Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

:velkommen: Fru_Hestehov!

Heeeeeeelg. Om det ikke regner hele helgen får jeg kanskje bygd denne forbanna kjøkkenhagen min. Haha, det må jeg vel ha sagt sju ganger nå. Argh! Men nå må den jo snart bli ferdig. Skal beise den da, så er jo avhengig av opphold også. Jaja, skal hvertfall hente bunadsbeltet mitt på reparasjon i morgen (katten tissa på det i fjor, dummen) og så skal jeg lage kake. Den gleder jeg meg innmari til å prøve. Viste den til mannen og han ville ikke vente til 17. mai med å smake, og jeg er jo ikke vanskelig å be så blir kakebaking i helgen. Yaaaaay :) I kveld skal vi ha pizza, så bare mannen kommer hjem fra butikken så setter jeg i gang med det. Så blir det gullrekka og kanskje litt :sengekos: om ikke det blir sånn: :veslejenta:

(lurer på om man kan fortelle om en hel dag/helg bare med KG-smileys og noen få ord innimellom :fnise: )

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Nesevisa

Det tror jeg man kan! I hvert fall hvis man ikke gjør sære ting av typen origami eller brettseiling...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk gjort en del i helga. Ikke ute da, men nå gir jeg snart opp hele kjøkkenhageprosjektet. får jo aldri gjort noe :fnise: Men nå er hvertfall kjellerstua så og si ferdig :danse: Mangler bare sovesofaen som vi får på onsdag. Og så må mannen legge ferdig lister i huset sånn at vi får de ut av kjellerstua. Jo, og så trenger vi en puff eller noe. Men jeg fikk hvertfall bygd to bord, en TV-benk og to klesskap fra IKEA i helgen. Da koste jeg meg :)

Og i dag var det tilbake på jobb. Er jo ikke mange dagene til fri igjen da. 17. mai skal vi egentlig ikke noe. Gidder ikke dra inn til Oslo, blir bare stress. Og om det regner gidder vi ikke dra til Drammen bare for noen få timer heller. Så blir nok kake og musserende vin på terrassen på oss. Kommer vel ikke til å pynte oss en gang (ok, litt skuffa over at jeg ikke får brukt bunaden men gidder ikke styre om vi bare skal være hjemme likvel). I dag fikk vi PeeWee-en til katten. Vi kommer til å kjøpe en eske med kattesand også nå, for katten driver og bæsjer i kjellerstua hele tiden. Tisser også forsåvidt. Tror ikke han er helt fornøyd med pelletsen, så får ta en rolig overgang nå. Æsj, føler meg slem som har fått han til å bli så utafor at han gjør sånt :( Har bestilt Feliway også for å ha der nede sånn at han kanskje får det litt bedre. Stakkars pusen sliter med et eller annet uten at vi helt klarer å skjønne hva det er. :grine:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Auuuuu, chili i øyet :fnise: Kan noen få meg til å slutte med chili i middager?

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Auuuuu, chili i øyet :fniser: Kan noen få meg til å slutte med chili i middager?

hahaaa- er ikke det 3. gang på relativt kort tid nå!? :hoho: Køøøøøønaaa!

hvorfor ikke dra med deg mannen å ta en tur ned til byen med det store senteret i seg?

fra sen ettermiddag og utover så er det jaffal ganske livatt der :danse:

Da har dere kort vei hjem og pluss at det kanskje er litt stusslig å sitte på terassen hjemme?

(ikke vet jeg altså, men jeg bare spør :lol: )

Endret av NozMonster
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hahaaa- er ikke det 3. gang på relativt kort tid nå!? :hoho: Køøøøøønaaa!

hvorfor ikke dra med deg mannen å ta en tur ned til byen med det store senteret i seg?

fra sen ettermiddag og utover så er det jaffal ganske livatt der :danse:

Da har dere kort vei hjem og pluss at det kanskje er litt stusslig å sitte på terassen hjemme?

(ikke vet jeg altså, men jeg bare spør :lol: )

Eeeeh, jo :flau: Denne gangen trodde jeg at jeg fant en finger uten chili på da jeg skulle sette i linsa som jeg hadde klødd ut av øyet (testa forsiktig med å ta på øyet med alle fingrene mine). Note to self: ha brillene i nærheten. Alltid! (må bare finne de først)

Ja, har vurdert å ta en tur ned til det stedet med det store senteret i seg. Er jo egentlig ganske koselig der nede. Men mannen er ikke så glad i 17. mai i utgangspunktet så vet ikke helt om jeg får han med meg da. Får se om det ikke skal være høljeregn. Eller hagl som det var her for et kvarter siden :sjokkert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:skratte: Jeg trodde virkelig at det der var en sånn tabbe man bare gjorde en gang. ;)

Jeg hadde elsket terrassekos på 17. mai, er ikke noen fan av hverken å drakse på meg bunaden eller å traske rundt i byen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åneida, Doh lærer aldri! :opplyser:

(har mange ganger lurt på om jeg skal bytte brukernavn til Au, evt. Au faen) :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Innom å sniker litt ;) føler jeg har vært i dagboken din før men! Hmm..eller så forbinder jeg bare nicket ditt med innlegg en eller annen plass i en tråd eller to :fnise: håper det gikk bra med chilli-øyet ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Au faen :fnise:

Spørs om det enkleste er å heretter lage litt tamme, smakløse middager... eventuelt får du fortsette å leve farlig!

Og siden dette er en prøverdagbok, må jeg bare si det rett fra levra: Sitt for Guds skyld på verandaen hele 17.mai, gjerne iført joggebukse, mens dere spiser lekre småretter og pimper cava!! Jeg skal love deg at du skal få evig nok av bunader og folkehav og 17.mai-leker etter hvert, gaaaah! :daane:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, er ganske deilig med avslappende 17. mai. Spilte i korps i 11 år, så er vokst opp med å stå opp klokka seks for å begynne spilling klokken sju. Deretter var det frokost, kransenedleggelse ved bautaen, barnetog, lunsj/fri noen timer, spilling på skolen og så kollapse hjemme. Brukte ikke annet enn korpsuniform 17. mai før jeg var 17. Så kanskje lurt å nyte det mens man kan ja :)

I dag lagde jeg torsk til middag. Det var utrooooolig godt! Så skal definitivt lages igjen :) Stekte torsken på litt sterkere varme de siste fem minuttene da, var redd den ikke skulle bli gjennomstekt. Men ble veldig bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

På kveldstid der nede Doh, da er det en konsert der og da er jo stemninga god men ikke sånn av det hardeste "17.mai`ete" ...

Jeg gleder meg ihvertfall :)

Håper dere også får en fin dag hva enn dere ender opp med :blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, vi får se. Høres jo veldig koselig ut der nede da :) Men jeg er litt overraska over at alle skolene har sitt eget 17. mai-tog. Men det finnes vel ikke no sted det er plass til alle, så det er jo egentlig forståelig.

I dag har jeg vært flink. Nå er middagene til og med ut neste uke planlagt. Kjøpte alt til denne uka (pluss mandag) på mandag, men fant ut at jeg vil ligge litt i forkant fremover så det ikke blir stress på søndager med å lage lister. Og så lager jeg liste over hva vi spiser til middag sånn at jeg kan se hvor lenge siden det er vi har hatt noe, om vi burde spise mer av noe (som fisk) osv. Haha, skal noe gjøres så skal det gjøres skikkelig. Skylder på at jeg er sekretær, vi liker å ha oversikt :fnise:

Mannen har også vært kjempeflink i dag. Vi fikk sovesofaen til kjellerstua i dag. Den satte vi opp sammen før middag. Så dro mannen på IKEA og kjøpte puter og lampe, så nå er kjellerstua ferdig. Vi kommer nok til å kjøpe en ny TV etter hvert, den gamle ble plutselig veldig lite. når den kom så langt unna sofaen. Jaja, får se hvor mye penger vi har igjen til høsten. Og hvor mye den blir brukt :)

Hadde forresten helstekt kylling til middag i dag. Det er innmari godt, blir så saftig. Bare blander smør med timian, hvitløk, salt og pepper, og stapper det under skinnet på kyllingen (lurt å ta av ringer først, dette er grisete). Så settes den i ovnen i en ildfast form og steker rundt en time på 225 grader. Namnam :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så deilig vær i dag! Fikk skikkelig sydenstemning da jeg stod opp :sol:

Hadde en finfin 17. mai i går. Ble jo plutselig meldt fint vær så vi tok en tur til Drammen. Skulle bare en liten tur, men ble der nesten hele dagen. Bare stilte oss et vilkårlig sted langs der toget går, og så så vi at hele familien min stod på andre siden. Så da fikk vi møtt de. Og da vi kom over dit så vi at bestevenninna mi stod rett ved siden av der vi akkurat hadde stått, så da fikk vi møtt de også :) Og så dro vi og besøkte farmor på sykehuset før vi tok en tur til mamma og spiste is og drakk kaffe. Veldig koselig at de ba oss en tur, var jo ikke planen i det hele tatt :)

I dag får vi en liten gjeng på beøk for å se Melodi Grand Prix. Det var egentlig heller ikke planen, men vi ble bedt til bestevenninna mi i går. Så spurte vi om de kanskje ville komme en tur hit i stedet siden vi har overnattingsmuligheter. Og så skulle en annen kamerat av de også komme så da ba vi jo bare han også. Koselig å ha folk på besøk, og vi fikk jo aldri spist kaka i går så da får vi spist den i dag i stedet. Blir litt mye kake om vi skal spise den alene (igjen....). Så nå skal jeg straks i gang med kjøkkenhagebygging i det fine været. Mannen er og kjøper skruer og alt mulig annet vi trenger i helgen nå. Gleder meg til å sette igang :)

Håper alle har en fantastisk flott helg, fint vær eller ikke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tekola

Så deilig! Det er fint når man plutselig treffer folk sånn, uten at det er planlagt!

Kos deg med kjøkkenhagebygging! Kanskje vi får se litt bilder når den blir ferdig? :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk, det skal vi :) nå sitter jeg på verandaen og koser meg med en øl. Snart blir det dusj, middagslaging og kakepynting.

Bilde kommer i morgen tror jeg, trenger litt mer jord før man ser hvordan det blir :) Fikk bare lagd en kasse da, hadde ikke nok materiale, men da lager jeg den andre neste helg (meldt dårlig vær fra tirsdag til torsdag). Er ganske fornøyd med hvordan den blir da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Du er så flink til å skrive dagbok du Doh!

Den helgrilla kyllingen du lagde...En ting jeg har lurt på lenge er; Blir den veldig anderledes fra den man kjøper ferdiggrilla i butikken?

Godt å høre at gårsdagen ble så vellykket!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...