Gå til innhold

Nyere tidsregning


Miss I.W.

Anbefalte innlegg

Ah, kjære har tatt seg sammen! Enten skjønte han hva jeg sa eller så er det fordi det begynner å nærme seg, og vi ligger så godt an! Jeg har ro og kan kose meg med forberedelsene. :danse:

Jeg er så forelsket i Lillebror som er 6,5mnd i dag! :hjerte: Han er så skjønn og snill, og jeg prøver å nyte denne tiden med baby max. Kanskje siste gangen, så jeg benytter alle kosemulighetene jeg kan få.

Han smiler mye og har så mange koselyder. Mamamama og papapapa lydene er på plass og det til snuppas store glede. -Han har lært seg å si mamma og pappa, sier hun og hopper av glede!

Han har nettopp lært seg å sitte og det digger han! Det har vært kjedelig å ligge på gulvet, spesielt i det siste når han har vært så forkjøla.

På kontrollen i går var han 9kg og 70cm, så det er ikke en liten kar vi har. Men han er så fin atte!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra at han har tatt seg sammen! Lykke til i morgen, og kos dere :)

Lillebror høres helt herlig ut :hjerte: Det er viktig å nyte tida ja, prøver å være flink til det jeg også, selv om det er en hektisk hverdag ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk, Honning! Nå er alt klart! Mangler bare godt med søvn, så er vi klare for en fest i morgen. Snuppa, som har våknet mye og hostet masse de siste nettene skal passes av svigers, så det er håp om sånn nogenlunde med søvn i natt. Lillebror skal jo ha mat, men han er jo så snill!

Kjære har vært enestående og spurt om hva jeg skulle ha gjort osv. Han er da ikke så værst. Blomster i går fikk jeg også i går.

Nå er det kos med en liiiten drink. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

wow, blomster ;) Og hjelp til og med. Såå bra, da kan det bli fest i morgen med hygge for alle parter.

Ønsker dere en fortreffelig fin dag og vellykket feiring! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En helt fantastisk dag er over! Tom at kjøkkenhjelpa ble syk gikk bra! Fikk masse hjelp og det har gått så fint! Nå er det nesten blåst og hovepersonen har endelig funnet roen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så herlig at det ble en så flott og sikkert minnerik dag! Da er det absolutt verdt innsatsen! Vel blåst! Og gratulerer med overstått ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

wow, blomster ;) Og hjelp til og med. Såå bra, da kan det bli fest i morgen med hygge for alle parter.

Ønsker dere en fortreffelig fin dag og vellykket feiring! ;)

Han er da ikke så værst, når han kommer på det! Han har flere ganger sagt at han ikke var klar over hvor mye arbeid det egentlig var, at han var stolt over at jeg var så flink og at det ble en kjempefin feiring takket være meg! :hjerte: Bedre sent enn aldri, eller hur? ;)

Så godt å høre :nigo:

Håper du har hatt beina på bordet i kveld ;)

Så herlig at det ble en så flott og sikkert minnerik dag! Da er det absolutt verdt innsatsen! Vel blåst! Og gratulerer med overstått ;)

Så bra dagen ble en suksess! :)

Tusen takk! Det ble en veldig fin dag og etter å ha landet, må jeg innrømme at det er litt godt at det er over. Det var verd arbeidet og det var stort sett koselige forberedelser. Er en dag vi kommer til å huske med glede. Og som nevøen min på 8 sa; -Tante, de som ikke liker denne festen kan ikke være helt normale! :fnise:

Før helga fikk vi bud på hytta, som vi ikke hadde tenkt å selge… Orket ikke å tenke på det da, men nå sprøs det om vi går for et salg. Skal oppover i helga for å se over og rydde litt, samt møte en megler for å høre om budet vi har fått er OK. Fornuften sier at vi skal selge nå og bror som jeg deler den med har heller ikke noe i mot det, men hjertet er ikke helt med på tanken enda. Vi har hatt litt museproblemer, men jeg håper ikke det er så ille at vi helst vi snu når vi kommer dit i morgen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter nå med en tett liten kosegutt som bare vil sove sittende oppreist i fanget mitt. Han er så tålmodig og klager lite, men får ikke sove uten litt hjelp og kos. Skulle ønske han ble frisk snart! Tror han har vært mer eller mindre forkjøla i tre uker nå. Delvis puppenekt er det i tillegg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir hyttesalg og en bekymring mindre, forresten. Der er så koselig når vi er der, men vi har ikke tid til vedlikeholdet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med salget! Det er jo litt dumt i og med at det er koselig, men man må vel være litt realistiske også... Dere kan jo heller kjøpe en ny hytte senere! :) Går masse tid til vedlikehold av gamle hytter, i alle fall... God bedring til lillemann!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Stakkars lillebror har fått RS-viruset! :( Det surklet sånn i brystet, han strevde med å puste og var kortpustet, hostet opp masse slim og var veldig urolig i går natt. Vi dro til legen i går etter at vi bare fikk 3, 5 timer med søvn på natta, og fikk medisin som skal hjelpe han å få pustet bedre. Hele gjengen har jo vært forkjøla i ukesvis, så jeg vet ikke helt når viruset slo inn, men han var tidvis veldig utilpass i helgen og hadde lite matlyst, men sov greit på natta.

Vi har vært våken noe ganger i natt også, med stygge hostekuler. Men han har sovet og spist greit. Pusten er litt bedre, selv om det surkler bra enda. Kunne tenkt med å slubbe rundt hjemme idag fordi jeg er ganske ødelagt etter de siste nettene. Men vaskedama kommer, så vi tar oss en tur på fysiotrening, tenker jeg. Er så støl etter mandagen, så det er vel greit å få varmet opp musklene igjen.

Det satt langt inne hyttesalget. Vi har så mange gode minner fra når vi var små, men har ikke tid til å være der særlig mye. Det er en del som må gjøres der, men vi har mer enn nok med husene våre her hjemme. Håper bare kjøperen er så seriøs som han har gitt uttrykk for! Han var der å kikket i november og påsto i helga at det ikke så ut sånn som han husket det!? Vet ikke om det er for å gå ned på budet sitt, men vi har ikke vært der siden, så det ser akkurat likedan ut! :roll:

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han skulle vel bare prøve seg - tenkte vel at dere kanskje skulle gå ned litt i pris da. Ikke gi dere!! Håper lillebror blir fort frisk igjen, det er ikke noe særlig når sånne små er så dårlige... Jeg sover i alle fall ikke godt om natta hvis jeg vet at lille er syk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er enige! :hoppe: Så nå blir det litt intens jobbing de neste ukene og så kan vi koste på oss en ekstra fin ferie i sommer! :nigo:

Lillebror er bedre og sover bedre om natta. Men jeg synes fremdeles han vil ha lite pupp dagen og det surkler fremdeles litt i brystet. Hadde seg en hosterunde med oppkast i natt (mellom to monsterbæsjebleier og et lite nattshow), men alt i alt i bedre form. Viruset kan vel sitte i noen dager, men det er godt å se at det går den riktige veien!

Jeg har vært å hentet han for amming i natt og ikke lagt han tilbake i soveposen eller senga si så jeg har har hatt han under dyna mi i noen timer. Han ville ha pupp oftere og gjerne bare sove med den sånn halvt i munnen! :fnise: Aner ikke hvorfor jeg gjorde det sånn, men skal ikke gjøre det igjen, fordi ryggen er helt ødelagt!

God helg til alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Fremdeles litt surkling i brystet og litt hoste, men lillebror ser ikke ut til å plages veldig.

Han har blitt 7 måneder nå og er bare så skjønn! :hjerte: Stort sett blid og nysgjerrig. Han sitter å leker framfor å ligge på mage/rygg, men tenker at det har litt med forkjølelsen(e) og virussykdommen å gjøre. Ned på gulvet må han snart, sånn at han får lært seg å krabbe! ;)

Han er matglad, men vi har bare 3 måltider om dagen og de er ikke så veldig faste, untatt kveldsmaten. Han spiser det meste av frukt- og grønnsaksmosblandinger han får, brødskive med smør og/eller leverpostei og grøt. Spiser gjerne skive og "smågodt" selv og synes det er veldig stas å sitte å plukke mat (og andre småting). Har prøvd "vanlig" barnemat, men det falt ikke i smak. Jeg har nok melk enda og han får kun flaske med MM/MME hvis jeg er borte.

Han har (endelig) begynt å legge seg i normal tid på kvelden og når han er frisk får en, maks to pupper i løpet av natta. Morgen er kl 6 for både han og søsteren. Men han kan gjerne legge seg igjen etter en halv, en og en halv time. Duppene er ikke faste. De avhenger litt av hva som skjer fordi det er ikke alltid han har tid til å sove, selv om det egentlig er sovetid. Han ammes ikke søvn, men ammes i senga vår for å roe ned og kose. Funker så godt, men bør vel begynne å tenke på at jeg skal på jobb etter påske… :klo:

Han har vokst masse, men siden han stort sett går i ull merker vi det ikke så godt på klærne. Han gulper ikke sånn som storesøster og ulla holder lengre, så jeg synes ikke det er deilig å slippe å vaske ei hel maskin med babyklær nesten daglig sånn som med søstra.

Det har ikke kommet tenner enda og akkurat nå er det verken veldig mye sikkel eller gnaging på alt han kommer over, sånn som det har vært i perioder.

Jeg synes det er så godt å se samspillet mellom storesøster og lillebror! :rodmer: Hun er så stolt og hjelpsom (såfremt det ikke er noe veldig spennende på TV :fnise:) og han er så nysgjerring på henne. Hvis vi f.eks. jeg og han sitte og spiser, og snuppa og kjære kommer hjem så stopper han helt opp og bare sitter og lytter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fantastisk! :rodmer:

:Nikke::rodmer:

Nå sitter han siden av meg og konsentrer seg om ei dukke fra Lamze etter storesøsteren. Mye spennende å bite i! :hjerte:

Huff, tiden går så altfor fort! Er ferdig med permisjonen om en mnd. og aner ikke hvor tida har forsvunnet hen! Jeg vet at det blir gøy (og slitsomt) å begynne på igjen, men det er litt vanskelig å motivere seg! Ingen gulerot med permisjon eller langfri. Bare lange, lange dager og mye å gjøre. Vi har råd til at jeg går ned i stillingsprosent og jeg kommer nok til å gjøre det etterhvert, men jeg starter i 100%.

Hmmm, mistenkelig lukt…. Tror vi må badet å skifte bleie! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går skammelig fort den tida i permisjon... synes nå at det var litt godt å begynne å jobbe igjen, jeg da.. men litt ekkelt FØR man faktisk er igang. litt stress med den nye hverdagen som man ikke er vant med.

Heldigvis går det jo mot vår og sommer... ;) Du skal nok få mange gode og fine dager fremover, med jobb og barn og hverdag ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...