Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Der kom Pingting meg akkurat i forkjøpet, jeg klarer virkelig ikke å se for meg hva en hoppeku er. :fnise:

Høres ut som deilig julestemning hos dere! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker også Hoppekua, Doh :hoppe:

Du må nok vente noen år før den lille herremannen får noe glede av den,

men det er jo absolutt ingenting i veien for at mor kan hoppe den inn så lenge :biggrin:

Så flink du (dere) har vært med å fikse og styre og ordne :jepp:

Ser for meg at det er skikkelig pent hjemme hos dere nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

:fnise: nei, ble dårlig med fangst gitt :ler:

Nå er ribba stekt (så den er klar til frokost i morgen), risboller og såpe lagd, treet tatt inn (det drysser :( ), julepynten satt opp og julemusikken er på. Snart skal jeg lage klar disse: http://trinesmatblogg.no/2011/05/13/sjokolademousse-med-sjokoladecrumble-og-bringebaer/ som vi skal ha til dessert i kveld, og så er det bare juletrepynting og middagslaging igjen. Mannen har strøket, bretta og vaska litt klær og fikset julepynt sammen med meg. Nå er han oppe og pakker inn gaven til meg (høres ut som om han pakker inn to, jeg håper den ene er en hoppeku :fnise: ). Katten ble helt fortvila fordi han ikke kom seg innunder duken i stad, men nå sitter han inni bordet og koser seg :ler: Han bryr seg ikke så innmari mye om juletrær heldigvis, bare gnir seg litt mot det :)

Elsker jula :hjerte:

Høres ut som en ordentlig koselig julestemning hjemme hos dere :jepp:

Blir spennende å se hva du får av mannen da :lur:

Hva er en hoppeku?

Nyt resten av denne lille julaften, og kos deg masse imorgen :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

S har hoppehund i samme serien. Hun fikk den til toårsdagen, og den er kjempestas :jepp:

God jul, Doh! :) Imponerende med ribbe til frokost på julaften, må jeg si! Vi spiser ikke frokost på julaften, bare julestrømpe, klementiner osv, og så er det grøt kl 12. Første juledagsfrokosten derimot..! :daane::gravid:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare en kort tur innom for å ønske alle en god jul! Her har katten fått lov å åpne gaven sin allerede, og begge lekene falt i smak. Håper vi har truffet like bra med resten av julegavene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper alle hadde en flott julaften og fortsatt har en finfin romjul :)

Julaften ble akkurat så fin som jeg håpet og trodde. God mat, hyggelig selskap og masse fine gaver. Fikk bl.a to kokebøker (en om brød, en om kaker og bakverk), litt klær til junior, babygym, babycall, babybok og sengesett. Veldig fornøyd med årets "fangst", og tror gavene vi ga bort også falt i smak. Og det siste er jo viktigst :)

Har hatt noen rolige dager nå, og med dette været blir det nok rolig litt fremover også. Fikk gått en tur i går da, men jeg blir så stiv i hofteleddene etter sånne fysiske utskeielser. Hehe, kanskje på tide å bevege seg litt mer. Våkna litt over klokka fem i natt og fikk ikke sove igjen før etter godt over en time. Megairriterende. Måtte sette på en podcast for å ikke bare tenke på at jeg ikke fikk sove. Junior var helt i hundre da :fnise: Kan han ikke være aktiv når det passer meg da? Han er tydeligvis en sjenert type, for hver gang vi er i familieselskaper ol er han heeeeelt stille. Ingen som får kjenne spark jo :jolie: Mamma fikk kjenne han litt på julaften da, da lå han og pressa seg utover. Det er tydeligvis en av yndlingsaktivitetene :)

I kveld skal vi se Frost på kino. Elsker animasjonsfilmer, og denne skal visst være ganske morsom. Lenge siden vi har gått ut, så gleder meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det med å ha en sjenert baby i magen er vanlig har jeg skjønt! Her fikk samboer nesten aldri kjenne, S sluttet å sprelle samme sekund som samboer la hånda på magen min :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Ble det hoppeku på deg da? Uansett kjekt med flere gaver som er relatert til den lille, man trenger jo det i tiden fremover.

Og hva er dommen på Frost? Jeg og mannen funderer på å se den nå i løpet av romjula, kjekt med en kinotur.

Lille i magen her er forresten ikke så sjenert, dvs setter han først i gang er det store muligheter for å hilse på han. Utrolig fasinerende å kjenne på magen selv synes jeg og ikke minst se på magen... Men jeg er ikke så glad i at andre enn mannen tar på magen så pleier ikke å annonsere så høyt når han styrer som verst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest roseduft

Høres ut som en herlig jul hos dere :jepp:

Håper filmen var bra? :) animasjonsfilmer er virkelig koselige synes jeg. Har alltid vært glad i de gode gamle Disney filmene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hoppeku er veldig stas! Vi (eller M får jeg vel si...) har også en, fikk til jul da hun var 11 mnd. Var litt skummel i førstningen, men i løpet av siste året har den blitt riktig så artig :Nikke:

Håper du har en fin romjul :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble ikke noen hoppeku. Men han kommer sikkert til å få det av mammaen sin til jul om et år tenker jeg :jepp:

Filmen var morsom. Snømannen er bare herlig :) Det som var litt uvant var at den ikke var tekstet. Ikke at det gjorde noe, har bare ikke vært borti det før. Blir stadig overraska over at 3D ikke fungerer helt fortsatt. Stort sett er det veldig bra, men innimellom blir det uklart. Foretrekker egentlig 2D pga det, men når filmen bare går i 3D på engelsk har jeg ikke noe valg :)

I dag og i går har vi fått gått litt skikkelig tur. Har jo hatt en relativt slapp jul (det har jeg merka på vekta også) så deilig å komme seg ut litt. Og i dag var det jo strålende sol også, så var bare deilig å gå litt. Får vel støvsuge her i dag også, så blir det ikke stress med forberedelser i morgen og tirsdag. Skal jo ha folk på nyttårsaften, og jeg har lært av lille julaften; ikke gjør absolutt alt samme dagen. Blir bare dritsliten av sånt. Har 3/4 pakke gjær igjen fra pizzaen i går også, så lurer på om jeg skal bake boller for å få brukt det opp. Kjøkkenmaskinen gjør jo alt, så er veldig lett å slenge sammen en deig (eeeelsker Kenwooden min) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Fru_Hestehov

Mmm, boller... Jeg fikk noe hvit sjokolade til jul, lurer på om jeg skal lage noen snurrer med fyll selv. Har også Kenwood og den er gull verdt!

Og så kjekt med tur, må nok komme meg litt mer ut selv, fikk gått tur 1.juledag, men etter det har det vært rolig (har bedrevet litt rydding i huset evt shopping så kroppen har jo fått rørt seg da).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rydding og shopping er trening det også :)

Uff, hormoner er noe drit. Nå har jeg grini to ganger fordi jeg ikke hadde nok fløte til å lage dessert til i morgen (og den jeg hadde gikk ut i går og jeg er usikker på om den er god) og mannen lagde noe annet til middag enn det som var planen :grine::fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Kjenner meg igjen i hormonene :ler:

Jeg begynte å grine i kveld fordi mannen ville se en film som jeg ikke ville se :fnise:

Har ett ekstremt behov for nærhet for tiden, så da ble jeg så ensom når jeg heller -selv valgt- ville finne på noe annet enn å se film :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Desserten ble reddet i går. Dvs, jeg kasta de jeg hadde laget og brukte en helt annen oppskrift (tror det ble samme oppskriften jeg brukte i fjor). Nå er servietter og dukene strøket, servietter bretta (jeg har stoffservietter etter bryllupet), og waldorfsalaten laget. Nå er det bare pådekking, fjerning av endel kattehår (ene venninna mi er kjempeallergisk mot katt), og middagslaging igjen før vi får gjester. Gleder meg til en ganske rolig nyttårsfeiring med noen få gode venner :)

Junior hadde fest i magen da jeg la meg i går, og ett sekund etter at jeg våkna var han i gang igjen :fnise: Lurer på om jeg kjente hodet hans i går, var hvertfall et eller annet som dreiv og styra helt nederst i magen samtidig som han sparka. At han ikke tuller seg inn i navlesnora er et stort mysterium for meg....

Håper alle får en flott nyttårsaften! Rart å tenke på at dette er den siste uten barn for oss :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...