Gå til innhold

Hvordan vet jeg at ribba ikke er rå inni?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Ribba står i ovnen og ser helt perfekt ut, den har stått deri litt over to timer. Men jeg har ikke lyst til å skjære den opp før jeg setter den på bordet..

Hvordan vet jeg at den ikke er rosa inni?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjøp et steketermometer! Men når det er sagt, så kan det noen ganger være vanskelig, akkurat når det gjelder ribbe, å plassere det akkurat riktig slik at det treffer akkurat midt i kjøttet og ikke blir liggende inntil ben eller fett, som vil vise en annen temperatur enn kjøttet. Så det lønner seg å kotrollsjekke....altså ta ut termometeret og stikk det inn i der du TROR det er rent kjøtt og se om temperaturen viser korrekt antall grader.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...