Gjest Anonymous Skrevet 20. desember 2003 #1 Del Skrevet 20. desember 2003 Nå har jeg laget de etter oppskrift i KK. Stekt de nøykatig like lenge som det sto. Syns de ble rare... De er ikke gyldne, skal de være det? Og de er helt myke også! Hvordan skal de være? Smakte godt da.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sunshine-t Skrevet 20. desember 2003 #2 Del Skrevet 20. desember 2003 jeg er vant til både myke og harde og liker begge deler. men de myke blir jo litt hardere etterhvert. jaffal så har mine gjort det. selv om det er mangen år siden jeg bakte de sist :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå