeg mister på morgenen, så det går helt fint. Mannen er nok mer sliten enn meg, stakkars. Til helgen skal han få sove ut da, da skal vi på hytta med mamma og stefaren min. Gleder meg til å putte lillemann i pulken, tror han kommer til å storkose seg :)

Ellers har vi tre års bryllupsdag i dag. Kan ikke si at det blir noen stor feiring (får ikke spist middag sammen engang, for mannen er på no jobbgreier og kommer litt senere hjem), men tenker å kjøpe no kokosboller eller noen kakestykker. Tror ikke jeg gidder å bake selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk at det er tre år siden alt, da! :strix:

Gratulerer med bryllupsdagen! Husker vi hang rundt på bryllupsforumet! Og nå er jeg mer "Jammen, åh, du må da skjønne at det ikke har noe å si om serviettene og lysestakene ikke matcher." :Knegg:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :) Utrolig hvor fort tiden går altså. Og ikke minst hva som har skjedd de siste årene. Kjøpt hus to ganger, fått jobb, vært på to fantastiske ferier, og ikke minst fått baby som snart er et helt år :rodmer: Savner dog de den tida da lillemann våknet klokka ti, kvart over fire er litt tidlig.... Men han er tett og har en stygg hoste, så ikke så rart han ikke får sove. Skal se om jeg finner hostesaft til han i dag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bah, jeg er lei av å stå opp klokka fem ass. I går fikk jeg sove helt til seks da, det føltes jo som å være på ferie. Mannen tar fortsatt nettene da, men jeg er jo like mye våken som han på natta likevel. Likevel føler jeg liksom ikke at jeg kan klage selv om jeg gjerne skulle ligget i senga litt til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Herregud, nå hadde jeg akkurat verdens skjønneste unge! Han sovna med puppen i munnen, og så fikk jeg kledd på han og lagt han i vogna uten at han våkna. Det trodde jeg aldri kom til å skje, og han var bare sååååå søt der han lå :rodmer: Måtte sende melding til mannen og fortelle om det.

Ellers hadde vi en kjempekoselig hyttetur forrige helg, og lillemann koste seg i pulken! Jeg dro han hele første turen (bare 4 km) og ca halve andre turen (6 km), og ble faktisk ikke støl. Har jo ikke gått på ski på to år, så ble litt overrasket siden vi tross alt gikk nesten to mil på to dager og jeg hadde noen ekstra kilo å dra på. Mamma og stefaren min ble hvertfall imponert over at jeg ikke ga meg i selv de bratteste bakkene, men de ville nok også dra lillemann litt så på søndag fikk jeg som sagt bare lov å ta han halve turen. Gleder meg hvertfall til neste hyttetur om tre uker, da skal vi ut på tur igjen. Håper vi får like fint vær som vi hadde denne gangen :)

Ellers går dagene ganske bra. Lillemann våkner fortsatt tidlig, men ikke tidligere enn fem. Noen netter sover han nesten hele natta, og jeg får alt fra en halvtime til halvannen time på øyet på morran så jeg klarer meg helt fint. Mannen har klart å bli forkjøla da, så spørs om jeg får sovet ut en av morgenene i helga. Men jeg skal nok overleve det også. Vi var i åpen barnehage for første gang i går da. Det var ganske så stas for både lillemann og mammaen, så skal definitivt dit igjen. Ble ikke noe i dag siden han sov fra halv åtte til åtte og jeg dermed visste at han kom til å bli dødstrøtt etter en time. Men til uka er det verken babysang, babysvømming eller Pilates så da blir det nok et par dager i åpen barnehage. Og sikkert en tur eller to til oldeforeldrene.

Har bestemt meg for å begynne å trene nå da. Ble litt inspirert av at jeg ikke ble støl eller spesielt sliten av skiturene (gikk ikke fort akkurat, men likevel), da er grunnformen tydeligvis inne. Har ikke meldt meg inn ennå siden mannen er dårlig og jeg trodde jeg holdt på å bli syk, men til uka skal jeg i gang. Har til og med kjøpt nye joggesko, så da er det bare å få ræva i gir. Håper treningslysten og -gleden kommer ganske fort, det er liksom så innmari lett å være optimistisk før man setter i gang. Får skrive om det her inne, da er det kanskje lettere å ikke sluntre unna :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg endelig på instagram også. Send PM for navn eller send meg navnet ditt (eller andre jeg burde legge til) så skal jeg legge deg til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Du er så flink som trener! Jeg går tur med vogna, plenty nok for meg! 😀

Flott at nettene går seg litt til! 👍

Følger deg gjerne på Instagram!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er så flink som trener! Jeg går tur med vogna, plenty nok for meg! 😀

Flott at nettene går seg litt til! 👍

Følger deg gjerne på Instagram!

Nåja, jeg har trent én gang så fortjener ikke noe skryt helt ennå. Og så er det sikkert tre år siden sist jeg trente...

Pm er sendt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...