Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Gjest Tekola

Uff, chili i øyet er vondt!

(Og, altså, gravidhjernen min var helt overbevist om at jeg hadde skrevet noe til deg i går kveld :ler: )

Så deilig å få unna sånt! Riving er gøy :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, riving er kjempegøy. Gi meg et brekkjern så er dagen min redda :fnise:

I dag var vi en tur i Sverige og handla. Tror nesten ikke vi har handla for så mye før jeg, men var tomme for både kjøttdeig, kylling, brus og Loka så hadde endel vi trengte da. Ble litt godteri også, og jeg som har vært så flink til å ikke spise godteri i det siste. De hadde ikke negerboller i den godtebutikken vi var i, men de hadde 3 for 2 på 16-pak med Bueno. Så nå har jeg 48 Bueno i kjøkkenskapet. Blir spennende å se hvor lenge de varer :plystre:

Nå står det en pai i ovnen som jeg skal ha til lunsj denne uka. Blir jo en kort arbeidsuke siden det er fri på onsdag (jippi) og begravelse på fredag. Og snart begynner vi med sommertid på jobb. Det blir deilig det! Siden jeg er på jobb før halv åtte betyr det at jeg kan gå fra jobb klokka halv tre! I love my job :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ganske glad for at vi bor såpass langt unna Sverige. Jeg er redd for hvor mye jeg hadde snopt :P Jeg er skremmende glad i egentlig alt av snop, så hver gang jeg er i Sverige så hamstrer jeg. Nå har vi "snopeløfte" så kan være jeg hadde klart meg uten å handle noe. Men det er jo fantastisk å handle mat der borte og ikke minst bokser med pepsi max :P

Deilig med en dag med fri midt i uken. Jeg skal på spa tenkte jeg :) Det er aldri noe kjekt med begravelser :klem:

Gleder meg til å følge deg videre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Jeg har hørt om 3-pack og sånt, men 16-pack!? :ler:

Hvor mye kostet en sånn gigapakning?

Ble nyskjerrig nå!

Vet du Doh? Det er ikke bare denne uka som blir kort, men de 4 neste ukene...

Fri nå onsdag, torsdagen uka etter pga kristi himmelfart, 17.mai fredagen uka etter

og på påfølgende mandag er det 2.pinsedag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, mai blir en fin måned :) Og siste uka skal vi på jobbtur så blir jo en litt annerledes uke da også. Og plutselig er det sommer :hoppendeglad: Skal ikke ha ferie da, men deilig når det blir varmere.

Hva en sånn kostet. Tja, si det. Skulle bare ha de jeg så jeg så ikke på prisen :fnise:

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Nesevisa

Tihi!

Ulempen, i hvert fall for min del, er jo at arbeidsmengden er akkurat den samme som alle andre uker, det er bare tiden man har på seg som blir mindre. Men i verste fall går det an å stikke innom jobb på fridagen, det fører jo bare til at man kan avspasere en annen gang i stedet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja det er jo ulempen. Nå om dagen har jeg heldigvis passe å gjøre så blir ikke stress med de fridagene. I så fall får jeg jobbe litt over så jeg får mer avspaseringstimer :)

Nå har jeg endelig fått mensen :hoppendeglad: Tror det ble ca dag 40 i syklusen så det skal jeg bære fornøyd med siden det er første syklus etter pilleslutt. Og kanskje jeg ikke var helt på bærtur i forhold til når jeg trodde EL var. Kan hvertfall konstatere at 1. Jeg har EL-slim 2. Jeg får ømme brystvorter og kvalme etter EL. Hurra for å bli kjent med egen kropp :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Bra! Greit å få mensen så man er skikkelig i gang med noe som ligner sykluser.

Jeg for min del merker INGEN TING på kroppen. Nå er det to uker siden siste pille, så teoretisk sett kunne det vært mulig å merke noe EL-tendenser, men nei. Hm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, jeg merket heller ingen ting før for 1,5 uke siden. Tror kroppen kommer litt i ventemodus etter pilleslutt. Tar noen uker før den skjønner at det er slutt på hormonene og at den må begynne å jobbe selv liksom :) Så nå blir det spennende å se hvor lang denne syklusen blir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tekola

Tar litt tid før ting stabiliserer seg, ja! :jepp:

Om dere har smarttelefoner anbefaler jeg appen... Period Calendar (symbol med en rosa "dagbok"), tror jeg den heter. Finnes i hvert fall til Android, mener å huske at jeg hadde den på iPhone også. Der kan man legge inn når man får mensen, symptomer, vektsvinginger og lignende. Og så holder den oversikt over når man ca. kan forvente neste mens, EL osv. Kjekt :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har jeg en annen App, men den tar tydeligvis ikke høyde for at man ikke har regelmessige sykluser. Så der blir jo alt bare feil, og da blir litt av poenget borte. Skal leite frem den du nevnte så kanskje jeg klarer å få oversikt etter hvert (om ikke syklusene mine bestemmer seg for å være veldig uregelmessige da, det skal jeg ikke se bort ifra)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tekola

Jeg prøvde også et par andre før jeg falt på denne. Jeg likte den godt, i hvert fall. Men det er jo hver sin smak :fnise:

Lurer på når jeg får tilbake mensen, jeg. Det skal bli rart å plutselig måtte tenke på det igjen. Men det tar vel noen måneder, regner jeg med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, får satse på at det tar litt tid kanskje :) Dette er den dårligste mensen jeg noensinne har hatt da. Var bare pittelitt friskt blod i går og ikke noe i dag. Bare (sorry the details) brun gugge. Og jeg som var såååå glad for å ha fått mensen. Får håpe det tar seg opp, for nå synes jeg skrotten kan begynne å samarbeide litt. Vet ikke om det teller som mensen engang jeg :vetikke: (aldri brukt det ordet så mye på så kort tid før :fnise: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ble nesten chili-ulykke i dag også :sjokkert: Nå svir det hver gang jeg puster ut gjennom nesa (klødde meg tydeligvis under nesa i stad).

Men nå er jeg hvertfall offisielt i min andre syklus etter pilleslutt. Ikke dårlig bare det. Kroppen skjønte at det er på tide å samarbeide litt, så da sitter jeg her med menssmerter og koser meg :fnise: Mannen henger opp lister nå, og jeg skal straks sette på ovnen for å lage pizza. Måtte bare en tur på dataen for å kjøpe Pee Wee kattedo. Vi kjøpte jo pellets før vi kjøpte doen, smarte som vi er. Men har lest at det kan være lurt å kjøpe fyringspellets på FK-butikken, koster type 60 kr for 16 kg i stedet for 149 kr for 10 kg. Da gjør det jo ikke noe at doen kostet 669kr :hakeslepp: Den doen bør fungere bra altså!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle tro det ja. Meeeeeen, nei. Fordelen er at det ikke støver og lukter like mye. Og at den er lettere å rengjøre. Bortsett fra at man må fjerne bæsjen hver dag, for de graver visst ikke like mye i den som i sand. Det har jeg jo egentlig merket allerede da, bæsjen blir bare liggende på toppen. Og når bæsj ikke blir gravd ned ender det med at han bæsjer på gulvet i stedet (som i dag) :glare:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Chiliulykker vil vi ikke ha noe av! :redd:

Apropo kattedo- inne i e-bay tråden var det veldig nylig en som postet en link til en kattedo som hun kjøpte. Den var av en unik art som omtrent rengjør seg selv på mystisk vis og så var det noe andre fancy greier som jeg bare så vidt skumleste.. med frakt og toll så ble det visst bortimot tusenlappen, men den var visst verdt hver bidige krone.

Men det er vel kanskje litt for sent for deg nå?

Har du noen fine planer for morgen-fridagen din da Doh? :)

Endret av NozMonster
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...