Gjest Anonymous Skrevet 20. desember 2003 #1 Del Skrevet 20. desember 2003 Ribba står i ovnen og ser helt perfekt ut, den har stått deri litt over to timer. Men jeg har ikke lyst til å skjære den opp før jeg setter den på bordet.. Hvordan vet jeg at den ikke er rosa inni? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
'Lilly' Skrevet 20. desember 2003 #2 Del Skrevet 20. desember 2003 Har du ikke steketermometer? Det anbefales! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. K Skrevet 20. desember 2003 #3 Del Skrevet 20. desember 2003 Bruk steketermometer. Hilsen Trille Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 20. desember 2003 #4 Del Skrevet 20. desember 2003 Har ikke! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 20. desember 2003 #5 Del Skrevet 20. desember 2003 Stikk gjennom når du tror den er ferdig. Kjøttsaften som pipler ut skal være klar/fargeløs, ikke rosa. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 20. desember 2003 #6 Del Skrevet 20. desember 2003 Kjøp et steketermometer! Men når det er sagt, så kan det noen ganger være vanskelig, akkurat når det gjelder ribbe, å plassere det akkurat riktig slik at det treffer akkurat midt i kjøttet og ikke blir liggende inntil ben eller fett, som vil vise en annen temperatur enn kjøttet. Så det lønner seg å kotrollsjekke....altså ta ut termometeret og stikk det inn i der du TROR det er rent kjøtt og se om temperaturen viser korrekt antall grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå