Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

:ler:

Sitter selv med en sovende prinsesse i armene :hjerte:

Og mannen sover også.. Som du sier, kanskje gjesterommet skal være en løsning for en periode..

Ikke noe stas når dagene er tøffe, men heldigvis går de over, og man glemmer det bort så fort alt er fint igjen :) det er mye ansvar ja, og ikke mye mannen kan bidra med, når man fullammer og babyen kun roer seg på puppen.. Hva var det som gjorde forrige uke tøff for dere? Her er det magevondt, som jeg ikke klarer å gjøre noe med :sukk: så eksperimenterer med hva jeg kan og ikke kan spise.. Tror melk er no-go, så sjokoladen er kuttet ut :overrasket: det føles som en liten verdens undergang for min del..spesielt når mannen sitter der å koser seg med en plate melkesjokolade.................................... :snurt:

Har dere noen planer for påsken?

Ny tlf skulle jeg også hatt.. Iphonen er helt ubrukelig for tiden. Batteriet går tomt halvveis ut i dagen, og kvaliteten på kameraet er ikke så sprekt lengre nei. Utrolig hvor fort en tlf "går ut på dato" :sarkasme:

Bare sånn by the way så finnes det mange gode melkefrie sjokkiser. Som er det "naturlig" og ikke er sånn melkefrie versjoner. Jeg liker godt coop sin egen sjokoalde, den mørke varianten er uten melk MEN smaker som lys sjokolade da/melkesjokolade, nooms, den er god! :nigo: Jeg drikker ikke melk, så er ekspert på melkefri mat :fnise: ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke bekymre deg for morskjærligheten, Doh - den kommer skal du se!! :strix: Man har vært igjennom mye ved å fullføre et svangerskap, gå igjennom en fødsel og alt i barseltiden nå etterpå, det er sikkert litt mye for deg/mye å ta innover seg og derfor lar kanskje den morskjærligheten vente litt på seg oppi alt, men etterhvert roer ting seg og du får nok kjenne på den :hjerte: .. Ikke ta sorgene på forskudd i hvertfall! :)

Kanskje lurt at mannen tar mini på dagen litt slik at du får sove?? :)

Endret av LovelyMonroe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Jeg synes det er kjempetøft gjort av deg å innrømme at morskjærligheten ikke har kommet enda, men er garantert rett rundt svingen nå :klemmer:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, jeg kjenner meg litt igjen i det du sier ang å føle seg alene om ansvaret og det er klart slitsomt når søvnen blir så kort om gangen. Er du flink til å hvile når du har sjangs? Og hvor ofte ammer du? Har dere komt inn i en slags rutine?

Ammer rundt hver annen time, bittelitt sjeldnere på natta. Men nå spiser han ikke like lenge av gangen lenger. Så jeg trenger egentlig ikke hvile på dagen når mini sover, men jeg gjør heller ikke så mye. Er blitt mye sofasitting de siste fire ukene :fnise: Selv om vi ikke har noen skikkelige rutiner ennå har vi kommet inn i en viss rytme :jepp:

*snip*

Vi er skummelt like, Nesevisa. Jeg hadde det helt likt på bryllupsdagen, og er også en rasjonell og "kynisk" person som aldri kjenner på sveve rundt på en rosa sky-følelser :) Men godt å lese at de sterke følelsene kommer etter hvert når man blir kjent med den lille. Kjenner jo at det er veldig stas når han smiler, så når vi får litt mer respons og han får litt mer personlighet kommer nok morsfølelsen snikende :Nikke: Nå har heldigvis nettene blitt ganske så gode, og i natt spiste hver annen til tredje time og sovna kjempefort hver gang. Lillemann her trenger også å bli båret mye rundt, kanskje vi burde sjekke ut ergobaby så mannen slipper å bli så sliten i armene. Er jo uansett veldig greit å ha etter hvert, spesielt i sommer.

Er rart det der med at babyer er søte på alle bilder. Bortsett fra min da, han ser bare ut som et stort trillrundt hode på alle bilder :ler: Ha en flott påske du også! Håper været er blitt litt bedre :)

Jeg synes de er kjempeheldige, de som føler den stormende kjærligheten med en gang. Jeg klarer å knytte meg litt mer til babyen i magen nå enn forrige runde, men jeg vet at jeg ikke kommer til å være like glad i ham som jeg er i vesla med en gang. Men han er jo en fremmed, og man må jo lære hverandre å kjenne! Men når de begynner å kommunisere, kikke etter deg og vise at "Hei, jeg liker deg, og ikke bare fordi du er matfatet mitt"... :rodmer:

Du er flink som er i gang med det der nå, Nesevisa! Her ble det sendt ut en kombinasjon av takkekort for dåpsgaver og barselgaver da hun var... fem måneder? :plystre:'

God påske, Doh!

Hehe, ja jeg gleder meg til han blir glad for å se meg og ikke puppene mine :fnise: Når han kommer til meg og skal få mat ser man at han skjønner hva som skal skje. Da er han veldig søt da.

Hjelper når de begynner med mer enn bare automatiske responser og plutselig en dag smiler og følger ordentlig med synes jeg :)

Ja, det gleder jeg meg til, og tror det kommer til å ha mye å si. Da blir han mer et lite menneske enn en liten klump som krever mat og ny bleie og that´s it liksom :) Var sammen med mannens familie i går, og minstemannen til søstra hans er ett år. Da fikk vi se hva vi har å glede oss til. Han er ganske så sjarmerende :Nikke:

Kanskje lurt at mannen tar mini på dagen litt slik at du får sove?? :)

Dagene går egentlig ganske bra, syns ikke jeg trenger å sove på dagtid. Det viktigste er at mannen tar han litt sånn at jeg får noen minutter for meg selv innimellom. Bare for å kunne gå på do, gjøre noe husarbeid eller sitte litt på KG. Og det er han heldigvis flink til :)

Jeg synes det er kjempetøft gjort av deg å innrømme at morskjærligheten ikke har kommet enda, men er garantert rett rundt svingen nå :klemmer:

Takk :) Jeg har ikke sagt det til noen andre enn mannen og dere her inne, syns det er litt vanskelig å innrømme det når alle andre er så overlykkelige. Men det er godt å få det ut her inne, og ikke minst få støtte og se at jeg ikke er alene. Dere er gode alle sammen! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skinner sola, natta har vært god, vi har vært på tur, lillemann sover, og vi får besøk av ei venninne og samboeren om et par timer. Har en fiiiiiiiiiiiiiin dag i dag :danse: Kjenner at humøret er blitt veldig bra de siste to-tre dagene, håper det fortsetter sånn :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Inggolf

Takk :) Jeg har ikke sagt det til noen andre enn mannen og dere her inne, syns det er litt vanskelig å innrømme det når alle andre er så overlykkelige. Men det er godt å få det ut her inne, og ikke minst få støtte og se at jeg ikke er alene. Dere er gode alle sammen! :klemmer:

Skjønner godt at dette ikke er noe du har sagt til andre enn mannen din (og oss) ja, for selv om mange føler det likedan, så er det liksom "så tabu" eller hva jeg skal si.. Kanskje ikke tabu, men ihvertfall ikke helt akseptert..Det er akkuratt som med psykiske lidelser (desverre), mange opplever det, men det er hyssssjjjj og huff! Men du er helt sikkert den perfekte mamma for lillemann uansett!

Godt å lese at humøret har hatt seg opp- kos deg masse med besøk :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi får danne en klubb :)

I dag har lillemann sovet masse. Var ute og gikk tur, så da sov han i 45 min og så sov han i nesten to timer etter mat. Fortsetter det sånn får jeg spist middag i fred til og med :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror babyer har en innebygd alarm som går av i det mor tenker på å få seg noe å spise. :ler: Begge mine har i hvert fall vært sånn, spiser rett som det er middag med babytattis på puppen. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Samme her. Starter med å dele opp maten for S og meg selv, så venter vi til den er passe kald, og så spiser vi alle fire samtidig :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

:ler: ikke hatt mange varme måltid her heller! De har nokk en innebygd antenne ja :P

Enten kald middag, eller VM i hurtigspising :fnise:

Spiser alltid frokost med mini på puppen da, men i sofaen og etter mye om og men for å få stelt i stand alt :bond:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag fikk jeg faktisk spist middag i fred :jepp: Trikset er å nesten lage ferdig middagen, amme og så lage alt ferdig (og så spise fort som fy :fnise:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:fnise:

Husker det der ja. Det er en fordel med mat som kan spises med en hånd!

Fortsatt god påske til dere! :)

Endret av La Traviata
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sooooooool!!!! :hoppendeglad: Men jeg sitter inne med en baby som nekter å sove noe annet sted enn på meg i dag. Den paien jeg begynte på i stad kommer aldri till å bli ferdig :fnise: Egentlig skal jeg være glad lillemann sover i det hele tatt, i går sov han bare en time eller no på dagen og nå hadde han bare sover 45min siden litt over ni. I går er første gangen han har sovet seg gjennom kveldsstellet.

Nå følger lillemann ting med blikket da. Geni-babyen min :rodmer: Ifølge en oversikt jeg fant er det bare halvparten som kan det når de er en mnd.

Skal skrive mer senere når jeg ikke må skrive med én hånd på iPaden :) Måtte bare melde at vi lever og har det fint :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn, da har jeg to armer fri og kan oppdatere litt :)

Her begynner ting virkelig å gå seg til. Lillemann er blid og fornøyd, sover godt om natta (våkner fortsat hver annen time for å spise, men spiser fortere og begge sovner igjen innen et kvarter eller så) og begynner å kunne ligge litt for seg selv. I går lå han og skravla med en tegning av en pingvin :fnise: Ja, og så følger han som sagt ting med blikket. Første gang han gjorde det i går, og både mannen og jeg syntes det var kjempestas! Utvikling på gang liksom, nå er han ikke bare en klump som ligger klistra til puppen hele tiden :danse: Ellers var vi og kjøpte Ergobaby bæresele i går. Vi og halve Asker og Bærum fant ut at vi skulle på Babyshop klokka halv åtte, så vi fikk ikke dratt derfra før ti minutter etter stengetid. Fikk litt dårlig samvittighet overfor de som jobber der, men jeg stod i kø for å få hjelp i over ti minutter og så gikk det ennå fem minutter før noen kunne hjelpe oss så da ville jeg bare få kjøpt den selen. Da blir det litt lettere å komme seg ut også, lillemann hater å ligge våken i vogna så da kan vi komme ut på litt lengre turer.

(så lenge varte luren til lillemann, jeg må oppdatere resten senere)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...