Gå til innhold

Nyere tidsregning


Miss I.W.

Anbefalte innlegg

Takk,, jenter!

Ble tur til legen! Amming kun på den ene puppen og pumping av den andre hver 2. time til jeg er bra! Puh! Siden jeg er på bedringens vei skulle jeg ikke hente ut antibiotika før jeg evt blir værre igjen. Håper virkelig jeg ikke bli det!

Skulle på julebord i kveld og ta meg ett på glass vin før første gang etter fødselen, men jeg kan ikke ta ammefri når jeg nå ammer bare på den ene puppen. Er egentlig for kvalm til å drikke også... Orker ikke å ta sjansen på bli bakrus etter å ha vært dårlig heller. Hadde gledet meg sånn! Droppet jobben sitt og kjørte på kjæres, sånn at jeg kunne med god samvittighet kose meg i kveld!

Er redd for at det blir lite mat på lillebror nå, men tørr ikke å gi han MME fordi jeg også er redd for å miste melka... Får vel se an hvor fornøyd han er. Og håpe at det ikke blir langvarig!

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det har gått bra! Som jeg sa til lege så hadde jeg nok sett det an en dag til hadde det ikke vært for at det var helg! Siste jeg har lyst til å gjøre rett før jul er å sitte på legevakta!

Men jeg er glad jeg dro. Godt å få senket skuldrene og vite at melkeprøven blir analysert og at jeg kan hente ut medisin hvis det skulle bli nødvendig. Men aller viktigst at jeg ikke skulle amme fra den syke puppen!

Der kommer ikke ut så mye melk, men jeg mister i allefall ikke melka helt. Det kjennes allerede mye bedre ut og jeg har ikke sett at det har kommer ut noe mere gul gugge. Kroppen er helt fin igjen å! (Det er når jeg er bra igjen jeg skjønner hvor dårlig jeg var!) Så lurer jeg på hvor lenge jeg må vente for jeg kan begynne å amme igjen... Dét glemte legen å si ifra om. Prøvesvaret kunne drøye til neste fredag! Tror ikke jeg orker å pumpe til da...

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, da ble vi ferdige til jul! Gavene har vært i boks lenge, men det har skortet litt på pynten. Jeg har bare ikke orket å begynne… Ble fint og snuppa og mormor pyntet mesteparten av treet (måtte flytte litt på pynten til snuppa etterpå ;) ) Baket har vi fått gjort å! Det var snuppa og jeg som skulle gjøre det, men det var kjære som endte opp med å ta over, da lillebror var sulten og snuppa mistet interessen raskt. Jajaja...

Puppen er forresten tilsynelatende bra, for uten at jeg kjenner kulde veldig godt. Så det er bare å kle på seg for å unngå reprise!

God jul til alle som stikker innom!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde meg på grøt av hirsemel i dag og det var ikke noe særlig! Prøvde med MME og blåbærmos, men det falt ikke i smak. Noe jeg skjønner fordi det ikke var godt!

Han spiser en del (f.eks en halv Ellas-pose) frukt/grønnsaksmos og vil gjerne ha mere, så jeg trenkte vi kunne prøve litt grøt istedet på å toppe med MME på kvelden. I går slukte han 160ml, så jeg tror kanskje han trenger litt mere mat. Men må har det vært litt spesielt med brystbetennelse, og juleselskaper og ikke helt den samme roen og rytmen som til vanlig, så det er ikke noe stress med grøten enda. Snuppa begynte ved 5 mnd, med hun fikk ingen andre smaksprøver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk det samme, Pusilus! Håper dette blir året dere blir tobarnsforeldre!

Ble kvitt betennelsen, men er fremdeles veldig følsom og kjenner kulde tvert. Er litt mere forsiktig nå fordi dette vil jeg IKKE ha igjen!

Har vært på 5mnd kontroll og tatt vaksine i dag. Lillebror har blitt 8,3kg og 67,5 lang! Litt over ett kg og 4 cm større enn storesøster på samme tid. Kjenner at har blitt tyngre! :fnise: Han har bare strukket seg en cm, men litt 800gr tyngre.

Vaksina gikk fint. Han ble bare sint. ;)

Vi har begynt med litt kjøpegrøt til middag og han liker det godt! Han er ikke så urolig på natta lengre. Men det har vært litt makking på kveldene, så vi må få orden på kveldsrutinene.

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det håper vi også :) I allefall bør vi være på god vei innen årets utgang.

Jeg var så livredd for brystbetennelse at jeg gikk med ullinnlegg (el ull/bambus) og vindjakke selv på sommer og tidlighøst med lita. Det er ganske vindfullt her da ;)

Herlig liten plugg lillebror er, vi kryper sakte men sikkert opp mot 10 kg :fnis: Hun ligner på meg der gitt, jeg var først 10 kg da jeg var 1 år og 10 mnd.

Hurra for bedre netter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klokka er fire og hele familien er våken... Lillebror våknet for mat og hadde bæsjet, noe han aldri bruker å gjøre på natta, og ble sur for at jeg tok meg friheten til å gå på do mellom bleieskift og pupp. Han greide selvfølgelig å vekke snuppa, som kjære prøver å få til å sove igjen, men hun høres ikke trøtt ut i det hele tatt...

Tror mensen er på vei tilbake også. Magen og ryggen verker mistenkelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott! Bestilte 16 servietter til lillebroren navnedagsfest og vi blir 20 til bords! Noen ganger lurer jeg på hvor hodet mitt er!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det håper vi også :) I allefall bør vi være på god vei innen årets utgang.

Jeg var så livredd for brystbetennelse at jeg gikk med ullinnlegg (el ull/bambus) og vindjakke selv på sommer og tidlighøst med lita. Det er ganske vindfullt her da ;)

Herlig liten plugg lillebror er, vi kryper sakte men sikkert opp mot 10 kg :fnis: Hun ligner på meg der gitt, jeg var først 10 kg da jeg var 1 år og 10 mnd.

Hurra for bedre netter.

Jeg var så flink til å begynne med, men siden det ikke akkurat har vært så kaldt i vinter ble ullinnleggene etterhvert droppet… :sjenert: Tror betennelsa starta med tette melkekanaler, som jeg fåt titt og ofte, men greier å holde orden på, og amming på kaldt soverom.

Nettene har blitt bedre, men ikke uten en liten kamp. Kjære har sittet noen timer ved senga til snuppa, men nå sover hun igjennom natta igjen. Lillebror forstyrret nok henne i jula, og det var lettere å ta henne i senga vår enn å få henne til å sove i senga si. ;)

Ugh... høres ut som en slitsom natt det der! Håper det løste seg! :)

Det gjorde det! :D

Lite KG-tid om dagen. Vil ikke akkurat si at det er travel, men dagene fyker avgårde. Lillebror krever mere underholdning og herjing på fanget, og da går PC-tiden ut. ;) Dessuten har han ikke tid til å sove dupp! Bruker lengre tid på å få han til å sove, enn han sover. MEN, nettene har blitt bedre etter vi begynte med kveldsgrøt istedet for middagsgrøt. Han var bare sånn passe interesert i middagsgrøt, så vi prøvde kveldsgrøt istedet. Og så får han litt frukt- eller grønnsaksmos og/eller litt brødskive i løpet av dagen. Han er veldig interesert mat og har likt nesten alt han har fått. Når det ikke har smakt han, tror jeg det har hatt med dårlig timeing å gjøre.

Snuppa er så god om dagen. Hun har blitt så stor, og så prater "voksent" og reflekterer over ting hele tiden. :hjerte: Sier "fineste mammaen" og klemmer hele tiden. Vi måtte ta oss sammen i jula fordi vi følte at vi bare gikk å maste på henne og alle ble sure. Jeg ble bare så lei av min egen stemme! Pga lillebror har det ikke vært så enkelt for meg å følge opp ting jeg ber henne om å gjøre, og jeg har endt opp med å mase istedet. Etter å ha vært flinkere til å kreve at hun kledde på seg, o.l. innen rimelig tid og satt henne i trappa hvis ikke, har ting snudd kjapt. Hun har sittet i trappa bare to ganger og vi slipper å mase. Tiden blir brukt til å prate sammen og kose, og det virker som om hun også synes at det er bedre sånn.

Mensen har ikke kommet tilbake, men innimellom kjennes det ut som om den er rett rundt hjørnet! Bekkenet, mer bestemt skambenet, har blitt værre, og det liker jeg dårlig! Håper det er pga mensen, selv om det ikke er så om å gjøre å få den tilbake.

Har tenkt mye på om vi skal ha et barn til og syns det er vanskelig å godta at jeg ikke skal gå gravid og føde et barn til. Til tross for at jeg ikke har de enkleste svangerskap og at det er helt klart mest "praktisk" å stoppe ved to. ;) Men det begynner å synke inn at to kanskje er nok. De skal da følges opp også! Jeg prøver å slutte å tenke det at vi ikke planlegger et tredje barn som et tap. Vi har ikke bestemt oss for at vi IKKE skal ha det, men kan holde muligheten åpen.

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig er vaskedama her! Hun skal få svinge seg men jeg trener og går på barseltreff. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er så deilig med vaskedame! Før jul her prøvde jeg å få støvsugd og da brukte jeg hele dagen pga klengete lillebror.

Prøvde å gi lillebror hjemmelaget potetmos idag igjen, men han bare hostet seg igjennom måltidet. Spiste litt, men syntes ikke det var særlig godt. :fnise: Jeg synes den ble kjempegod da! Har et lite lager på frys, så jeg får prøve igjen.

Vært på fastende tester på sykehuset idag og så kjørt mamma rundt på ærend. Er så trøtt at jeg burde ha sovet en liten duppa før resten kommer hjem, men lillebror er i storform og vil prate. :hjerte: Forrige natta lå hele familien i senga vår og med tidlige morgener kommer jeg meg ikke over "trøtt-kneika". Bør egentlig være uthvilt til helga når alle er hjemme, men vi får vel ta oss noen dupper på skift!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj! Tette melkekanaler i puppen jeg hadde betennelse i! Det var sånn det startet sist, men jeg hååååååper jeg slipper unna denne gangen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ikke bedre, men heller ikke værre, heldigvis. Dessverre vil ikke lillebror ha den puppen, så jeg må pumpe meg og det er ikke så effektivt.

Godt med helg, men kunne egentlig tenkt meg en slapp-komme-meg-ovenpå-dag før helga med hele familien hjemme... ;-) Men kjære har lovt å ta med snuppa ut i morra så jeg får slappet av litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puppen er på bedringens vei, men lillebror har fremdeles puppenekt på den siden. Hyler bare jeg legger han til! Nesten så jeg lurer på om det er noe annet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, puppenekt er ikke noe morro :( Håper det ordner seg. Bra at puppen er på bedringens vei hvertfall!

Håper du får en fin søndag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...