Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Sorry klaging, men: Da jeg slutta å ta bussen til jobb slapp jeg endelig unna de unga og satt og skravla og sang heeeele tiden. Men hvem sitter rett på andre siden av midtgangen på t-banen i dag? Jo, akkurat de samme unga! Og skravla går og går og går. På tysk. Aaaaaargh, jeg vil ha det stille på morran!!!!

Sånn, ferdig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Åh, så fælt! Sånt er slitsomt! :ler:

Der vi bodde tidligere tok jeg av og til bussen med elever fra den internasjonale barneskolen i Trondheim. Det var så mye lyd og så mange språk! :bond:

Endret av Tekola
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagen ble heldigvis bedre, men har fått hodepine så dro litt tidligere fra jobb (hurra for fleksitid). Det er sikkert pga den skravlinga til de ungene i dag tidlig :fnise: Men nå har jeg hatt leamus på det ene øyet i fire dager. Ikke hele tiden, men ganske lenge til sammen. Lei! Haha, dette ble den store sutre-dagen for meg. Skal bli mer positiv nå. Skal hvertfall prøve :fnise:

Hadde besøk av ei venninne av meg pluss kjæresten i går da. Det var veldig koselig :) Vi har bare møtt han en gang før, men satser på å se de litt oftere fremover. De skal muligens komme på nyttårsaften hvertfall :) Katten var som vanlig dritmisfornøyd med å få besøk og prøvde å stirre de bort mens vi satt og spiste :ler: Men det var kaldt ute så han ville ikke være ute hele tiden mens de var her. La seg på sofaen i kjellerstua i stedet, så i dag kommer han nok til å skulle ta igjen en del kos :)

Ellers begynte vi å se på Broen denne uka. Fikk første sesong i julegave i fjor men har aldri begynt å se på det. Men vi tar opp hele andre sesong som går på NRK, så vi begynner nok rett på den når vi har sett ferdig første sesongen. Ganske bra serie, vi ble fort hekta hvertfall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Jeg ELSKER Broen. Satt klistra under sesong 1, og nå følger vi like spent med på sesong 2. Synes det er utrolig bra og innmari spennende, nesten litt for mye til tider når man sitter med en følelse av at det kan være noe muffens med absolutt alle...

Og så digger jeg samspillet mellom Saga Noren og Martin Rohde. Her vet jeg at det er delte meninger, men jeg flirer meg skakk av måten de to klarer å snakke sammen på - dysfunksjonelle som de begge to er.

:) Ha en fin ettermiddag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest åffårno

Broen :hjerte:

Men sesong 1 var langt mer avhengighetsdannende for min del, var noe med de lysene på broen som plutselig ble slått av som bare gjorde at jeg nesten tisset på meg av skrekk :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Ja, de får det til å bli sykt ekkelt. (Har forresten et spørsmål angående samtlige danske krimserier - hvorfor slår de aldri på lyset når de går inn i et rom? Sarah Lund er elendig på det).

Prøvde å se en episode alene en kveld, da mannen jobbet sent. Klarte å se oppsummeringen, åpningsvignetten og deretter ca 20 sekunder før jeg måtte skifte kanal til TV2 Bliss :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, du burde definitivt sjekke ut Broen, Tekola :)

Samspillet mellom Saga og Martin er så utrolig bra. Sitter og ler høyt flere ganger per episode vi :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Argh, litt før klokka fire våkna jeg av at mannen snorka no så sinnsykt. Lå vel og dytta på han i ti minutter før det endelig ble stille (viste seg at jeg hadde vekket han, men pytt pytt). Fant ut at jeg like gjerne kunne gå på do, men strømmen hadde gått i hele området. Måtte famle meg rundt senga for å finne mobilen som lå til lading på mannen sin side (stikkontaktene ble satt litt for nærme hverandre så de på min side er bak senga, og det funker dårlig med en iPhone-lader). Så fikk jeg ikke sove igjen, og klokka fem begynte en eller annen alarm å ule. Den ulte fortsatt da jeg satte meg i bilen, da var klokka ti på sju. Glad vi har soverom som vender bort fra der lyden kom fra, for den var fryktelig irriterende.

Ah, godt å få det ut :fnise: Dagen kan jo bare bli bedre.

Snorking! Jeg blir gaaaal av det :bond:

Jeg kan faktisk aldri bo sammen med en som snorker, men jeg har på følelsen av

at det ikke er så uvanlig å snorke, så jeg kan nok få litt av en utfordring der tror jeg..

Godt for din del at dette her var et engangstilfellet, mer eller mindre, da ihvertfall :)

Jeg synes foresten ikke at disse innleggene dine en gang kan nesten kvalifisere til klaging Doh...

Barn på kollektiven som lager lyd ER generelt fryktelig irriterende! Elsker å ta kollektiv, bare sitte der i min egen verden å stirre ut av vinduet eller lese bok, så å bli forstyrra av støyende ungdommer forsempel er og blir irriterende! Synes det stadigvekk snakkes om hasj og "hvor stein man var i går" på kollektiven jeg- at det snakkes om i den grad det skulle ha vært....vann! Høyt og tydelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men åh, jeg synes sesong 2 av Broen er skikkelig kjedelig.

Jeg har så lyst til å like den, men lider meg gjennom hver eneste episode og tar meg selv i å gjøre andre ting mens det står på bare for å få tiden til å gå. Og jeg ELSKET sesong 1. :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har jeg fått låne Forbrytelsen fra ei på jobben. Så da har vi noe å se på når vi er ferdig med Broen :)

Var virkelig på tide med helg nå. Føler ikke jeg har gjort så mye på jobb de siste dagene, har bare gleda meg til helg. Har ingen planer med unntak av at vi får besøk av broren min med familie på søndag. Det blir veldig koselig :) Og så må vi hente seng hos broren min da, for snart byttes bilen til mannen min ut så da har vi ikke stor nok bil lenger. Og ikke hengerfeste :) Blir rart å få sprinkelseng da, det er jo fortsatt lenge til noen skal sove oppi der. Med mindre katten finner ut at det er et finfint sted å være da :ler:

Nå har jeg ordna meg fri i jula da, så fra 21. desember til 1. januar har jeg feeeeeerie :bolledeig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det så lurt å bytte inn bilen til en mindre nå som dere venter barn da? :lete:

(såsant vi ikke snakker størrelse monsterbil til for.eks stasjonsvogn)

God helg Doh, slappe av og nyte helgen fult og helt :bolledeig:

Det er godt å være planløs i blant!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Bytter ut stasjonsvogna med en bybil :) Men jeg har Golf da, så får med oss vogna. Om vi f.eks skal på hytta får vogna bare være hjemme. Ellers får vi med oss det vi trenger. Skal bare ha den et år eller noe da, så om den blir for liten tar vi en større neste gang (firmabil)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har har hatt Golf hittil. Funker fint med barn det :jepp: Man må bare være litt obs på hvilken vogn man velger så den får plass i bagasjerommet og sånn :Nikke:

Vi tenker på å få oss ny og større bil (=stasjonsvogn), men håper å forskyve det til 2015 så vi slipper å ta opp billån til ny bil og alle utgiftene det medfører med forsikring m.m. før vi er godt inne i det nye huset!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Innom for å ønske god helg!

Bil ja, vi har hatt stasjonsvogner en stund nå og tror nok vi fortsetter med det. Greit når vi skal på ferieturer til familie ol. Mannen drømmer om ny bil da, dvs ny bruktbil og jeg har sagt ok så lenge det er innenfor en viss prisramme, frister ikke med mer utgifter til bil enn det vi har.

Blir det noe baking av fylte horn på deg i helga da? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, Golf er en perfekt familiebil egentlig. Mannen er så oppgitt over at alle tror må må ha stasjonsvogn når man får barn :fnise: Vi hadde en sedan før, og den hadde kjempestort bagasjerom. Syns vi fikk plass til minst like mye dersom i stasjonsvognen. Men Golf holder for oss første året hvertfall.

I dag har vi gått tur rundt Semsvann i Asker, syns det er så koselig å gå der. I morgen skal vi hente senger og lekegrind hos broren min, og så skal de på middag hos oss etterpå. Broren min fant ut at det er et år siden han var her, og kona har ikke vært her etter at vi pussa opp. Er så sinnsykt dårlige på å be folk altså, men blir nok bedre når vi får mini :) Blir hvertfall koselig å få besøk av de.

Håper alle har en finfin helg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...