Gå til innhold

Hvordan fungerer dette kostholdet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Her kan noen av grunnene ligge.

Takk! Dette var en super link! Det kan nesten se ut som mitt største problem er helgekosen. Jeg spiser sunn middag i helgene også, men jeg får ned en imponerende mengde godteri :sjenert: På tide å kutte ned der og se om det hjelper.

Takk for hjelpen, alle sammen :goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så lite?? Det hadde jeg ikke trodd. Var en over her som anslo 1400, men det er jo uansett lite.. Kanskje jeg rett og slett skal spise litt mer da. Jeg vil ikke mye ned, bare litt. Jeg var litt tynnere før. Enda flatere mage, slitt smalere lår osv. Det er bare noen gram jeg vil kvitte meg med her og der, jeg bare synes jeg så overraskende lite resultater. Jeg var superfornøyd med kroppen min før sommeren, da var jeg akkurat sånn jeg ville. Men så ble det lite trening og kanskje litt mye usunt i sommer, så jeg ble litt slafsete igjen :sjenert: Vil bare tilbake til der jeg var, men nå har jeg trent siden tidlig i høst, og høster svært lite resultater :sukk:

OK! Start med å spise mer mat.

Frokost:

Erstatt Hvarefrasen med havregryn(er sukker tilsatt i havrefrasen)med skummet melk og gjerne frukt(eple, banan kanel etc)

Lunsj:

Salat av kylling, egg, grønnsaker

Mellom:

1 neve mandler og frukt

Middag:

Laks, kylling, karbonadedeig etc. Fortsett gjerne med ris om du er glad i det, men pass på at det er skikkelig ris(Jasmin ris eller noe; ikke sånn 5 minutters halvfabrika) Stek maten i solsikkeolje og lag gjerne litt saus med litt kokosmelk eller fløte. Du trenger mer fett i kostholdet ditt. Få i deg mer grønt og gjerne avocado.

Kvelds:

Et par Ryvita med magert skinkepålegg, eggerøre etc. Evt også litt frukt.

I tillegg få inn kardio trening. Du trenger ikke å tenke på vekt, men fitness og fettprosent.

Ha en dag i uka der du unner deg kalorioverkudd i form av pizza, lasagna, godteri etc.

Tro meg! Gjør du dette VIL du få tilbake kroppen din. Les i dagboka mi så vil du se at jeg har endret kroppen min slik.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan jo umulig nærme meg 100 kilo når jeg er 164 og størrelse 34/36 :fnise: Jeg har ikke et akutt behov for å gå ned, men jeg forklarte i innlegget over hvordan det henger sammen. Kan nok stemme at oppstramming er hovedmålet, ja :) Du tar feil angående saltreningen, tydelig at du har plassert meg i en ganske snever bås i ditt hode. Mest elipsetrening 3-4 ganger i uken.

Det var som sagt vill gjetting, men ellipsetrening er av samme ulla for min del ;) For å stramme opp så ville jeg ha lagt inn litt styrketrening i tillegg. En forbrenner fett av det også. Spis mer mat! Maja sitt opplegg ser veldig bra ut. Og hvis det går ned mye snop i helgene, så prøv å kutte litt ned på det. Men for all unn deg litt, slik det blir mulig å holde i lengden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...