Gå til innhold

Hva skal du på nyttårsaften i år?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Garantert det samme som ifjor, så da blir det vel å være alene hjemme og glo på TV hele dagen/kvelden. :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen planler da alle studievennene er reist hjem og jeg ikke har gamle venner i egen hjemby. Blir nok jobb på dagen og så reise hjem til familen for middag sammen med dem og noen vennepar av mor og far. Kanskje litt vin, men siden nærmeste på min alder er min søster på 15 og ungene til venneparene blir det bare litt ;)

Er jeg heldig kommer kusinen min også ut på hjemstedet, men jeg har mine tvil siden hun snakket om fest.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir hjemme her hos foreldrene mine på nyttårsaften, da jeg bor hos dem pga en kronisk, kraftig og smertefull sykdom. Så trenger hjelp til det meste nå da det forverret seg i sommer.

Merker det er trist å ikke kunne være hos noen venner og ta en drink den kvelden, da smertene hindrer meg i alt. Men er jo koselig å være hjemme også! :) Kan ikke drikke champagne, da de smertestillende ikke kan tas med alkohol. Men skal prøve meg på noe alkoholfritt! :) :) Må uansett gjøre det beste utav det.;)

Godt nytt år til dere alle på KG!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Linda sofie

Iår skal jeg faktisk bare ta det helt med ro. Jeg og samboer har invitert et vennepar opp til oss, så blir bare vi 4 sammen. Vi skal ha kalkun og god vin til maten. Gleder meg veldig til å ha en rolig nyttårsaften for en gang skyld uten fest og fyll :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skal bare være hjemme med katten min jeg. Jeg ble faktisk (utrolig nok) invitert på en fest i år, men for å være helt ærlig så frister det ikke å dra på fest. Vil bare være hjemme å spise god mat og se på film alene. Ja, jeg er veldig asosial noen ganger :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer nok til å feire nyttårsaften hjemme hos mor og far, med god mat og litt tv titting før klokken slår 00:00. Så får man ut å skyte opp fyrverkeri og se på andres fyrverkeri :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble middag hos familien og venner av mor og far, men nå som planene ligger klar må jeg innrømme at det faktisk frister mer å være alene hjemme på hybelen og spille hele natten :sjenert:

Rart med det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi blir 10 gjester med stort og smått (4 barn). Gleder meg, liker å feire med venner og barna våre. Har aldri likt barnevakt på nyttårsaften.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...