Tia83 Skrevet 26. januar 2012 #1 Del Skrevet 26. januar 2012 Jeg liker grove brød, men ikke de aller groveste. Hvor kan jeg se om børdene jeg spiser er/har raske eller trege karbohydrater? Spiser ofte Vita hjertego-brødet, grovbrød og yoghurtbrød fra Rema og müslibrød fra Godt Brød. Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest NozMonster Skrevet 26. januar 2012 #2 Del Skrevet 26. januar 2012 jo mer kompakt ( og ofte mørkere jo bedre, men fargen lurer en ofte! fordi de lager brødene mørke med vilje for at det skal se sunnere ut!) en matvare er desto tregere er det, for eksempel Pumpernikkel er et veldig kompakt brød, som da har veldig trege karbohydrater...loff er lyst og kjempeluftig- altså stikke motsatt, ergo- loff har superkjappe karbohydrater, som gjør at opptaket til blodet går med en rasende fart. you see? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå