Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Syns det er så koselig å komme inn i dagboka og se at den lever selv om ikke jeg er her inne. Fortsett sånn :jepp: Og så får jeg så lyst på kake hver gang jeg kikker innom :fnise:

I går var jeg på jentejulebord. Er liksom det som setter i gang jula for meg :) Alltid like koselig å se igjen alle sammen, og fikk sååå mange komplementer for magen :rodmer: Ble litt magetafsing, men han var jo selvfølgelig stille og rolig hele kvelden så ingen som fikk kjenne noen ting. Han kommer til å bli en mester i å leke gjemsel :ler:

I dag skulle egentlig pappa og farmor kommet en tur, men pappa kunne visst ikke kjøre pga snøen. Så da tar vi en tur til farmor i stedet. Gjør jo ikke noe at pappa ikke er der akkurat. Og så skal vi på middag hos søstra til mannen etterpå. Blir veldig koselig :) Skal få litt klær av de, så blir gøy å gå gjennom det senere i dag.

Koselig med skikkelig vinterstemning. Leste at det skal bli en varm desember så får nye det mens vi kan :) Katten har aldri vært ute i så mye snø før, så han er inne i dag. Var inne i går også, da var det nok for kaldt. Han er ikke verdens tøffeste pus akkurat :fnise: Men han syns det er gøy å sitte og se på småfuglene da. Vi har meiseboller og en beholder med nøtter utenfor kjøkkenvinduet, så der kan han ligge og kvekke på fuglene :fnise:

Håper alle har en tipp topp søndag, med eller uten snø :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Inggolf

Skjønner hva du mener, jeg synes akkuratt det samme som du! Det er så koselig når det er go`stemning mellom andre i dagboka mi! Man måå ikke skrive til bare meg der inne! Absolutt ikke!

Så......rart!? ... at faren din ikke kan kjøre hit, men du kan kjøre dit? :klo:

Han som var så ivrig etter å komme på besøk?

var dere ute å spiste i går eller? vennejulebord er så trivelig! har bare vært på det en gang, og det var i fjor med KG-venninner, men mulig at det blir en tradisjon :Nikke:

Katten din er en merkelig skrue :ler: Personlighet har den ihvertfall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååååå, så søt :rodmer: Skulle likt å prøve det der med katten, men da hadde jeg vel aldri blitt tilgitt :fnise:

I går hadde jeg både en god og en dårlig dag. Tror kanskje jeg var litt sliten, så ble litt hormonell. Måtte avslutte dagen med Stratos og Fanta :ler: Satser på at dagen i dag blir bedre. Den begynte hvertfall med at jeg rakk banen, så 1-0 til i dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satser på at dagen i dag blir bedre. Den begynte hvertfall med at jeg rakk banen, så 1-0 til i dag :)

Hverdagens små seire skal man ikke kimse av! :opplyser::ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dagen ble bra :) Var til og med litt effektiv da jeg kom hjem og fikk rydda kjøkkenet og bretta klær før jeg lagde middag. Utrolig stiv etter å ha sittet på gulvet og montert IKEA-kommode på mandag så kvelden ble tilbragt på sofaen da.

27 uker i dag, og junior veier en hel kilo :) Innimellom hopper hele magen, og jeg kan kjenne at han svømmer rundt inni der. Lurer på om jeg har kjent en arm eller et bein en gang. Kjentes liksom så tynt ut det som strøk langs magen. Syyyyykt at det er et menneske inni der. I dag skal jeg på ammekurs ( :fnise: ) Sjefen mente at det må vel være noe jeg kan skrive på CVen :ler: Og så skal jeg endelig sende inn påmeldinga til fødselsforberedende kurs. Er sikkert ikke flere plasser igjen, men er ikke helt krise det heller. Får jo snakka med jordmor om det meste uansett :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ammekurs var…… kjedelig? :fnise: Neida, greit å ha vært der og lært litt, men den Gro Nylander-filmen vi så var ganske klein. Om bøkene er på samme måten skjønner jeg hvorfor en del ikke liker de. Kan de ikke bare vise fakta i stedet for å dille da? Og droppe å vise de kleine jordmor-/legetimene der de snakker helt "naturlig" om amming. Nåja, jeg er vel ikke den som liker sånt i utgangspunktet så jeg får litt mark hver gang noe sånt vises. Hele kurset varte i 1,5 time da, mye lenger enn jeg hadde trodd. Kom tilbake på jobb 20 min før jeg var ferdig for dagen. Men skulle møte ei venninne, så var greit å dra tilbake. Fikk skrevet ned et par oppskrifter til i oppskriftssamlingen min (har samlet alle oppskriftene vi bruker ofte så jeg har det på papir) før jeg dro for å møte henne. Mye lettere å skrive på PC enn på Mac, så jeg gjør det på jobb etter arbeidstid i stedet.

I dag prøvde vi en ny lakseoppskrift fra Trines Matblogg. Namnam! Droppa spekeskinke og tomatsalat da. Men aspargesene ble hvertfall fryktelig gode :spise: Finnes mange gode lakseoppskrifter altså :) Og i morgen skal jeg bake lussekatter. Gleder meg! Så kan mannen ta med noen til faren sin på fredag mens jeg tar med på jobben (nå kom jeg på at jeg må få kjøpt meg en flettekurv til å ha boller og sånn i. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe?).

Forresten: Man vet man er gravid når folk hilser deg med "Hei, så stor du har blitt!" :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Du er så inspirerende flink medoppskrifter! :)

:ler: ja magen begynner vel å ta form nå ;)

Flettekurv kan du kjøpe på Ikea, Feel eller Kremmerhuset vet jeg :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg som var på IKEA her om dagen. Typisk at man ikke tenker på å se etter sånt da. Tror jeg bare bruker kakebokser (eller nakenbilder som telefonen ville ha meg til å skrive) denne gangen og så skal jeg prøve å huske kurv neste gang jeg er på senteret. Er så slitsomt der nå før jul...

Haha, nå har jeg gått opp rundt to kg på 1,5 uke. På tide å kutte ned på sjokoladen kanskje :ler: Har ikke vært spesielt flink til å spise sunt i det siste, skal skjerpe meg :) Ikke at jeg er redd for å gå opp altså, men litt jevnere vektoppgang hadde vært fint :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Slitsomt med kjøpesenter og byturer rett før jul ja, jeg er så glad jeg er ferdig med alle gavene og alt, så slipper jeg bli påvirka av alt stresset til folk :fnise:

Misunner deg som faktisk har lyst på sjokolade i det heletatt !

Jeg måtte ha det hver dag før jeg ble gravid, mens nå frister det overhodet ikke med noe søtt omtrent.. Det er så rart, og veldig ulikt meg. Men har da klart å legge på meg 6-7 kg frem til nå likevel :P

Har begynt å hovne opp i beina også!

Har du det? Eller noen form for plager i det heletatt?

Virker som du er så heldig og har ett helt perfekt svangerskap :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Får nesten dårlig samvittighet av å skrive det, men jeg har null plager. Stivner litt i ryggen/bekkenet hvis jeg holder på med uvante ting (som å sitte på gulvet og bygge kommode) men det hadde jeg sikkert blitt uansett. Litt fortere sliten blir jeg, men det skulle vel bare mangle :) Måtte veie meg igjen i dag, og har gått opp 5,5 kg. Men det går jo litt opp og ned, jeg tviler på at jeg egentlig har gått ned nesten 0,5 kg på to dager liksom. Spesielt siden jeg spiste tre lussekatter og en sjokolade i går :ler:

En ting jeg kom på, er jeg i 3. trimester nå? :klo::vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får jo det å være gravid til å virke som en lek, virker litt for fristende for en verpesyk stakkar! ;) Har forresten en venninne som har termin et par uker før deg, og for en mnd siden hadde hun allerede gått opp 11 kg. (Og ser fremdeles smashing ut!) Så kos deg med den sjokoladen du. :)

Støtter forøvrig ønsket om magebilde! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Skal prøve å få tatt magebildet i løpet av helga. Må bare finne ut hvordan jeg legger ut bilde her uten å måtte legge det ut på Facebook eller no sånn først :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enten kan du bruke bildeopplasteren i full editor, eller så kan du først laste opp bildet til imageshack, photobucket eller lignende og så lime inn bildeadressen her :opplyser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får jo det å være gravid til å virke som en lek, virker litt for fristende for en verpesyk stakkar! ;) Har forresten en venninne som har termin et par uker før deg, og for en mnd siden hadde hun allerede gått opp 11 kg. (Og ser fremdeles smashing ut!) Så kos deg med den sjokoladen du. :)

Støtter forøvrig ønsket om magebilde! :jepp:

Mon tro... Om man spiser Smash, ser man smashing ut da? :klo:

:nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...