-Fisken- Skrevet 6. november 2011 #61 Del Skrevet 6. november 2011 Jeg er ingen fan av julekaker, men hvite kakemenn må til, både for julestemningen og smakens skyld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mann Skrevet 7. november 2011 #62 Del Skrevet 7. november 2011 Bordstabels Gode, gammeldagse julekaker som minner meg utrolig om barndommen :-) Mmm. Så skikkelig godt ut. Men til de som sier det egentlig dreier seg om kolakaker, og ikke coca cola. Vet de ikke at i Sverige ville men da sagt kååla. Ikke kola. Altså ville det blitt kååla-kakor. Kanelstenger var et mer logisk navn. Men min kjære velger altså å si brune pinner. Skal teste ut de bordstabels kakene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mann Skrevet 7. november 2011 #63 Del Skrevet 7. november 2011 Delfiakake : http://www.klikk.no/mat/spise/article530452.ece noen bruker nøtter og rosiner,andre Perkjeksen med både gelefrukter,seigmenn osv.Jeg liker litt rom i min kake.. nammnamm Takk Men dette er jo faktisk konfekt, er det ikke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BabyBlue Skrevet 7. november 2011 #64 Del Skrevet 7. november 2011 Har aldri smakt delfiakake før - er det noe godt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Corto Maltese Skrevet 7. november 2011 #65 Del Skrevet 7. november 2011 Har aldri smakt delfiakake før - er det noe godt? Nei det er ikke godt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dronning Sheba Skrevet 8. november 2011 #66 Del Skrevet 8. november 2011 (endret) Har aldri smakt delfiakake før - er det noe godt? Ja det er kjempegodt. Men i små mengder. Alt etter hvordan noen lager kakene kan du bli fort kvalmen av den. En veldig mektig kake. Jeg klarer maks en Sarah Bernard konfekt, det er mektig det. Delfiakake blir det samme, konfekt. Spis i små mengder om gangen. Edit: skrivefeil Endret 8. november 2011 av Dronning Sheba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sugerøret Skrevet 8. november 2011 #67 Del Skrevet 8. november 2011 Kommer ann på hva en liker,det er vel som mektig konfekt ja. Noen vil ha lite kjeks,men mer nøtter osv .Andre bruker seigmenn og andre søtere ting inne i kaken.Smak og behag Om en lager en med nøtter ,rosiner og kjeks blir den ikke like mektig og kvalmende Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Livelive Skrevet 8. november 2011 #68 Del Skrevet 8. november 2011 pepperkaker, julemenn og serinakaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CathFoto Skrevet 9. november 2011 #69 Del Skrevet 9. november 2011 Kransekake, fått skikkelig dilla på det de siste 5-6 årene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Spinell Skrevet 9. november 2011 #70 Del Skrevet 9. november 2011 Har aldri smakt delfiakake før - er det noe godt? Altså: Delfiakake består i hovedsak av sjokolade som er blandet med fett (like mengder sjokolade og fett). Kaken fylles med så mye rart, men vanligst er lagvis fyll med kjeks, geletopper/seigmenn og marsipan. I tillegg brukes av og til nøtter og rosiner. Hvor godt høres det egentlig ut? Etter min mening er og blir delfiakake aldri noe annet enn skikkelig ekkelt. Én bit, uansett hvor liten, er en bit for mye. Og jeg er en skikkelig sucker for søtsaker, og elsker sjokolade, marsipan og det meste annet, men den kokosfettblandingen blir for mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest frøken am Skrevet 9. november 2011 #71 Del Skrevet 9. november 2011 Kakemenn, colakaker, godteri og pepperkaker. Og sjokolade! Men det tåler jeg ikke lenger...så i år blir det hjemmelaget sjokolade, pepperkake, sunn krydderkake osv osv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 9. november 2011 #72 Del Skrevet 9. november 2011 Franske pepparkaker og korintplettar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest frøken am Skrevet 9. november 2011 #73 Del Skrevet 9. november 2011 Franske pepparkaker og korintplettar. Plettene er de hvite, ikkesant? De er så gode ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fantomina Skrevet 9. november 2011 #74 Del Skrevet 9. november 2011 (endret) . Endret 29. oktober 2015 av Fantomina Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 9. november 2011 #75 Del Skrevet 9. november 2011 Plettene er de hvite, ikkesant? De er så gode ... Ja, dei er knallgode. Og veldig lettspiste. Eg lagde nitti ein gong, ein venn av meg ynskte seg ingenting anna einn ein boks med slike til jul. Bror min var heime åleine to dagar, og då eg skulle pakke dei i boks var det 30 igjen! :-o Han hadde spist seksti kaker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
UnderCover Skrevet 9. november 2011 #76 Del Skrevet 9. november 2011 Pepperkaker (med nonstop og melis i farger på), pepperkakehus (nonstop, melis og seigemenn) og marmallow-sauer som står utenfor), berlinerkranser, karameller. Alt må selvsagt være hjemmelaget Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hannee Skrevet 9. november 2011 #77 Del Skrevet 9. november 2011 Pepperkaker (med nonstop og melis i farger på), pepperkakehus (nonstop, melis og seigemenn) og marmallow-sauer som står utenfor), berlinerkranser, karameller. Alt må selvsagt være hjemmelaget Oi! Hvor kjøper man marshmallow-sauer hen? Og lager du pepperkakehus selv? Har du vanlig pepperkakedeig? Og tar du konditorfarge i melisen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roo Skrevet 9. november 2011 #78 Del Skrevet 9. november 2011 Hvite kakemenn og vørtebrød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pentu Skrevet 9. november 2011 #79 Del Skrevet 9. november 2011 Jeg må ha mandelflan hvert eneste år. Jeg lager de lille julaften. I tillegg så lager jeg kransekakestenger som jeg hiver i fryser. De blir ekstra god når de har vært i fryser og tiner fort. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
UnderCover Skrevet 9. november 2011 #80 Del Skrevet 9. november 2011 Oi! Hvor kjøper man marshmallow-sauer hen? Og lager du pepperkakehus selv? Har du vanlig pepperkakedeig? Og tar du konditorfarge i melisen? hehe, ja konditorfarge i melisen. Gjerne hvite melisøyne på "pepperkake-personene" med smeltet sjokolade. Da ser det ut som øyne Ja, lager pepperkakehus selv. Har "plantegning" og mål til vegger og tak osv. Jeg lager pepperkakedeigen selv. Marsmallow-sauer: Så mange sauer man vil ha, altså, en saue-kropp pr. marsmellow. Så er det tannpirkere dypper i sjokolade som bein, og en halv marsmallow som hode pr. sau. Så er det øyne i melis og sjokolade, sånn at det ser ut som øyne, og sjokoladesnute/munn De er kjempesøte 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå