AnonymBruker Skrevet 6. november 2011 #1 Del Skrevet 6. november 2011 Prøver å bake berlinerkrans her, men deigen er jo helt umulig å jobbe med. dette skulle være koselig, men nå klikker det for meg snart! Pølsene detter bare fra hverandre eller blit for tjukke noeen som kan hjelpe meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Agathe Skrevet 6. november 2011 #2 Del Skrevet 6. november 2011 Du har skikkelig kald deig? Ellers har jeg ingen tips, men masse sympati - berlinerkranser er vanskelig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. november 2011 #3 Del Skrevet 6. november 2011 Ts her Har satt den i vinduet med nå med en tallerken over, skjønner ikke hvor kald den må være. dumme meg, har aldri bakt julekaker og når jeg først skal leke husmor så velger jeg en som er vanskelig. prøve stekte to, var veldig gode, men ikke noe fine og datt fra hverandre! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tropic Skrevet 6. november 2011 #4 Del Skrevet 6. november 2011 Er usikker, men skal ikke deigen i kjøleskapet først? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Agathe Skrevet 6. november 2011 #5 Del Skrevet 6. november 2011 Deigen bør stå i kjøleskapet først, iallefall i noen timer. Og så tar du ut bare så mye deig du baker ut i gangen. Og du kan gjerne sette kakene kaldt litt før du dypper de i egg og sukker og steker dem. Så hvis du ikke har hatt deigen kaldt i det hele tatt før, så prøv det 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. november 2011 #6 Del Skrevet 6. november 2011 Nå la jeg deigen i kjøleskapet, var nok utålmodgheten min som ødela for meg. Forsetter ikveld Tusen takk for hjelpen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rødtoppen86 Skrevet 6. november 2011 #7 Del Skrevet 6. november 2011 Åhhh, det er så godt med berlinerkranser Håper du får til etter at deigen har avkjølt seg. Det er verdt arbeidet det er med hjemmelaget julebakst. Med litt trening skal du se at det blir enklere å bake med slike deiger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå