Gjest Fuglehue Skrevet 2. januar 2004 #1 Del Skrevet 2. januar 2004 hadde smelta smør gjort noe med denne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 2. januar 2004 #2 Del Skrevet 2. januar 2004 Kan du utdype spørsmålet nærmere? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fuglehue Skrevet 2. januar 2004 #3 Del Skrevet 2. januar 2004 nei. jeg bare lurte på om jeg skulle kanskje prøve smelta smør i opprinnelig panekakerøre om det ble nam eller bare mongo... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 2. januar 2004 #4 Del Skrevet 2. januar 2004 Nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 2. januar 2004 #5 Del Skrevet 2. januar 2004 Bruker alltid smelta smør i pannekakerøra. 1 ss eller 2. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillebi Skrevet 2. januar 2004 #6 Del Skrevet 2. januar 2004 Jeg har ikke tenkt på om det smaker bedre, men får pannekakene til å henge bedre sammen og ikke sette seg fast i stekepannen dersom jeg har i litt smør i røren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. januar 2004 #7 Del Skrevet 3. januar 2004 nei. jeg bare lurte på om jeg skulle kanskje prøve smelta smør i opprinnelig panekakerøre om det ble nam eller bare mongo... Nam. Stol på meg, vi har pannekaker en gang i uka, så dette kan vi..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå