Gjest Anonymous Skrevet 18. mai 2002 #1 Del Skrevet 18. mai 2002 Savner gode oppskrifter på kaker/paier med rabarbra i. Er det noen som har noe snadder til meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lemon Skrevet 19. mai 2002 #2 Del Skrevet 19. mai 2002 Hva med rabarbra suppe som serveres sammen med vaniljekrem, yogurt eller is? Det er snadder 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olivia Skrevet 19. mai 2002 #3 Del Skrevet 19. mai 2002 koker rabarbraen bare jeg, til den blir grøtete og spiser den som den er..men honning kanel sitronsaft eller sitronmelisse.. mmmmm...nå kn jeg snart ta rabarbraen i hagen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 20. mai 2002 #4 Del Skrevet 20. mai 2002 Tusen takk for tipsene, men jeg liker så godt å bake. Er det ingen som har en god pai eller kake, da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest svenskbrud Skrevet 20. mai 2002 #5 Del Skrevet 20. mai 2002 http://www.icakuriren.se/mat/receptlista.h...la&av=&asok=yes http://www.tasteline.com/search/searchResu...e.x=9&image.y=8 Här har du två sidor med rabarberrecept.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 21. mai 2002 #6 Del Skrevet 21. mai 2002 Tusen takk, Annika! Jeg gleder meg til å bake og smake! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Isabel Skrevet 16. juni 2002 #7 Del Skrevet 16. juni 2002 Denne kaka her er så utrolig god, og MÅ bare smakes og prøves!!! Lag deig og kle forma: 400g mjøl 250g sukker 250g smør Litt vann 4 eggeplommer 3.ts bakepulver. Mix mykt smør/sukker/eggeplommer + litt vann. Arbeid mjøl/bakepulver raskt inn. Fyll: * Strø godt med sukker + kanel i bunnen. (Viktig for alle paier) * Fyll opp oppskåret rabarbra + rikelig med sukker/kanel + rosiner innimellom + rikelig med vaniljesukker (Viktig for smaken!!) Ordnes istand som en pai. Stek halvparten av tiden nederst i ovnen. Stek Godt!! Men ikke for godt! Bunnen må ikke bli tørr. Når noe avkjølt : pisk en boks seterrømme litt sammen med en gaffel og spre utover. Spises lunken (ikke sukker i rømmen) Klemz :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas Skrevet 22. juni 2002 #8 Del Skrevet 22. juni 2002 Det eneste rabrbra duger til er rabarbravin. Det tar på sin side så lang tid og er så mye arbeid at det er griere å gå på polet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå