Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

:strix: for 17 uker! Imponert at du kan holde på vanlig bukse så lenge! :klappe: Man blir dritt lei mammaklærne tidsnok, så like greit å minske tiden man må bruke dem ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Det er så deilig å være på fjellet! Er jo her med mamma og stefaren min, så blir varta opp med middag og greier. Koselig :) I dag gikk vi en to timers tur og spiste hjemmelagde kanelsnurrer (jeg som hadde laget) og kvikklunsj til lunsj :) Har vært kjempefint vær etter at tåka letta, så satt i solveggen helt til sola gikk ned. Da ble det kjempekaldt.

Tippeliste ja, er kanskje på tide med det nå :) Bare å tippe i vei så skal jeg få laget en liste etter hvert. Jeg har null følelse på hva det er, så blir gøy å se hva andre tror :)

Håper alle har en fin helg i det deilige været (på østlandet hvertfall) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Hallo der oppe på fjellet :vinke:

Så koselig det høres ut Doh! Blir det kortspilling og fjasing ut over kvelden da eller?

Her har det vært knallvær i dag ja- målte 26 grader kl 16, men sola hadde nok vært litt bortpå

gradestokken da. Kos deg masse resten av helgen! (Helger går jo så fort, og når man er bortreist så blir helgen eeeenda kortere virker det som!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tippeliste:

Jente :babyjente:

roseduft

Yesterday

Herr Doh

Noz

juliane

TuttaV

Gutt :babygutt:

Tekola

Mazilla

hegejenta30

Nesevisa

Nuttapia

Kattunge :catmilk:

Doh (Null følelse på kjønn her altså) :fnise:

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Deilig å være hjemme igjen. Vi dro tidlig siden det er høstferieslutt i dag, og kø ned E16 er kjeeeeeedelig. Ble kortspill og skravling i går vettu, Noz. Spilte Amerikaner, det er så utrolig lenge siden jeg spilte det sist så det var gøy. Mannen hadde ikke spilte det før, men etter litt opplæring gikk det ganske bra. Vi skal opp igjen om fire uker sammen med et vennepar, så da blir det forhåpentligvis mer Amerikaner og Yatzy. Er det som er deilig med å være på hytta, man tar livet helt med ro og spiller spill fra barndommen. Mamma og stefaren min håpa at vi kunne ta en tur sammen i løpet av vinteren også. Det er jo veldig koselig da. og selv om jeg kanskje ikke er en racer på langrenn i vinter er det koselig å dra på tur :)

Nå er det straks klar for tacomiddag. Godt med noe enkelt og greit, og mannen spesielt er skikkelig tacofan :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Jeg er så misunnelig på de som har hytte- har aldri hatt det selv i familien og kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har overnattet på en hytte iløpet av livet, så jeg synes du er heldig Doh :bolledeig:

Virker så deilig å ta med seg venner og koble helt ut.

Ang kjønn; Hvilket kjønn er det som dominerer i familien for tiden igjen? Det er gutter alle har fått i det siste, ikke sant? ... for jeg har nemlig en sterk følelse av at du bryter mønsteret..

Så koselig med tacomiddag :) Har dere den norsk-tradisjonelle varianten eller deres egne variant? (... eller er dere blant dem som bruker brokkoli eller reker eller andre rariteter i tacoen?)

Endret av NozMonster
Lenke til kommentar
Del på andre sider

REKETACO, NOZ?! :bond:

Jeg er ingen kortspiller. Har faktisk droppet å være sosial noen ganger fordi jeg har fryktet at det har vært planer om å spille kort... :sjenert::ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Her er det helt normal gammeldags taco det går i. Brokkoli eller reker i taco? Blæh :ler:

Ja, er overvekt av gutter i familien. Det vil si, tre av fire tantebarn er gutter. Så da satte jeg deg på jente. Begynner å se et mønster her, blir spennende å se hvem som får rett :)

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, da skal du være glad du ikke har vært med meg på hyttetur, Tekola. Her er det ikke en dag uten kortspill på hyttetur. Yatzy fungerer også da, det går kanskje bedre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...