Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Gjest Nesevisa

Gutta våre er skremmende like altså :jepp: Du får rapportere her når du har vært på kontroll i morgen :)

68 cm, 8330 gram :opplyser:

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror det er økedøgn på gang her. Har ammet hver andre time i natt, og det har blitt mye amming på dagen i dag også. Blir spennende med venninnekveld i dag, blir vel sittende med puppen ute hele kvelden :ler: Etter tre dager der lillemann har sovet i egen seng sov han i senga vår i natt, jeg orka ikke styre med å ta han fram og tilbake hele tiden. Mannen har flytta inn på soverommet vårt igjen, så da ble det bittelitt trangt (snille mannen tilbød seg å sove på gjesterommeg da)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Det er tydeligvis ikke så enkelt å være kjærester med en baby i hus? ....og hvordan skal jeg si det; ..ha tid til å vise/uttrykke sin kjærleik? Den første tiden så skjønner jeg jo det godt, men nå har dere ikke sovet sammen på en god stund? (Jeg vet at dette ikke bare gjelder dere, men sikkert stort sett alle..Tenker bare på min egen del om jeg noengang klarer å skaffe meg en mann og barn...Overlever forholdet barnets første leveår, så må det jo være et innmari sterkt forhold!? :jepp: )

Er spent på å høre om venninnekvelden din!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, men vi har stort sett en time eller to sammen etter at lillemann har lagt seg da :) Sex tror jeg forresten må foregå på gjesterommet inntil videre, føles litt feil når man har en liten tass sovende ved siden av (hvis han i det hele tatt sover i sin egen seng). Vi er enige om at første året med barn er et år med unntakstilstand, og at ting går seg til litt etter hvert. Så lite romantikk og tid sammen går helt fint :)

Venninnekvelden var kjempekoselig. Lillemann var blid og fornøyd og ble plassert i vippestolen da vi spiste. Dro ikke før halv ti, så han har akkurat sovna. Tror han og mannen sovna samtidig :fnise: Deilig med baby som tåler å bli dratt med rundt omkring, og den vippestolen er verdt sin vekt i gull og litt til.

Men nå får vel a mor legge seg også. Håper alle får en fin helg! Her har vi ingen planer og det er egentlig veldig deilig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag har lillemann lært å rulle fra mage til rygg :strix: La han på magen på stellebordet og da holdt han på å snu seg, så da tok jeg han med ned og la han på gulvet. Sekunder senere hadde han snudd seg. Har aldri gjort antydning til å snu seg før, og nå har han gjort det fem ganger :bolledeig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flinking! :hoppe: Jeg måtte frem med boka til storesøster i går faktisk, for å se når hun begynte å snu seg. Hun var også nokså nøyaktig 3 mnd. Virker som lillesøster har litt bedre tid... :fnise: Like greit om hun ikke har det like kronisk travelt som storesøster, for da får jeg ha baby litt lengre... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, like greit at de er babyer en stund. Lillemann ville ikke rulle mer i går, så mannen måtte se film av det i stedet :fnise:

Har forresten vært våken med omtrent en times mellomrom i hele natt. Så mye har han aldri vært våken før. Tror kanskje vi la han litt for tidlig sånn at han aldri fant roen helt. I dag blir det natta litt seinere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn var vår natt i går. Sånt er slitsomt! Heldigvis gikk denne natta mye bedre, så jeg mistenker at det var øking på gang og at hun er helt utmatta nå ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ikke disse små ha økning på dagen i stedet? Det er så mye mindre slitsomt :fnise: Må ta en alvorsprat med lillemann

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvordan gikk alvorspraten? :fnise:

Jo, det gikk bra. Sov mye bedre i natt, og natt til i går. Han var lys våken halv sju i dag da, men det var fordi det kom sol inn på soverommet (luksusproblem). En dyne mellom senga og veggen som holdt gardina på plass (og pupp) ordnet heldigvis den saken og vi sov videre til halv ni :danse:

Lillemann er blitt så flink til å ligge under babygymmen alene. Kommer litt klaging innimellom, men om jeg klarer å ignorere det et halvt minutt går det stort sett over av seg selv og han legger seg til å slappe av eller fortsetter å dælje løs på den stakkars ugla som er yndlingen :fnise: I dag var jeg på Nille og kjøpte et sånn gulvpuslespill som kan brukes som lekematte. Syns det ble så hardt for han å ligge bare på leketeppet. Ikke minst er det hardt for meg de gangene jeg må ligge der nede sammen med han.

Ellers har jeg den siste halve uka plukket nesten 1,5 kg jordbær fra miniåkeren min :) Har satt noen blomsterpinner med aluminiumsfolie hengende oppi der nå, for de pokkers skjærene spiser jordbæra mine :rasende: Og de tar liksom ikke ett heller, de spiser maks halve før de gyver løs på neste. Så da satser jeg på at dette hjelper. Eller så får jeg finne på noe lurt til neste år. Men jeg skjønner hvorfor de spiser av de også da, de er veeeeeeeeeeeeldig gode! :sikle: Stod forresten der nede i går og snakka litt med naboen, og så spurte hun om lillemann sover ute i vogna si på dagtid. Jeg fortalte at han sover i armene mine, for det er eneste måten jeg får han til å sove på. Nei, det måtte jeg ikke gjøre for da ble han bortskjemt. De små er tydeligvis noen utspekulerte jævler som manipulerer helt fra fødselen av. Bare nikket og smilte jeg, og tenkte at det er bra tidene har forandret seg fra hun hadde små barn (er i 60-årene). Prøvde å legge han fra meg i vogna i dag da, og det fungerte helt fint det. I fire minutter.... Så da tok jeg han med meg inn, byssa i søvn, og så sov han i 45 minutter i armene mine i stedet. Fornøyd baby og fornøyd mamma :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er forskjellig fra barn til barn hva de trenger. Lillejenta trives i vuggen, mens datteren til venninnen min ikke kan ligge annet sted enn i armene deres når hun skal sove på dagtid. Du må lukke ørene til alle disse rådene som dukker opp. Du må bare tenke på det sånn at du er heldig som har en gutt som faktisk roer seg hos deg. Han slutter nok tidsnok med kosingen, så vi må bare nyte det mens vi kan :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Tekola

Vesla sov hovedsakelig på meg på dagtid til hun var... Seks måneder? Og nå skulle jeg ønske at hun hadde tid til å sitte på fanget i mer enn 30 sekunder! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smule er glad i å sitte på fanget ennå, hun... men nå er det pappa som er best, og mamma bare et andrevalg... :grine:

Pappapermen har virkelig gjort underverker sånn sett (og jeg er jo ikke sjalu eller bekymret, det jevner seg nok ut på sikt!), og jeg tenker litt at nå er det hans tur til å kjenne hvordan det er å ha et minimenneske innpå seg 100% av tiden, sånn som jeg hadde det første året. Han koser seg masse med det, altså, men innrømmer at det er... intenst ;)

Og hurra for liten, rullende tass som leker litt for seg selv under babygymmen også. Det går virkelig med stormskritt, er vel ikke lenge før han drar seg rundt og plukker på alt han finner!

Ellers har jeg den siste halve uka plukket nesten 1,5 kg jordbær fra miniåkeren min :) Har satt noen blomsterpinner med aluminiumsfolie hengende oppi der nå, for de pokkers skjærene spiser jordbæra mine :rasende:Og de tar liksom ikke ett heller, de spiser maks halve før de gyver løs på neste.

Her har skjæremamma gjort en elendig jobb, altså. Har de ikke lært å spise opp maten sin heller?! :riste:

(har et temmelig anstrengt forhold til skjærer selv. Ikke bare erter de bikkja og slåss med ekornene rundt i trærne her, men de tok også livet av en stakkars skadet trost vi hadde boende på verandaen. Joda, de er dyr og har instinkter og alt det der, men spesielt sympatiske vesener er det virkelig ikke!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å høre at jeg ikke er den eneste med baby som ikke sover for seg selv. Han sover bare 3(noen ganger 2)x40 min på dagen uansett så det er ikke så veldig plagsomt. Han sover jo godt på natta, og det er viktigere. Siste uka har han lagt seg mellom sju og halv åtte (ikke så rart siden han nesten ikke sover på dagen) og så står vi opp rundt ni. Er våken tre-fire ganger på natta, men bare spiser og sovner igjen :)

Er helt sikker på at lillemann kommer til å rulle fra rygg til mage i løpet av uka. Han øver masse på det nå og kommer seg over på sida foreløpig. Ruller bare én vei da, men det er jo greit å ta en ting av gangen :) Synd at mannen skal på jobbtur fra onsdag til lørdag (kommer hjem seint på kvelden), for hadde jo vær gøy om han får se det også. Lillemann får få opp farta og klare det i morgen :jepp:

I dag skal jeg spise lunsj med ei god venninne i Drammen. Det blir veldig koselig :) Og på vei hjem skal jeg innom Plantasjen og kjøpe plantenett, de skjærene skal ikke få spise alle jordbæra! Hehe, det er to ting som er viktige om dagen: baby og jordbær. I omtrent den rekkefølgen :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Hvordan oppførte Drammen seg i dag og fikk du tak i jordbærbeskyttelsegreier? :hoppe:

Misliker skjærer selv!! De bråker sånn og jeg hater at de driver å jager ekornene! ..Spiser

de ekorn!? ...Nee-eej?

Endret av Noz
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...