Gå til innhold

Hva skal dere spise...?


Cajsa

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Forrett: Hjemmelaget blomkålsuppe

Hovedrett: kald laks med agurksalat

Dessert: is med varme bjørnebær

Ikke så veldig fancy, men alt kan lages til på forhånd og vi kan lage det selv!

Og om det er lite fancy, så er det iallefall veldig godt :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett: Melon og skinke

Middag: Svinestek med rødkål og surkål (Yndlingsretten min! Namme!)

Dessert: Antageligvis karamellpudding, men vi har etterhvert begynt å helle mer mot jordbær

Heller ikke så fryktelig fancy, men billig og veldig, veldig godt! Yndlingsmaten min sier aldri nei takk til, i allefall ikke i mitt eget bryllup! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha noe "ingen" andre skal ha og det er buffet med 10 forskjellige asiatiske retter. Hvis vi skulle ha valgt tradisjonelt hadde det nok blitt en tre-retters med fisk som hovedrett, hvis jeg skulle få bestemme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det blir:

Forrett: Meloncocktail med spekeskinke og rømme

Hovedrett: Okse indrefilet

Dessert: Appelsin og pasjonfruktparfait

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha 3 retters..Men hva er usikkert..Tror jeg vil å skinke jeg noe enkelt..Siden jeg er så kresen i matveien :P

Men tror vi skal servere hovedrett 2 ganger..

Blir nok melon og skinke til forett ..?

Må høre med kokken..

Og så vil jeg ha is til dessær :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er ikke helt bestemt, men sånn ser det i allefall ut nå:

Forrett: Soppterte

Hovedrett: Hjortefilè

Dessert: Multepairfait

Vet ikke helt hva slags tilbehør vi skal ha til ennå..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det eneste som har vært bestemt hele tiden er at vi skal ha hjortefilet til hovedrett (mannen som har bestemt). Vi har vurdert italiensk is til dessert og kanskje noe med freset pastrami til forrett (er ikke så veldig glad i skalldyr av forskjellige slag :roll: ), men det er ikke avklart enda....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi spiste følgende

Forrett: Hjemmelaget blomkålsuppe

Hovedrett: Reinsdyrsteik med viltsaus, broccoli, babygulerøtter og rosenkål (servert 2 ganger)

Dessert: Hjemmelaget ostekake med friste ripsklaser

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg aner ikke hva vi skal spise ennå!

Vi har avtalt med stedet vi skal ha bryllupet på at vi skal ha møte med dem og bestemme menyen i løpet av mai.

Men det blir nok tre eller fire retters middag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Engel, ikke pålogget

3- retters, men vet ikke helt hva... Krise, vi har bare 3 mnd igjen til å bestemme oss på!!! :o :lol:

Nei, seriøst: Har lyst på lammefilet til hovedrett, men syns det er vanskeli å velge forrett og dessert. Vi har fått menyforslag fra kokken, men som han sa: "Vi lager alt!" Så vi kan velge veldig fritt, derfor er det enda mer vanskelig å bestemme seg... :o Ikke at vi har tenkt så hardt ennå, vi har da god tid på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Engel, snakk med kokken om hva du ønsker så er jeg sikker på at han legger opp en flott meny for dere. Det gjorde kokken vår. Vi kom med at vi kunne ha lyst på sjokoladefondante eller crème brulée til dessert og et eller annet med fisk eller skalldyr i minst en av de to andre rettene. Så ga vi han en max pris vi var villige til å betale pr kuvert og fikk flere kjempeflotte menyforslag. Så nå må vi bare klare å bestemme oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her er menyen vår:

Velkomst:

Kanapéer.

Codorniú Brut og Mozell.

Forrett:

Parmaskinke m/melon, krydret rømme og melbatoast.

Blanc Pescador.

Hovedrett:

Andebryst med kremet potetpuré, grønnsaker, rødvinskokt eple og appelsinkarrisaus.

Leverano.

Dessert:

Cognac- og kanel- isparfait med lune bjørnebær.

Samos Doux.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vi skal ha følgende å spise:

forrett: Laksepate, frisk urtesalat og skalldyrrøre

Hovedrett: Reinsdyrstek med rosenkål, friske grønnsaker og fløtesaus

Hvilerett: Franske assorterte oster

Dessert: Karamellkurv med tre slag is, frisk frukt og fruktsaus.

Gjestene får først fingermat, når de ankommer lokalet slik at det ikke blir så "tungt" å vente på middagen (ca 1 1/2 time) :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...