Gå til innhold

Nyere tidsregning


Miss I.W.

Anbefalte innlegg

Vi får håpe det går like lett til meg! Blir kanskje ikke så stor omveltning her iom at vi har ei fra før og at kjære skal være hjemme til bhg.start.

Hjemme alene med barna i helga og det startet altfor tidlig idag! Mamma måtte passe lillebror noen timer fra morgenen fordi jeg skulle i et møte, og da ble søvnen hans helt forstyrret og han har nesten ikke sovet idag. Og da ble det over en times legging i dag. Heldigvis gikk det lettere med snuppa, som ligger i kjæres seng. Hun har spurt om hvor lenge det er til pappa kommer hjem ørten ganger i dag og vi har ringt han en gang. Savner han allerede tydeligvis. :hjerte:

Nå sitter jeg med sjokolade og brus, og tenker på å legge meg snart. Lillebror har vært urolig de siste nettene og snuppa begynner gjerne dagen før seks, så det er bare å sove når en kan for noen "ligge-lenge-morgen" blir det ikke i helga! :sove:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Usj, lillebror plagdes med tennene i natt og vi fikk lite søvn. Og jeg som hadde gledet meg til at kjære kom hjem og jeg skulle få litt avlastning! :rolleyes:

Plagdes litt i morrest også, og har vært klengete, men ellers har det gått bra. Og det gikk fint å legge seg i kveld. Håper på ei bedre natt! Om ikke annet så er vi forberedt i natt!

Var på 4-årskontroll idag, og vi fikk skryt for ei flink og fin jente! Men det visste vi jo fra før! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herlig med skryt uansett ;)

Håper lillebror får ut tennene i en fei, her slites det med hjørnetennene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt greit at HS er enig med oss! ;)

Går litt opp og ned med tennene. Gått helt fint i dag og i natt, men han skal ikke være lenge alene! Litt usikker på natta her fordi han har allerede våknet en gang.

Har vært på babysvømming idag og selv om det er gøy, så er hele dagen litt stress. Må passe på at han har spist og hvilt nok, og det blir litt pes! Bare to ganger igjen nå. Er jo mest morsomt for snuppa likevel.

Han har funnet ut at han helst skal spise selv. Er flink til å plukke opp og putte inn. Passer på selv at det ikke blir for mye i munnen og harker opp hvis det blir for store biter eller det går i vranga. Problemet er at jeg ikke helt vet hva jeg skal gi han. Til nå har det gått i mye fra iHerb, men det er jo som snacks å regne og passer ikke som mat i lengden. Han har fått brødskiver med postei, makrell eller bare smør, skorper og pære, samt kokte grønnsaker fra middagen vår. Og der stopper fantasien min… Har kjøpt inn mere pålegg og avokado (men det liker han ikke så godt). Spagetti var en hit forrige dagen. Han er jo bare 7,5mnd og så langt tannløs, så det er ikke alt han kan spise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror vi må finne på noe bare vi jentene i helga! Snuppa er så mammasyk og vil sitte i fanget og kose hele tiden, og sånn har det vært i ei uke i det minste. Kanskje det er litt søskensjalusi som begynner å vise seg? Hun har også hatt en del uhell i bhg også. Bhg ringte og varslet ifra en dag det hadde vært flere, og lurte på om det var noe som foregikk. Skjønner ikke hva hun kan reagere på? Hun er blid og glad som ellers, og akkurat like trassig når hun er sliten og trett. Trodde klengingen i helga var pga at kjære var borte, men det har ikke gitt seg. Det holder ikke å sitte armkroken heller, hun må sitte i fanget og jeg må holde rundt henne. Er litt tankefull, men jeg tror ikke det er noe galt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars lillegutt har ikke det bra om dagen, eller natta, for den saks skyld. Men vi var til legen i går og fikk Ventoline og maske, så nå håper vi at han får puste bedre og sove. Får så vondt av å se at han strever sånn med å puste! Han bruker mye krefter på å puste og det surkler og "knitrer" i brystet. Må "lure" han til å sove og det tar en liten evighet før han finner roen. I tillegg har han blitt forkjøla (muligens derfor pusteproblemene ble værre) og sliter litt med tennene.

Legen tror ikke han har astma (og det er for tidlig å avgjøre det), men han skal behandles som om han har det i ca 6 uker framover også skal vi ta en ny sjekk.

Han ble liksom ikke helt bra etter RS-viruset og vært forkjøla i nesten hele vinter, så det er tydelig at det er noe som ikke er som det skal.

Leste at det ikke er uvanlig at småbarn har problemer med pusten, så jeg håper at det ikke er astma, evt. at han vokser av seg det.

Vondt i mamma-hjertet! Har bare bestemt at denne uka skal alt gå etter han og duppene hans, til han blir bra igjen. Ingen stress eller forkortede dupper pga ærend og avtaler!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Høres slitsomt ut, men det er nok en god ide å legge opp dagen eyter hans behov en stund.. Lille nevø hadde også stygg hoste og vond pust da han var baby. De fikk astmamedisin som han gikk på en måneds tid, og etter det var han mye bedre. Ingen spor av noe av det nå, når han er 3 år! Det er visst vanlig at sånne små har astmalignende problemer.. God bedring! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkar lillegutt, håper han blir bedre med medisinene :)

Vesla har nok godt av en jentedag med mammakos, ikke så rart om hun skulle kjenne på sjalusien litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres slitsomt ut, men det er nok en god ide å legge opp dagen eyter hans behov en stund.. Lille nevø hadde også stygg hoste og vond pust da han var baby. De fikk astmamedisin som han gikk på en måneds tid, og etter det var han mye bedre. Ingen spor av noe av det nå, når han er 3 år! Det er visst vanlig at sånne små har astmalignende problemer.. God bedring! :)

Ja, det er ganske slitsomt. Men du har da god kjennskap til en liten en som ikke vil sove. Nå er det riktignok noe galt er og det er vondt å ligge å høre på pusten hans og se at han ikke finner roen, men turner og turner og gjør pusten værre.

Jeg håper jo at det vil gi seg, men det blir kanskje lettere med astma (hvis han får det) når han blir eldre og kan si ifra sjøl og vi får en bedre oversikt over hva som trigger det og hva som hjelper. Jeg trøster meg med at sjansen er stor for at det går over. Uansett lever vel de fleste fint med astma. Har ikke Marit Bjørgen det?

Men det er vondt å se på han nå! Vi hadde ei fin natt natt til i går, men i gårkveld var han nærmest umulig å få roet ned. Han kollapset nærmest tre timer etter sengetid. Ingenting hjelper når han først setter i gang og det er slitsomt for meg også, å prøve å amme, holde og bysse en orm som begynner å nærme seg 10kg. Ikke vet jeg om det kanskje er best at han får ligge alene i seng eller om at det er best at jeg er der. Jeg vil jo være der når han har det vondt, men kanskje jeg forstyrrer mer enn jeg hjelper???

Huff, jeg håper stakkars lille gutten min slipper å slite sånn!

Stakkar lillegutt, håper han blir bedre med medisinene :)

Vesla har nok godt av en jentedag med mammakos, ikke så rart om hun skulle kjenne på sjalusien litt.

Det håper jeg også! Har lest om den, men skjønner ikke helt hvordan de virker/hjelper. Om den skal hjelpe der og da eller på sikt… :frown:

Jeg har litt mer fokus på snuppa, men det er jo godt med kos og ei jente som vil sitte på fanget også. Men jeg er litt var på om det kan ligge noe mere bak.

Jeg sliter litt med å sove. Jeg har blitt tett nesa og sår i halsen, og med hodet fullt av tanker om barna og (den hellsikes) jobben, samt en liten snorkemaskin på 7,5mnd ved siden av meg, er det ikke enkelt å få sårt tiltrengt søvn! Er mye trøtt og svimmel, så jeg burde ha fått timene mine!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn, da var jeg opplyst om Ventolinen! Har bare lest pakningsvedlegget, og om maska og astma på nett til nå.

Han kan bli hyper av den, så det var kanskje derfor han ikke fikk roet seg i går? Han var allerede overtrøtt når han fikk medisin og la seg. På den andre siden så var han akkurat likedan dagen før vi begynte med medisinen… :klo: Tror det er viktig å få lagt han før han "tipper" over! Og kanskje gi han medisin rett før han legger seg.

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars lillegutten din! Her har vi vært skånt for særlig sykdom og plager, men hun var godt forkjøla når hun var relativt liten-- og det at hun ikke fikk puste særlig godt da var såååå ubehagelig for meg som mamma. Så jeg håper virkelig at medisin osv. hjelper ham!

Håper du sov bedre i natt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes vi har sluppet greit unna med snuppa vi også. "Bare" noe småtterier og hun sov seg stort sett igjennom alt når hun var dårlig. Er frustrerende å ikke kunne hjelpe lillebabien min og utmattende å streve sånn for å prøve og å tenke på alt som kan være galt, om jeg gjør nok, osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fin helg med familiekos med bytur og aking. Snuppa har nattet over til mormor bare fordi de hadde lyst, og jeg har vært på 40-årsfest (kjørte, da jeg ikke har drukket noe særlig enda og tørr ikke å ta`n helt ut) og fått tatt en sikkelig razzia på klærne til snuppa! Det meste skal arves eller byttes bort på nevøens mins byttedag i barnehagen. Jeg tok sikkelig i og tok det som passer enda, men hun ikke vil bruke og det som nesten passer. Greit å få det bort og at det kan komme til nytte til noen andre!

Formen til lillebror er den samme; det surkler og "kniterer" når han puster, men han strever kanskje ikke så mye med å puste og sover litt bedre om natta (i senga vår!). Det går over all forventning å ta medisinen! Jeg trodde han ville protestere mere på å puste inn i maska, men jeg tror han kjenner at det blir bedre og er helt rolig. Jeg har en del avtaler og lunsjdater (de fleste her hjemme heldigvis) denne uka, men håper han tåler det! Jeg begynner å kjenne litt på brakkesyke etter å nesten bare vært hjemme hele forrige uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er så deilig å få ryddet i klesskap! :jepp: Jeg fikk endelig gjort det i helgen jeg også, i tillegg til alle babyklærne jeg har spart på. Her snakker vi om hver eneste, utvaskede pysjamas. :fnise: Så dersom det blir en ny baby nå, får den pent få seg nye klær for her skal vi gi bort det meste som ikke har affeksjonsverdi. Synes det er fint å vite at klærne blir satt pris på av andre som trenger dem. Her går de enten til Indonesia eller Ukraina. :)

Brakkesyke er slitsomt! Håper lillebror takler å komme seg ut litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nyter lillebrors varme, små hender

som styker meg lett over kinnene

:hjerte:

Før han setter i et gledeshyl,

tar sikkelig ta i ører og hår

og tar et sikkelig gafs at nesen min

før han gnur inn fjeset mitt med snørr og sikkel!

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så deilig å få ryddet i klesskap! :jepp: Jeg fikk endelig gjort det i helgen jeg også, i tillegg til alle babyklærne jeg har spart på. Her snakker vi om hver eneste, utvaskede pysjamas. :fnise: Så dersom det blir en ny baby nå, får den pent få seg nye klær for her skal vi gi bort det meste som ikke har affeksjonsverdi. Synes det er fint å vite at klærne blir satt pris på av andre som trenger dem. Her går de enten til Indonesia eller Ukraina. :)

Brakkesyke er slitsomt! Håper lillebror takler å komme seg ut litt.

Ja, det var sikkelig godt å få det unna! Prøver å si til meg selv at jeg ikke skal fylle opp med nytt med det samme! :fnise: Har ikke fått tatt alt av snuppas babyklær (bare grovsortert ut det som lillebror kan arve), men det kommer en kollega i morgen som jeg håper tar et sikkelig innhugg!

Det er mye følelser i klærne og jeg har hatt litt problemer med å kvitte meg med en del, men jeg må bare få unna resten. Godt å vite at noen andre får glede av dem da!

Er heller ikke heeeelt sikker på om det er babystopp her heller, så her må vi også kjøpe inn nytt. ;)

Nei, brakkesyke er ikke bra! Tenker at det er en mulighet for å kose seg hjemme med den siste tiden av permisjonen, men når en være hjemme blir det hverken kos eller produktivt…. :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja, det var sikkelig godt å få det unna! Prøver å si til meg selv at jeg ikke skal fylle opp med nytt med det samme! :fnise: Har ikke fått tatt alt av snuppas babyklær (bare grovsortert ut det som lillebror kan arve), men det kommer en kollega i morgen som jeg håper tar et sikkelig innhugg!

Det er mye følelser i klærne og jeg har hatt litt problemer med å kvitte meg med en del, men jeg må bare få unna resten. Godt å vite at noen andre får glede av dem da!

Er heller ikke heeeelt sikker på om det er babystopp her heller, så her må vi også kjøpe inn nytt. ;)

Nei, brakkesyke er ikke bra! Tenker at det er en mulighet for å kose seg hjemme med den siste tiden av permisjonen, men når en være hjemme blir det hverken kos eller produktivt…. :rolleyes:

Jeg prøvde å sortere babyklærne for en del måneder siden, men da måtte jeg bare gi opp. :sjenert: Stod der med en klump i halsen og ville ikke kaste noe av det. :ler: Men nå gikk det heldigvis greit.

Endret av ^^Belle^^
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må også gjøre det i flere runder. :fnise: Først legge det vekk, så sortere det før jeg legger det lengre vekk, før jeg etterhvert greier å gi det vekk. Har tatt vare på noe småtterier, men vet at klær ofte blir stygge av å ligge lagret på årsvis, så det er no best at det kommer til nytte til noen andre!

Super effektiv dag idag, på tross av en liten dupp før snuppa og kjære kom hjem. Må bare være flinkere å legge meg ned når jeg kan nå som lillebror driver å tuller litt på natta. Men det er sååå godt å få fred og ro til både kaffe og surfing, og husarbeid når han sover!

Har "herjet" litt med lillebror i senga og han løftet rompa når han lå på magen, og han aket seg flere meter bakover på magen. Han har lenge foretrukket å bare sitte, så krabbinga og rullinga har han trent lite på. Håper at han synes det blir greit å ligge på gulvet når pusten og lungene hans blir bedre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sortering av klær er en jobb som aldri tar slutt føles det som. Vemodig å kvitte seg med de minste størrelsene spesielt, jeg har fått bort det meste. Angra på at jeg kvitta meg med den ene bodyen til vesla som var den første hu hadde på seg av egne klær. Ikke enkelt det der, men det er ikke vits i å bare la alt ligge i skuffer/skaper/esker heller til evig tid. Prøver å få bort så mye som mulig her også, og om det skulle bli en unge til (som jeg ikke tror), så får vi bare begynne å shoppe igjen ;)

Flinke lillebror som bevege seg masse bakover i dag! Jeg såg forresten for meg ei kjeeeempelang seng på flere meter, men skjønte jo at du ikke mente det :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flinke lillebror :)

Klessortering er et evigvarende prosjekt :daane: Har akkurat hatt en runde jeg også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...