klara Skrevet 15. mai 2002 #1 Del Skrevet 15. mai 2002 Hei folkens, er det noen som kan hjelpe meg? En gang så smakte jeg verdens beste loff, og fikk vite at trikset var å bruke surmelk, skummet kulturmelk. Nå har jeg kikket i kokebøker og på nettet etter loffe-oppskrifter med surmelk, men finner det ikke. Noen som kjenner mengdeforholdene? takker 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 15. mai 2002 #2 Del Skrevet 15. mai 2002 Er vel bare å erstatte vann eller melk med surmelk det. Yogurt er også godt. Men det er mulig du vil ha oppi litt vann eller melk, dersom du bruker tykktflytende surmelk. I såfall blander du bare halvt om halvt. Er mulig at du trenger litt mere eller mindre mel enn det som er i den orginale oppskrifta, men det er bare å prøve seg fra, til deigen ser passe ut.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
klara Skrevet 15. mai 2002 Forfatter #3 Del Skrevet 15. mai 2002 takk skal du ha Ragnhild, du har nok helt rett, at det bare er å bytte ut deler av vannet. Liker å bake brød og pleier egentlig aldri bruke oppskrift... men kontrollfriken i meg fikk vel litt overtak 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 15. mai 2002 #4 Del Skrevet 15. mai 2002 Har du prøvd brød med raspet rå potet i? Det blir skikkelig saftig og veldig godt 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
klara Skrevet 15. mai 2002 Forfatter #5 Del Skrevet 15. mai 2002 eh..potet? Hvor mye da? Og i loff? Kan se det for meg i litt grovere brød, men i loff? takk uansett 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 15. mai 2002 #6 Del Skrevet 15. mai 2002 Neinei, sier jeg brød, så mener jeg brød! Tror nok det ville ha vært litt rart i loff ja! Men 1 til 2 raspede poteter i brød blir veldig godt.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lise Skrevet 16. mai 2002 #7 Del Skrevet 16. mai 2002 Jeg pleier å lage loff med surmelk i. Bruker mange slags sur melk bl.a. Cultura. Gjør som beskrevet over her, nemlig blander vann eller skumma melk og surmelk. Også blander jeg ofte litt havregryn i deigen. Blit saftig og godt. Ett egg i deigen gjør også underverker, og da særlig med pizzadeigen. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå