Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fuglemateren var populær i går, men i dag har jeg ikke sett en eneste fugl. Katten har vel ikke klart å skremme de vekk allerede, han er jo inne :klo:

I dag har jeg klipt meg for første gang på 1,5 år. Så var virkelig på tide. Var hos en frisør på Sandvika Storsenter som hadde eget rom til hårvask som var helt avskjermet fra resten og med behagelig musikk. Hadde lyst å være der hele dagen :) Og så fikk jeg handlet julegave til nevøen min, så da er vi vel egentlig ferdig med julehandelen. Har ikke laget de julegavene jeg skal ennå da, får vel gjøre det i løpet av uka så vi kan levere de fra oss til helga. Skal feire bursdagene til pappa og mommo på lørdag, så da ser vi jo alle i løpet av dagen. Nå bare gleder jeg meg til å kjøpe juletre og pynte til jul, men julepynten skal ikke opp før lille juleaften. Og så skal vi ha ribbe en dag siden mannens familie spiser pinnekjøtt på juleaften. Blir ikke skikkelig jul uten ribbe en dag :) Kald ribbe er nesten best da, spiser det til frokost og lunsj gjennom hele jula :fnise:

Begynner å bli julestemning hjemme hos dere da? Du har vel så mye juleavslutninger og sånt nå kanskje :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Frisør er deilig, der har jeg også vært i dag. Godt å føle at man er fin på håret til jul! Ble plutselig så nysgjerrig på hva slags hår du har, langt/kort, lyst/mørkt? :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fuglemateren var populær i går, men i dag har jeg ikke sett en eneste fugl. Katten har vel ikke klart å skremme de vekk allerede, han er jo inne :klo:

Kanskje han sitter rett foran vinduet og sikler, med et lurt glis rundt munnen... :fnise:

Eller kanskje fuglene forspiste seg i ren glede?

Begynner å bli julestemning hjemme hos dere da? Du har vel så mye juleavslutninger og sånt nå kanskje :)

Hehe. Vi hadde Luciafrokost i barnehagen halv åtte i morges, og har ikke mindre enn to skoleavslutninger i kveld... Pluss mandag, tirsdag og torsdag. Men det er moro da! Og får vi ikke julestemning med så mange julesanger og pepperkaker, får vi skylde oss selv... :ler:

Så flink du er som er ferdig med julegavene! Imponerende! Da gjenstår bare tre og pynt, og det er jo moro (gaver kan også være moro, men IKKE midt i julekaoset, hehe).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, katten sitter rett nedafor vinduet i balkongdøra og niglaner. Eller så ligger han på kjøkkenbenken (eh, vi har bare gitt opp siden vi fant potespor på platetoppen uansett så er heller supernøye på å vaske) og gjemmer seg. Tror ikke han vil at fuglene skal se han....

Sånn ser det forresten ut når jeg skal pakke inn julegaver. Dette ble tatt i et rolig øyeblikk, han klokka jo totalt på en tapebit i dag :fnise:

537598_10151334268946140_517135893_n.jpg

Ja, om dere ikke får julestemning tror jeg det er noe alvorlig galt med dere..... Koslig med juleavslutninger og sånn da. Oh, nå kom jeg på at jeg må ta en tur på Bærums Verk før snøen blir borte da. Blir ikke mer Jul i Skomakergata enn det :)

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Juleferien min ble veldig forstyrret av en dag med jobbing i dag. Er jo fortsatt ansatt i vikarbyrået (er i oppsigelsestiden) og så ringte de og vekte meg i dag og spurte om jeg kunne jobbe. Jeg som hadde hundre ting jeg skulle få gjort i dag svarte selvfølgelig ja. Husker tydeligvis ikke hva det andre ordet er, det som betyr det motsatte av ja :dry: Så her sitter jeg.... Har ikke noe å gjøre. Sitter i resepsjonen og det har ringt NULL personer. Har tatt imot fem-seks pakker og det er det. Men jeg får lov til å sitte på KG på jobb :danse: Men nå oppdaget jeg at jeg ikke får laget avsnitt her plutselig, så kommer tilbake med flere kjempespennende oppdateringer senere.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg som hadde hundre ting jeg skulle få gjort i dag svarte selvfølgelig ja. Husker tydeligvis ikke hva det andre ordet er, det som betyr det motsatte av ja :dry:

Hmm. Jeg tror det heter "Nei", Doh. N-e-i.

Det er bare det at noen av oss presterer å uttale det "Ja" :hoho:

Fine julepusen! Og så hjelpsom som han er, hehe. Husker at vår katt var fryktelig glad i teip, hun gnafset i seg alle teipbiter hun fant- så julaften var en stor dag for henne også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puh, deilig å slenge seg på sofaen etter en lang lørdag. Først var i bursdagen til pappa og så var vi i bursdagen til mommo. På torsdag var vi forresten på bursdagsmiddag hos svigerfar.... Koselig å møte hele familien før jul da, både jeg og de to søsknene mine skal feire med svigerfamiliene våre i år. Men jeg og mannen skal til mamma og mannen hennes sammen med mommo og bestefar første juledag da :)

Haha, i går fikk jeg forresten vite hvorfor mamma og pappa fikk tre barn.. Begge er enebarn og det var jo litt stusselig. Og etter at de fikk to barn fikk tre barn de kjenner leukemi, to av disse døde (de var bare noen få år gamle stakkar). Og da fikk mamma litt panikk for at det kunne skje med en av hennes og da ble plutselig den andre enebarn likevel. Så da fikk de meg. Hehe, jeg er skikkelig reservebarn :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, for en nydelig pus du har! Jeg er så allergisk at jeg begynner å nyse bare jeg ser bilde av en katt, men drømmer om at de en gang skal finne en kur som gjør at jeg kan ha katt igjen. :)

Og så syns jeg det er så koselig at du har en mommo! Det kalte jeg nemlig min mormor også. :)

Du er reservebarn mens jeg er et ekte uhell, laget sånn omtrent tre måneder etter at mamma og pappa traff hverandre. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er ganske nydelig, men også ufattelig slitsom noen ganger :fnise: Nå driver han og herper en busk/plante vi kjøpte for en uke siden. Den er død.... Om jeg noen sinne skriver at jeg vurderer å kjøpe en ny plante, vær så snill og stopp meg. Jeg klarer absolutt ikke å holde liv i planter. og det er jo egentlig litt flaut siden jeg hadde et fag som het gartneri og hage på videregående. Gikk naturbruk-linje :) Får håpe kjøkkenhagen jeg har planlagt neste år blir bra, er vel litt lettere å holde liv i uteplanter.

Åh, det er så deilig at det ikke kom så mye regn som det var meldt i går. Nå snør det igjen, så satser på at det blir fint skivær fremover. Mannen tar fri torsdag og fredag og vi skulle egentlig på hytta, men det er noe galt med solcelle-systemet så da er det ikke elektrisitet der i det hele tatt. Da fant vi ut at vi like gjerne blir hjemme og blir kjent i skiløypene i nærheten her. Er vel fem minutter å gå opp til skiløypene her, så forhpentligvis blir det litt mer skigåing enn foregående år :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag sov vi leeeenge. Mannen har tatt seg to dager fri fra jobb siden vi egentlig skulle på hytta, så jobber han heller i jula i stedet. Men han snorka så fælt i natt at jeg sov dårlig, og han var bare trøtt så vi våkna vel ikke før mellom 10 og 10.30. Haha, han var litt søt da han snorka fælt i dag tidlig og jeg poka han. Så bare et hodet som letta fra puta og hørte et "HÆ?. Du snorker, sa jeg. Nå? spurte han sårt. Stakkars, hørtes skikkelig lei seg ut. Jeg måtte snu meg og le litt for meg selv :fnise: Våkna med kjempestiv rygg da, så var tydeligvis ikke helt min natt. Fikk prolaps da jeg var 16 så får alltid litt småpanikk når jeg får skikkelig vondt i ryggen. Men kjente at det var høyere opp enn prolapsen og at det bare var jegerstiviryggen-smerter. Da jeg hadde prolaps hadde jeg jo mest smerter i venstre rompeball og bein pga isjas. Håper jeg aldri får det igjen, er så kjedelig.

Nei, nå spora jeg av litt. Jeg skulle jo skryte av at jeg har vært flink og ordna huset i dag. Mannen fikk streng beskjed (dvs jeg spurte for fjerde gang) om å se gjennom det jeg har lagt til side som kanskje kan kastes mens jeg har ryddet ut av esker og bestemme om han skulle beholde noe av det. Han har myyyye ting etter å ha bodd hjemmefra i 10 år.... Og da kjørte han vekk det som skulle kastes mes jeg fiksa huset. Gikk over stua og kjøkkenet med tørrmopp (elsker tørrmopper, synes de tar bedre enn støvsugeren) og mopp. Og så støvsugde jeg trappene (hvitmalt trapp med brune tepper, kattehår og kattesand synes ganske godt) og 3. etg og vasket soverommene og gangen i 3. Etter det støvsugde jeg sofaen og spisestuestolene. Tok ut alle putene av sofaen og støsugde alle sider. Og så gikk jeg over kjøkkenbenkene til slutt. Kjempefornøyd med meg selv da altså! :)

I morgen tenkte vi å ta en tur på langrenn, men jeg tror ikke helt på det før vi er ute av huset altså. Må en tur på butikken og handle inn det siste av mat før jul også, mye bedre å gjøre det på dagtid i morgen enn på lørdag *grøss* Må bare finne noe godt å lage til middag først. Skal jo bort juleaften og 1. dag så er ikke mange dagene da. Blir nok lett mat som wok og kylling, er jo nok av fet mat i jula :)

Nå skal jeg kose meg med litt :vin: tenkte jeg. Mannen er på jobbmiddag i da, så da kan jeg ha skikkelig husmorkveld for meg selv :) Ha en finfin kveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah, husmorkveld med vin- i et rent hus attpåtil!- det høres ikke dårlig ut.

Du får slappe av og kose deg etter en travel dag, og kanskje finne fram øreklokker hvis mannen kommer sent hjem i natt og snorker enda mer... :fnise:

Og jammen ser det ikke ut til at du kan få ønsket om hvit jul og gode skiløyper oppfylt. Jeg var virkelig redd for julesnøen tidligere denne uka, men nå ser det ut til å bli svært pent og hvitt! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Oh yes, mannen snorker fortsatt. Våknet av det i to dager nå.... Men så lenge han ikke snortker til vanlig er det greit. Kan snorke når jeg er tett i nesa sjøl :)

Nå er juletreet satt opp i stua, klar til å bli pyntet i morgen kveld. Ribbe har vi spist i dag også, mannens familie spiser pinnekjøtt på julaften så da ble det ribbe i dag. Og den ble veldig god! Brukte Hellstrøms (og mammas) metode med å steke den med svoren ned første timen og den ble veldig veldig saftig. Og masse sprø svor :spise: Sitter og bestikker katten med kattegodteri nå da. Har beksvart samvittighet for at jeg dasket til han for ti minutter siden. Han vet at han ikke får lov å klore på teppet i trappa men gjør det på pur faen (om man kan si at katter gjør det, og det tror jeg faktisk man kan) så da dasket jeg han på låret til slutt etter å ha sagt nei og vist tydelig at dette ikke er lov. Ikke hardt, men jeg føler meg som verdens verste kattemamma :grine: Nå har han lagt seg i sofaen et par sofaputer unna meg og sover da, så tror ikke han bærer nag eller er blitt redd meg. Er jo det som er den store skrekken, at han skal bli utrygg på meg. Haha, jeg kommer til å bli verdens mest nevrotiske mamma når vi får barn :fnise:

Ellers så fant vi endelig en krans til å henge på døra i dag. Er rart det der, sofa fant vi kjempefort men en liten krans til døra er kjempevanskelig å finne og bli enige om. Vi er litt rare sånn.... Og så fant jeg flagg til å henge på juletreet. :danse: Mannen er ikke vant til det og han er ikke helt overbevist, men det er liksom noen ting man bare må ha i jula altså. Han fikk jo bestemme at vi skulle ha edelgran (og jeg er kjempefornøyd med den) så da må jeg få bestemme litt ekstra hvordan vi skal pynte det. Gleder meg til å pynte skikkelig til jul. Foreløpig har vi ikke pynta noen ting, bare sånne syvarmet lysestaker i vinudene, er jo ikke jul før i morgen kveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Haha, godt det ikke bare er oss Tekola :fnise:

God jul til alle som er innom! Her ble juletreet pyntet i går. Og det står ennå :tree::bolledeig: Katten har bare prøvd å daske til en eneste kule så den flytta vi. Og så har han fått sin egen glitter.... Nå blir det Tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen og Disneys jul før vi reiser til søstra på mannen for julefeiring. Håper alle har en kjempeflott dag med masse hygge, god mat og kanskje noen flotte julegaver :nissevink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er pusen din flinkere enn bikkja mi! Hos svigermor prøve han å spise ei kule, men til hans forsvar lå den faktisk nesten på gulvet! Og hos foreldrene mine i går tok jeg han stadig i å sniffe inn treet og julepynten! Dog ikke like ille som i fjor! Da kunne man sitte 5-6 meter unna og høre bikkja sniffe juletre :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, bikkja di er jo dritkul da Ann Christin. Og jeg kan ikke si at jeg er overrasket over at akkurat han prøvde å spise en julekule.... Bra han ikke prøvde å dra i glitteret da, ser for meg at han drar treet over ende og drar det rundt i stua :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jula = ett stykk slapp Doh :fnise: Var ute og gikk en times lang tur i dag da, og så tenkte jeg å ta en tur på langrenn i morgen om det ikke snør for mye. Har vært og sjekka at løypene her er oppkjørt så nå er det bare å sette i gang med skigåing :)

Har hatt noen kjempehyggelige dager da. Var hos søstra til mannen på juleaften og hos mamma i går. Har spist sånn passe mye julemat, men har heldigvis klart å holde meg unna godteskålene stort slett. Noen sjokoladebiter i dag er vel det eneste. Haha, at man kan bli så stolt av noe så lite :)

I morgen skal vi ut og handle for hele uka pluss nyttårsaften. Fikk kjøpt kalkun til 19.90 pr kg på Kiwi før jul :danse: Og så skal jeg lage waldorfsalat ved siden av, og så skal vi ha rosenkål og fløtesaus (må bare finne en oppskrift). Klarer ikke bli enig med meg selv hvordan poteter vi skal ha da. Tenkte å ha mandelpoteter men de sprekker jo så fort. Så tenkte jeg hasselback eller noe, men er jo litt styr å måtte lage mer enn bare kalkunen i ovnen. Tenketenke.... Noen som har noen forslag? Skal hvertfall ha panna cotta med bringebær til dessert. Men så lurer jeg, er det overkill å lage noe til kaffen etter det da? Jeg synes det er så stas å endelig ha mange å lage mat til så har jo lyst å lage masse. Men de skal jo ikke trille ut herfra heller da :fnise: Bah, jeg tenker for mye. Trenger vin....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...