Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja, var godt med litt rødvin igjen altså. Bare vi får slutt på nattamminga nå, så kan jeg ta et helt normalt stort glass :) Det er nok lenge til da....

I dag tok det 7 minutter å legge lillemann. Ny rekord :jepp: Ikke så rart siden han bare sov én gang i dag og så var vi på babysvømming. Blir jo trøtt selv etter den babysvømminga. Men han sover nok ikke 2,5 time som han har gjort de siste dagene, for han spiste ikke noe særlig middag og siden middagen ble litt sein ble det ikke noen kveldsmat. Men det går fint, litt amming er vi vant til :) I dag har han vært skikkelig puppegutt, tror kanskje det er litt pga tenner. De to fortennene oppe er nesten helt ute, så nå ser han snart ut som en gnager :fnise:

Ellers begynner jeg å få vondt i halsen, håper ikke det blir noe ut av det. Eller, jeg kan godt være i dårlig form i morgen sånn at jeg ikke trenger å dra fra lillemann på kvelden, men etter det kan jeg bli frisk igjen. Hehe, neida det går helt sikkert kjeeeeeempefint. Blir bare masse hyling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink han gutten din har blitt på sovingen daaaa.

Det går nok helt fint. Min er litt sånn "ute av syne, ute av sinn", tror hun ble litt mer sånn da hun rundet 8 måneder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hurra, kvelden ble kjempefin! :hoppendeglad: Jeg kosa meg masse med kollegaer og tenkte egentlig veldig lite på de to hjemme, og lillemann hadde bare brukt rundt et kvarter på å sovne. Han hadde akkurat våkna da jeg kom hjem litt over ti så da fikk han pupp og sovna igjen. I morgen skal han få pupp i stua og så skal mannen legge han. Blir spennende å se om det går like fint da. Og så har vi funnet ut at vi skal prøve å nattavvenne i jula siden mannen har en del dager fri da. Så da blir det jeg som må sove på gjesterommet noen netter :) Men det viktigste er at det gikk bra i dag og at det kommer til å gå greit til helga da mamma skal være barnevakt.

Hilsen en veldig veldig letta og glad Doh :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har ikke lillemann hatt helt dagen, stakkars. Begynte med at han våkna klokka sju, jeg fant ut at han hadde bæsja (antakelig litt tidligere uten at jeg fikk det med meg) så da stod vi opp. Lillemann har blitt skikkelig sår i stumpen, har sår på begge sider :( Smører med sinksalve hver gang han har bæsja, så håper det og hyppig skift skal hjelpe. Og skal sjekke han hver gang han våkner i natt så han ikke blir liggende med det. Men jo, vi stod opp og jeg ga han frokost før vi gikk på butikken. Begynte så å bake brød, men da var lillemann utslitt og sovna på fanget med puppen i munnen. Da var klokka kvart på ti og han sov til fem over elleve. Resten av dagen var han småsutrete, sov på meg en halvtime fra fire og sutra til mannen la han klokka sju. Eller, siste halvtimen var det grining for absolutt alt. Ble nok for tidlig start for han, pluss at det kommer ennå en tann. Så nå har han fem. Mannen la han som sagt, og lillemann sov etter ca 20 minutter. Litt grining, men jeg holdt meg unna og lot mannen gjøre som han ville. Har lært meg å slippe kontrollen :jepp:

Nå tror jeg lillemann er våken, er 2,5 time siden han sovna. Det er veldig godkjent :) Satser på nok en god natt med en litt senere morgen og dertil tilhørende blid lillemann i morgen. Får lunsjbesøk så han har å være litt blid :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøv potetmel om ikke sinksalva ikke funker! :Nikke:

Bra at det gikk ganske smertefritt med legginga, er nok lurt å slippe kontrollen litt der, ja :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips :) Ser ut som om sinksalve fungerte bra, er mye mindre rød i dag.

Men noen bestemte seg for at det var morgen i seks-tiden i dag. Egentlig skulle han hatt en dupp klokka elleve, men han sovna for ca 40 minutter siden. Skulle egentlig tatt en dupp samtidig, men måtte støvsuge og vaske gulvet, og så må jeg gjøre klart til lunsjbesøk i dag. Jaja, sove kan jeg gjøre i morgen. Eller i helgen, tror jeg skal få mannen til å stå opp med lillemann en morgen. Er så utrolig deilig å bare få sove helt alene :jepp:

Nå har lillemann bitt meg i puppen tre ganger i dag, fortsetter han sånn blir det en brå ammeslutt her :fnise: Heldigvis slipper han når jeg sier AU! så ha får noen sjanser til. Ellers testa mannen tåteflaske med 3ertut på tirsdag, og det funker veldig bra. Nå drikker lillemann mye mer vann, var tydeligvis litt for lite hull i de minste tutene. Så her går det litt opp og ned :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner til puppebiting! Det gjør fryktelig vondt, og enda mer provoserende når min lo da hun gjorde det. Tror hun likte grimasene jeg fikk da hun bet. :hoho: Min begynte å drikke vann fra tutekopp fra 6 mnd også fra sånn sugerørkopp etter det, hatet tåteflasker gitt ;) Bra han drikker mer og mer vann da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, det gjorde lillemann da han begynte å bite meg i puppen da han fikk tennene nede også. Lydene mamma lagde da var fryktelig morsomme :fnise:

Uff, nå driver mannen og legger lillemann og det er ville protester og grining der oppe. Må straks sette på Dagsrevyen for å ikke bare høre grining :( Men jeg skal ikke blande meg, dette fikser mannen. Men ikke spesielt moro å høre på når han griner skikkelig og ikke bare sur-griner. Han har begynt å klatre på meg da. Nå klarer han å kravle sånn at han kommer seg opp i sittende, men tror nok han helst vil stå. Har dårlig tid denne ungen, jeg synes han kan begynne å krabbe sikkelig før han begynner med noe nytt. Nå går det alt for fort for mor..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal teste ut sugerør en dag, er bare så himla treig. Gikk til og med forbi Kitchen i stad, men den er så trang at jeg ikke orka gå inn med vogna...

I dag har jeg pakket inn alle julegavene vi hadde i hus, med god hjelp fra lillemann og kattepusen. For å si det sånn, alle får pakker med krøllete gavepapir i år. Til slutt måtte jeg gi de hver sin bit med gavebånd for å få pakket inn i fred :fnise: Lillemann har krabbet skikkelig for første gang i dag, og så satt han seg opp selv for første gang. Herregud som han utvikler seg om dagen. Og så driver han jo og kravler på meg hele tiden, så her er det ikke mye fred å få for a mor. Men nå ligger både lillemann og katten og sover, så nå har jeg en liten pustepause :) Lillemann våkna ti på sju i dag forresten, så jeg begynner å tro at det er den nye rutinen. Får omstille meg, har jo vært bortskjemt med at han har sovet frem til åtte. Tenk, da han var helt fersk pleide vi å dra oss til halv elleve. Det var tider det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja, det er helt sykt hvor fort det plutselig går nå.

Nå er mannen og jeg på vei til Oslo. Skal ut og feire bursdagen til svigerfar, og mamma og stefaren min er barnevakt. Kan noen fortelle meg at dette kommer til å gå bra? Første gang begge er borte fra lillemann, så er bittelitt nervøs :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er helt sykt hvor fort det plutselig går nå.

Nå er mannen og jeg på vei til Oslo. Skal ut og feire bursdagen til svigerfar, og mamma og stefaren min er barnevakt. Kan noen fortelle meg at dette kommer til å gå bra? Første gang begge er borte fra lillemann, så er bittelitt nervøs :)

Det kommer til å gå helg fint :) Din mor og stefar gjorde da menneske ut av deg så de klarer nok fint å ta vare på småen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går bare bra! Nyt og kos deg, og vær trygg på at lillemann har det trygt og godt hos bestemor! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...