Tahlia Skrevet 30. desember 2011 #1 Del Skrevet 30. desember 2011 Jeg fant denne oppskriften på nettet. http://ceciliefelice.blogg.no/1318451629_protein_cupcakes.html Disse så utrolig gode ut Men jeg har desverre ikke bakepro og No egg pulver. Noe jeg kan bruke som erstatning eller kan jeg droppe det ? Blir kansje ikke like mye protein cupcakes om jeg dropper det da? forslag ? har veldig lyst til og lage disse de ser sååå gode ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bergans Skrevet 30. desember 2011 #2 Del Skrevet 30. desember 2011 (endret) Med mindre du er på en ekstrem Atkinsdiett eller har matallergi/intoleranser så ser jeg ikke problemet med å lage muffins med egg og smør som på gamlemåten. Kan med fordel bruke noe annet enn fint kveitemjøl for å senke GI og GB noe som f.eks grovt mel eller mandelmel, og hive i raspet grønt eller frøblandinger. Er det noe som er langt fra det vi er ment til å spise så er det bakevarer basert på konserveringsmidler og kunstige tilsetningsstoffer. Det er også et svært dyrt kosthold, og i lengden så er det ikke proteinmuffins som kommer til å tippe balansen på sunn-usunn. Endret 30. desember 2011 av bergans 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2011 #3 Del Skrevet 31. desember 2011 Dama har jo faktisk endret etternavn til CUPCAKES! Leste det for ikke så lenge siden på bloggen. Hadde sikkert vært søtt på en 4 åring, men på en på 25? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå