Gå til innhold

kokosmakroner...


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Nå har jeg laget de etter oppskrift i KK. Stekt de nøykatig like lenge som det sto.

Syns de ble rare... De er ikke gyldne, skal de være det?

Og de er helt myke også! Hvordan skal de være?

Smakte godt da....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest sunshine-t

jeg er vant til både myke og harde og liker begge deler. men de myke blir jo litt hardere etterhvert. jaffal så har mine gjort det. selv om det er mangen år siden jeg bakte de sist :oops: :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...