Gå til innhold

maldonsalt vs. himalayasalt


Gjest satina

Anbefalte innlegg

Hei!

Lurer på om det er noen som har litt kjennskap til disse to salt-produktene. Jeg har brukt maldonsalt en stund, men begynt å tenke på at det er jo høstet fra nåtidens hav med all forurensing som det innebærer. Himalayasalt skal jo være tatt opp fra saltgruver i nærheten av Himalaya, og det skal være et "ursalt" som ble lagret i jordskorpen lenge før moderne tid, lenge før forurensingen på jorden startet.

Himalayasalt bør jo da være renere..det at det skal inneholde "biofotoner" er jeg litt skeptisk til..fotoner er jo en ting, men hvor kommer "bio" inn..?

Noen som har peil? Takknemlig for svar...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Lurer på om det er noen som har litt kjennskap til disse to salt-produktene. Jeg har brukt maldonsalt en stund, men begynt å tenke på at det er jo høstet fra nåtidens hav med all forurensing som det innebærer. Himalayasalt skal jo være tatt opp fra saltgruver i nærheten av Himalaya, og det skal være et "ursalt" som ble lagret i jordskorpen lenge før moderne tid, lenge før forurensingen på jorden startet.

Himalayasalt bør jo da være renere..det at det skal inneholde "biofotoner" er jeg litt skeptisk til..fotoner er jo en ting, men hvor kommer "bio" inn..?

Noen som har peil? Takknemlig for svar...

Dette er bare bløff. Saltet kommer ikke fra Himalaya, men fra Pakistan. Det findes ikke noe som heder "biofotoner", og salt kan ikke lagre sollys. Himalayasalt indeholder akkurat det samme som alt andet gruvesalt i verden. Det er hverken eldre eller yngre end dette.

Maldonsalt er havsalt, men er neppe mere forurenset end det du spiser av fisk og skalldyr. Sandsynligvis mindre. Felles for både Maldonsalt og Himalayasalt, er at begge indeholder noe slikt som 97,5% NaCl, altså salt, og det resterende er varierende grad av mineraler og mindre urenheder.

Himalayasalt gir ingen helseeffekter du ikke kan oppnå med andre NaCl-forbindelser.

Du kan lese mer her:

http://skepsis.no/?p=903

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...