Gå til innhold

Hvor får dere motivasjonen til å gå ned i vekt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Gjest shirelle

Høres ikke spesielt lurt ut. Folk er forskjellige.

Jeg skjønner jo at jeg ikke kan se nøyaktig ut som dem, men på en del av bildene er det jenter med ca samme kropp som meg, bare tynnere og mer trent. Og en del er bilder av jenter med fine rumper, noen av de har mye større rumpe enn meg, så jeg skjønner jo at jeg aldri kan få en sånn rumpe. men det motiverer meg til å trene for å få en så fin rumpe som jeg kan ha med mitt utgangspunkt. Uansett er det en bra motivasjon så jeg synes det er lurt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er godt på vei til å gå ned 25 kilo som er målet mitt, men noen ganger kan det være ganske vanskelig å da er det greit å hente litt motivasjon.

Så her tenkte jeg å lage en slags samletråd med masse tips til hvordan å holde det gående.

Selv pleier jeg å se på gamle bilder av meg selv hvor jeg er betydelig større enn jeg er i dag og tenke at jeg aldri vil tilbake dit.

Hvor henter dere motivasjonen til å holde det gående?

Hver gang jeg ser en flott dame i bikini etc. så får jeg en urge til å trene :fnise:

Ellers er det jo at jeg føler meg så mye bedre når jeg spiser sunne ting og holder meg i form. Ingenting slå følelsen etter en god treningsøkt :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg selv har lyst å begynne å trene, men har flyttet til en ny sted og syns det er litt flaut. Jeg har bestemt meg for at motivasjonen min skal se slik ut:

1. Se på fine kjoler/klær på nette. ER kjolen veldig fin må jeg nesten tenke at med kjærlighets håndtak er ikke vits å kjøpe den fordi det kommer til å se stygt ut. Så kroppen skal bære klærne perfekt.

2. Tenke det gode om meg selv. Tenke om hvordan det motsatte kjønnet kommer til å reagere når jeg forandre meg så mye :) Bruker å drømme meg bort av og til :$

3. Se på " The biggest" loser og fortelle meg selv at jeg vil ikke ende slik og det er heller lurt å begynne med trening nu.

Når jeg gjorde disse tingene før så trente jeg bare det. Nu har musklene gjort seg om til fett og det er på tiden med trening :) Må bare manne meg opp til å gå på treningstudioet. Ellers så virker disse 3 tipsene/ting jeg gjør for å finne motivasjon :=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg gjorde disse tingene før så trente jeg bare det. Nu har musklene gjort seg om til fett og det er på tiden med trening :)

muskler blir ikke omgjort til fett...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...