Spiralis Skrevet 5. januar 2004 #1 Del Skrevet 5. januar 2004 :D Jasminris hvor du tar saften fra en boks annanasbiter i vannet og annanasbitene i risen etter at den er ferdig. Passe treninger med svinekjøtt i sataymarrinade ca 15 min og så kjappt steke i wok eller panne. Deilig deilig kongemåltid på 20 minutter! Noen bedre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pip Skrevet 10. januar 2004 #2 Del Skrevet 10. januar 2004 Høyrdest jammen ikkje dumt ut! Funkar det med upolert ris? Synst den er best... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 10. januar 2004 #3 Del Skrevet 10. januar 2004 Høyrdest jammen ikkje dumt ut! Funkar det med upolert ris? Synst den er best... Har ikke prøvd med uploert ris, men det vil jeg da tro går bra. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 10. januar 2004 #4 Del Skrevet 10. januar 2004 Smakte dette for første gang i sommer - kylling satay. Kjempegodt! Det var tynne skiver kyllingkjøtt tredd på spidd. Den sausen er bare fantastisk! Lurer på om det er thai-mat! Tror jeg skal prøve meg på oppskriften din, Spiralis! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 10. januar 2004 #5 Del Skrevet 10. januar 2004 Nammers Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 10. januar 2004 #6 Del Skrevet 10. januar 2004 Satay kommer fra Singapore der den betraktes som en nasjonal rett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå