Havbris Skrevet 25. oktober 2011 #21 Del Skrevet 25. oktober 2011 sild er det vel fåtallet i dette landet som liker? og så til jul da. passer ikke inn Jeg kjenner mange som er veldig glad i ulike typer silderetter; sursild, sherrysild, kryddersild, tomatsild, karrisild osv. Der jeg kommer fra og der jeg bor nå er dette vanlige retter på f. eks julelunch etc. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2011 #22 Del Skrevet 25. oktober 2011 Øh. Sild er jo tradisjonsmat i jula! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 25. oktober 2011 #23 Del Skrevet 25. oktober 2011 De rom-rosin-trøflene så supergode ut! Hvordan oppbevarer du dem? Og hvor lenge er de holdbare? (det siste der er kanskje ikke en helt relevant problemstilling, men du vet. Hehe.) Eg brukar å gi dei bort i fine skåler med cellofan og sløyfe. Finn du ikkje cellofan kan du bruke store teikeposar, dei har også den fine, knitrande overflata. Del dei i to flak. Til oss her heime oppbevarer eg dei i ein tett boks. Men du har heilt rett, dei varer ikkje spesielt lenge. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
altflyter Skrevet 25. oktober 2011 #24 Del Skrevet 25. oktober 2011 Vær så snill.... det heter spiselige... Drops er alltid en suksess! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
JollyJolly Skrevet 25. oktober 2011 #25 Del Skrevet 25. oktober 2011 Jeg har lyst til å lage karameller, leter etter en god oppskrift. Kanskje denne: 50 g smør 200 g farin 2 1/2 dl fløte 2 dl sirup 1 ts vaniljesukker Alt helles i en kasserolle, bland hele tiden. Kokes på middels varme til den blir lys brun. Ha det på en langpanne, og del opp i terninger. Ha melis i et norges glass, putt karamellene i, og rist. Da kan de ligge i samme glass/pose uten at de klisser seg sammen. Men har ikke testet den altså! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2011 #26 Del Skrevet 25. oktober 2011 lemon curd!! eller mint gelé! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 26. oktober 2011 #27 Del Skrevet 26. oktober 2011 Jeg kjenner mange som er veldig glad i ulike typer silderetter; sursild, sherrysild, kryddersild, tomatsild, karrisild osv. Der jeg kommer fra og der jeg bor nå er dette vanlige retter på f. eks julelunch etc. Det samme er det her. Jeg er vant til at sild hører jula til. Ikke at jeg er så veldig glad i det selv. Og det er ikke noe jeg ville gitt til hvem som helst i julegave. Men jeg har et par eldre damer som skal ha en liten julehilsen, og jeg vet de er veldig glade i sild. Så da har jeg tenkt å prøve å lage noen sildeglass til dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Coarvi Skrevet 26. oktober 2011 #28 Del Skrevet 26. oktober 2011 Noen som har forslag til spiselige gaver som kan sendes i posten (og altså ikke må oppbevares kjølig, eller er flytene)? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 26. oktober 2011 #29 Del Skrevet 26. oktober 2011 Noen som har forslag til spiselige gaver som kan sendes i posten (og altså ikke må oppbevares kjølig, eller er flytene)? Hm. Syltetøy i et lite, hermetisert glass kan jo gå an? Ellers laget jeg musli selv i fjor, det ble veldig godt mottatt! Har skrevet ingredienser og fremgangsmåte denne tråden: http://forum.kvinneguiden.no/?showtopic=594076 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå