Gå til innhold

Julebaksten??


Zulu

Anbefalte innlegg

Når kan man begynne å bake julekaker? Tenker da først og fremst på holdbarhet, og om det evt er noen julekaker som holder seg bedre/dårligere enn andre?? Hva med kokosboller, hvor lenge er de holdbare (de man lager selv altså :blunke: )

ZULU

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag har jeg bakt noe som heter mandelkaker......... har aldri prøvd dette slaget før......... og det havna rett i søpla! :frustrert:

Og det kommer også oppskrifta til å gjøre......... :x

Ellers så kan du bare begynne å bake nå. Oppbevar kakene i luft-tett boks på et kjølig sted.......... så holder kakene seg fint.

Mange små-kaker kan også fryses. Min mor brukte bestandig meieri-smør i de småkakene hun la i fryser'n. Hun sa nemlig at margarin gjort kakene harske dersom de ble frosset!

Sjøl så oppbevarer jeg de bestandig i kjeller'n - i boks med tett lokk! 8)

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hjelpen Usikker. Kommer nok så smått til å begynne med bakingen nå tenker jeg. Det er jo som regel FØR jul man har lyst på småkakene også :roll:

Zulu

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Julebrødene ble bakt i går - - ilag med kokostoppene!! NAM!! Til uka lager jeg Sarah Bernard og andre konfektkaker. Delfiakake lages ca 2. helga i desember. Krumkake kjøper jeg (ja så lat er jeg :kul: ) så også pepperkaker - - MEN kakemenn/damer lager jeg og dattra vår antageligvis rundt uke 51.

Lager man litt nå og litt da, og sprer bakinga utover desember mnd slipper man et PES en hel helg f.eks ....(har jeg erfart da) *S*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...