Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Er nok pga røykingen ja. Men det kommer hun aldri til å innrømme selv. Det er vel kanskje noe man fortrenger.

Nå har jeg søkt tilflukt på soverommet med lillemann. Vifta står på "stiv kuling", lyset er av og gardinene igjen, og jeg har endelig klarte få i lillemann en hel pupp. Tror dette må bli et rituale på de varmeste dagene sånn at han får slappet av og spist skikkelig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Inggolf

Makan til egoisme!! Hadde jeg påført mine barn en eller flere form (er) for lidelse eller plager så hadde jeg jammen slitt med samvittigheten... Ethvert oppegående menneske hadde jo gjerne det. Håper denne damen er en god og omsorgsfull mamma på alle andre måter!

Gratulerer med så god lønnsforhøyelse Doh!

10 prosent på en gang er jammen ikke dårlig.

Dere er ikke noe på stranda med veslemann i sommervarmen da?

Det er jo så godt å kjøle seg ned i vannet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer nok til å dra på stranda når mannen tar ferie (bare én uke igjen :hoppendeglad: ) Men har ikke gjort det foreløpig, jeg er så pinglete på bading :fnise:

I går var vi på besøk hos pappa. Satt ute, så slapp å stinke røyk etterpå :) Men lillemann begynte å hylgrine hver gang pappa prøvde å holde han, så det gikk ikke så bra.... Er kanskje ikke så rart da, han er jo en stor mann med mørk stemme som lukter røyk og alkohol (han var ikke full men hadde drukket). Men det gikk greit da. I dag har vi vært hos mamma, og da gikk det mye bedre. Lillemann koser seg med både mormor og bestefar :rodmer: Han har vært i mye bedre humør i dag, så tydelig at varmen har plaget han. Vi kjøpte forresten AC i helga, det har vært så sykt varmt på soverommet i det siste. Kan ikke ha den på om natta da, for den bråker så innmari, men det hjelper likevel. Så nå er mannen tilbake på soverommet vårt igjen :jepp:

På fredag bakte jeg brød for første gang. Har bakeboka til Morten Shakenda, og testa valnøttbrødet. Nam!! Litt uvant å bruke kun 15 gram gjær i en deig til tre brød, men det er nok det som er riktig måte å bake på ja. Saftige og gode ble de :) Så nå blir det mer brødbaking fremover, må bare kjøpe noen brødformer først. Skal teste surdeig snart også, tror det blir veldig godt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smule ville ikke ha noen andre enn mamma og pappa og søsken, hun... :tristbla:

Det er først nå som hun er over året at hun liker å bli løftet på av andre- og hun er fremdeles skeptisk til de hun ikke kjenenr godt. Men jeg fikk ganske vondt av moren min som hele babytiden måtte finne seg i at ungen hyyyylte hver gang hun nærmet seg. Hos svigers på søndagsmiddag var det også fulle sirener hvis noen var så frekke å komme i nærheten av henne. Det er deilig at hun har lagt av seg den skepsisen, men det tok altså sin tid. Sånn i forhold til at lillemann kanskje er litt skeptisk til faren din og reagerer negativt på det- han er ikke alene om å være en liten skeptiker! ;) Og herlig at dere slapp å lukte røyk!

Deilig med AC hvis soverommet er varmt, da. Merker du noen forskjell på lillemann?

Brødbaking, ja... Valnøttbrød hørtes nydelig ut! Jeg var ingen kreativ baker, men i alle fall en hverdagslig en, og bakte en del i permisjonen. Merkelig nok har ikke mannen min fortsatt med det etter at han tok over. Synd i grunnen! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemann er heldigvis glad i alle, bortsett fra morfar da :fnise: Men han begynner virkelig å få egne meninger og sier fra om han ikke er fornøyd. Men nå som det er litt kjøligere ute er lillemann mye mer fornøyd :jepp: På onsdag var set sykt varmt igjen, og vi hadde ikke hatt på AC på dagen, så da tok jeg med meg lillemann på gjesterommet da jeg la meg. Er lei av å svette meg gjennom natta...

Nå ligger lillemann i senga og sover. Funker fint å puppe han i søvn der, da slipper han å sove på meg og jeg får gjort andre ting (sitte på KG og se på Hele Sverige baker :ler: ). Bare håper han ikke våkner av naboen som spar grus. Herregud, jeg eeeeer så lei av at de bråker hele tiden! Skjønner at de har mye de skal gjøre altså, men én dag uten bråk hadde gjort seg.

I dag har jeg egentlig ingen planer, bortsett fra at jeg skal en tur til ei venninne i kveld. Tenkte å ta en tur på storsenteret etterpå og kjøpe litt undertøy. Mannen var nesten litt bekymra her om dagen, han syns jeg unner meg for lite. Så da skal jeg kjøpe litt undertøy, har akkurat kasta en liten haug som var litt for mange år gamle. Lurer på å gå ned faktisk, gikk den turen med ei fra barselgruppa her om dagen og det var deilig å gå en skikkelig tur. Må ta med bæreselen da, vet at jeg kommer til å trenge den. Hjem tar jeg bussen da, da er det jo bare oppoverbakker :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en omtenksom mann du har, da! :jepp: Viktig å unne seg noe nå og da :opplyser:

Ble det så du gikk, eller? :) Skulle egentlig gå en lang trilletur i dag jeg også, men plutselig var jo ungen nybadet og i pysjen, så da utgikk visst det :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg gikk, men måtte frem med bæreselen halvveis da. Men det var en fin tur da, tror jeg skal dra med meg mannen en dag også :) Hvertfall på første delen, jeg tror man kan gå en rundtur langs elva. Skal testes :jepp: Men lillemann synes det er fryktelig kjedelig å ligge i vogna, han vil se på alt. Er det noen som vet om det er aaaaltfor tidlig å bytte til sportsvogn når de er fire måneder? I bagen kan man justere ryggen, men den blir veldig rett. Da er det vel bedre med sportsvogna som kan legges nesten helt ned? Kjedelig å bære hele tiden, selv om det er koselig det også.

I dag er lillemann 4 måneder :strix: Nå ligger han og sover i senga vår, han var helt utslitt stakkars. Grein og var helt utafor, mannen hadde ikke sjans til å trøste. Gikk bedre når han kom til meg, men til slutt måtte jeg legge meg i senga og amme han i søvn. Ble jo seint i går, var ikke hjemme før nærmere ni og han sovna ikke før halv ti. Så ble litt mindre søvn enn vanlig selv om jeg fikk han til å sove til ca halv ti. Håper han får sove godt i natt, ikke no gøy for noen når han ikke er i humør :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei :)

Flere jeg kjenner som har baby på 3-5 mnd har allerede bytter til sportsvogn delen, går fint så lenge den kan legges nok ned og sikkert fordel om den kan vendes mot deg og. Vi har tenkt å bytte men den ligger hos svigers 3 timer unna så for bli neste gang vi er der :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Ja, det er turmuligheter rundt elva ja, men da bør du droppe vogna ihvertffall! Men det gjettet du sikkert på selv..

Går ofte langt elva selv faktisk! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er turmuligheter rundt elva ja, men da bør du droppe vogna ihvertffall! Men det gjettet du sikkert på selv..

Går ofte langt elva selv faktisk! :jepp:

Der jeg har gått hittil har det vært fint å gå med vogn :) Men kanskje det ikke er like lett på andre siden av elva? :klo: Da får vi eventuelt bare snu om det er vanskelig å gå der :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har ikke blitt noen tur ennå. Altfor varmt til det. Men vi har fått ligget ute i sola i hagen og kost oss mens lillemann har ligget på leketeppet sitt i skyggen. Har nordvendt hage, så blir ikke på plattingen der før i seks-tiden på kvelden :) Han har hatt litt problemer med å sovne på kvelden, men i går sovnet han faktisk halv åtte. I kveld har jeg fått han til å sovne fire ganger, men han våkner hver gang jeg legger han i senga si :sukk: Så nå har mannen overtatt, når det ikke er pupp lillemann trenger får han trå til litt han også :jepp:

Ellers tar vi livet stort sett med ro. Er deilig at mannen har ferie, så får jeg litt avlastning på dagen. Men lillemann er blitt kjempeflink til å ligge alene, så egentlig er han ganske enkel å ha med og gjøre om dagen. Tror han snart kommer til å rulle fra rygg til mage snart. Han var sååååå nær å gjøre det sikkert ti-femten ganger i dag. Jeg måtte stå og lage coleslaw i stua, for han får ikke lov å gjøre det for første gang når jeg ikke er der :fnise:

Var forresten på helsestasjon og veide lillemann i dag. Veier 7915 gram, så har gått opp 130 gram på to uker. Før det hadde han gått opp 270 gram på tre uker. Han virker jo ikke mer sulten, tror bare han ikke spiser så mye når det er varmt. Men litt bekymra blir jo a mor da. Får veie om en uke igjen og så eventuelt ta kontakt med helsestasjonen. De har stengt akkurat nå, så måtte ned på en annen for å veie. Tenkte uansett å begynne med smaksprøver i løpet av et par uker, kanskje det er lurt å begynne med en gang? :vetikke:

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Greit at man blir frustrert noen ganger, men jeg synes IKKE det er greit å kalle ungen sin for helvetes dritt fordi han ikke klarer å sovne og man blir varm og sliten av å bysse. Sa at neste gang kan han holde det for seg selv, og nå er mannen sur for at jeg ikke er blid og fornøyd igjen. Fikk beskjed om å skjerpe meg. Kjenner at det blir en tidlig kveld i dag :( Fra nå av gjør jeg alt selv, orker ikke ha det sånn. Sitter med gråten i halsen og har gjort det i over en time. Faen altså :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hakeslepp: Oi da! Mange gode :klemmer: til deg. Han får pent ta sin tørn, men det er kanskje litt uvant for han foreløpig? Lillemann har jo dessuten hatt fire måneder på å bli vant til at du roer han, så han trenger sikkert også litt tilvenning til pappa-roing. Frustrerende for alle parter, akkurat det der. Men å kalle barnet sitt noe sånt, frustrert eller ei, det burde man holde seg for god til. Det samme gjelder det han sa til deg. :fy_fy:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest roseduft

Husker mannen her skulle bysse i søvn en dag hvor mini bare gråt og gråt..

Han ble oppgitt og sa noe så mildt som at "hun gjør jo ikke annet enn å gråte!".

Det er da ikke hennes feil at hun ikke har der bra freste jeg tilbake :P og fant ut etterpå at han ble så frystrert siden han ikke vet hva han kunne gjøre for å roe og ble usikker og lei seg pga det, derfor unødvendig kommentar.

Men kjente som deg da at han kan fint la vær å prøve igjen, for ingen kaller ungen min som helst negativt ;)

Håper dere fikk skværa opp :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, skværa opp og skværa opp. Mannen var blid som ei sol da han stod opp dagen etter, så det gikk vel bare over. Hadde jeg tatt det opp hadde han bare blitt sur igjen, så det letteste er å bare la ting fare. Han er ikke så god til å ta kritikk. Eller si unnskyld :dry: Han sa vel bl.a. aldri unnskyld for at han spurte om jeg var utro en gang. Han ble heller sur dagen etter fordi jeg fortsatt var sur. Og om jeg kommer med noe kritikk (noe jeg har irritert meg over lenge for eksempel) så kommer det garantert noe kritikk av meg noen minutter etterpå. Menmen, er ikke så ofte det skjer da. Men jeg kommer aldri, aldri, til å glemme hva han sa. Og jeg har ikke bedt han om å gjøre noe som helst med lillemann siden han sa det. Jeg foretrekker å gjøre alt selv akkurat nå. Men stemningen er god igjen altså :)

Haha, jeg elsker den nye smilyen som har kommet på KG; :svett:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Inggolf

Greit at man blir frustrert noen ganger, men jeg synes IKKE det er greit å kalle ungen sin for helvetes dritt fordi han ikke klarer å sovne og man blir varm og sliten av å bysse. Sa at neste gang kan han holde det for seg selv, og nå er mannen sur for at jeg ikke er blid og fornøyd igjen. Fikk beskjed om å skjerpe meg. Kjenner at det blir en tidlig kveld i dag :( Fra nå av gjør jeg alt selv, orker ikke ha det sånn. Sitter med gråten i halsen og har gjort det i over en time. Faen altså :(

Doh, kjære Doh!! :griner:

Da jeg hadde lest det lange innlegget rett over dette innlegget så tenkte jeg faktisk å høre med deg om det er du som gjør alt som handler om gutten deres...Har fått følelsen av det flere ganger, og spesielt i det etter det innlegget. Kanskje noe fordi mannen har ferie, men alikevell så skriver du i jeg-form når du skriver om hverdagen.... Det er ikke sånn det skal være og jeg kjenner jeg blir ganske lei meg av det..

I det hele tatt så skal man ikke trenge å be mannen gjøre ditt eller datt!?! Broren min steller og ordner og fikser og skifter og mater og deler på med mamma`n å lage absolutt alle måltider fra bånn av og han busser i søvn og han står opp på natta osv osv- alt på absolutt eget inisiativ. Har aldri hørt mor si "kan/gidder du..." Er det ikke sånn det er/skal være da? Eller er denne broren min en sjeldenhet?

Og ang denne kritikken....det er som at du skriver om xen min :daane:

Aner ikke hvor mange timer jeg brukte på å være fustrert, lei meg, såret og så videre pga det...

Får intrykk av at ting ikke er helt bra for tiden jeg Doh? :sad:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt er bra igjen nå. Trengte bare en utblåsning tror jeg :jepp: Tror nok det blir lettere for mannen å involvere seg mer fremover, spesielt når lillemann begynner med fast føde. Lillemann synes forresten at pappaen er det morsomste mennesket på denne jord :fnise: Og mannen er blitt veldig flink til å tulle og tøyes masse med han, så jeg får litt mer alenetid nå om dagen. Men søvnen er det jeg som tar, og det syns jeg egentlig er helt greit (spesielt når lillemann sovner fort :ler: ). Og mannen gjør mye annet, er han som lager middag, klipper plenen og vasker hus. Jeg gjør det jeg kan/gidder litt innimellom. Ordner klær og sånn, det er lett å gjøre sammen med lillemann :)

Vi har aaaaaaaltfor mange bukser i str 74. Jeg glemte meg jo bort og kjøpte noen flere på salg, og her om dagen fikk vi litt klær av søstra til mannen. Så nå har lillemann 12 bukser i str 74 :daane: Bra vi har betalt kanskje 300 til sammen eller no. Herregud, det er nesten litt flaut :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Puuuh, dette var godt å høre! :klemmer:

Heheee, det er sånn det blir ja, og kommer til å bli med alle andre størrelser også :ler:

BitteLiten har fått så mye klær opp igjennom (alle vil liksom ha med noe når de kommer på besøk) så hun har ikke fått rukket å bruke alt før hun har vokst ut av det. Liker ikke å tenke på det, at det skal være sååå stor forskjell på folk, mens mange sliter med å i det hele tatt få tak i plagg, så sitter vi igjen med plagg i skapet med merkelappen på som ikke kan bli brukt (uten å selges/gis bort da)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okey, jeg vet det er slemt å le. Men lillemann gulpa akkurat mannen i øyet :ler: Ooog i øret :hoho:

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...