Gå til innhold

Leann Rimes


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg syns vanligvis tynne folk er pene (f.eks modeller), men hun her så grusomt ut:/ Hvertfall på det første bildet. Veldig bredskuldret, senete, knoklete og ingenting fyll i pupper eller rumpe.

Folk som er tynne naturlig pleier ikke se sånn ut, hun her ser trent/slanket seg ihjel...

At seher.no kan skrive "viste frem bikinikroppen", "fikk oppmerksomhet..." osv er ganske skremmende. De sier jo indirekte at denne kroppen var så flott at den måtte flashes på nettsiden deres.

Føler hele tiden de viser frem heller styggtynne kjendiskropper på den siden der og skryter dem til himmels. Sist var det vel en likbleik, hengslete Milla Jovowich (?), hun så ikke særlig bra ut på de bildene.

P.S Jeg er verken feit eller sjalu:) Ei heller gammel;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hum? hun var da tynn i den ene senen hun er med i iCoyote ugly og?

Hun ser hvertfall trent ut nå, ikke sultet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Grisestygt å være så tynn og markert.

Hyyyysj! Hver gang det lages tråder som "Menn, hva er drømmekroppen deres hos jenter", får vi vite at alle jentene liker best tynne og markerte jenter som hun her. Og at det er superfeminint å være muskelbunt uten fett. Og vi som mener noe annet er misunnelige på at de klarer trene så mye og leve lavkarbo.

:ironi:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

TS her.

Ja, hun var tynn i coyote ugly, men ikke på langt nær slik som nå.

Fant ikke et ordentlig bilde av henne fra filmen, men tilsvarende bilder.

Før:

Bilde 1

Nå:

Bilde 2

Flere bilder:

Bilde 3

Bilde 44

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TS her. Trykkleif.

Ja, hun var tynn i coyote ugly, men ikke på langt nær slik som nå.

Fant ikke et ordentlig bilde av henne fra filmen, men tilsvarende bilder.

Før:

Bilde 1

Nå:

Bilde 2

Flere bilder:

Bilde 3

Bilde 4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun ser mye bedre ut på bildet til høyre enn det til venstre. Tror det bare var uflaks at det ble seende slik ut på det til venstre.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er en kjent sak at hun trener og bokser flere ganger i uken og spiser veldig sunt.Hun holder seg også i stor grad borte fra gluten,hvete,sukker og melkeprodukter.Synes det faktisk er ganske motbydelig at media og folk generelt beskylder henne for å ha anoreksia når de hverken vet hvordan hverdagen og treningsopplegget hennes er eller akkurat hva hun spiser.Det gjelder også andre kjendiser.Hun har tydeligvis jobbet hardt for å få en slik kropp.Den er sikkert ikke ideell for de fleste,men så lenge hun er fornøyd(og det er hun tydeligvis) så spiller det ingen rolle.Nåde dem som hadde kritisert en person som var overvektig.Viser bare en skikkelig dobbeltmoral i dette samfunnet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

.Nåde dem som hadde kritisert en person som var overvektig.Viser bare en skikkelig dobbeltmoral i dette samfunnet.

Du kan ikke sammenligne det å kommentere en overvektig kropp med det å kommentere en som er tynn. Å være tynn er status, det er noe vi alle streber etter å være, og det sees på som "flinkt" fordi det innebærer masse forsakelse, selvdisiplin og at man trener og spiser sunt. Å være tykk er lavstatus, de tykke blir sett på som late, uten selvdisiplin, i dårlig form og lite attraktive. Derfor er det mer stuerent å kommentere tynne kontra tykke. En annen ting er at det er veldig få mennesker som virkelig går inn for å bli store. Mens det er utrolig mange mennesker som jobber steinhardt for å bli tynne. Derfor kan det være ok at det kommer noen motforestillinger mot idealet som sier at man må være så veldig tynn for å være attraktiv og for å bli sett på som vellykket.

Og når alt dette er sagt, så er jeg enig i at det er en uting å kommentere andres kropp og utseende. Men jeg syns også det blir dumt og naivt å sette tynn/tykk opp mot hverandre. Det er ikke samme sak, på langt nær.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er fordi hun giftet seg for 4 mnd siden. Alle vil slanke seg når de gifter seg slik at de har et flott bilde av seg selv med slank kropp, perfekt hud ... yeah, you name it!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

syns hun bare så gammel og "slitt" ut. men det ble jo stygt. men det hadde jo vært stygt på en tjukkere også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Saken er at det visstnok er veldig frekt å kalle en person 'feit',men helt greit å fortelle en tynn person at de er nødt til å ha anoreksia og at de burde stappe i seg et par cheeseburgere.Noe som skjedde med LeAnn for en ukes tid siden.Tror det er det Marie refererer til.Både ekstrem overvekt og ekstrem slanking er et 'problem' og kan være farlig,men jeg er enig i at det ikke er rett å dømme en gruppe mens en velger i de fleste tilfeller å dekke over eller tre svært varsomt når det gjelder den andre. Ihvertfall ikke når man ikke har nok fakta om personens livsstil til å ta en slik dom.Det bør man holde seg for god til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TS her.

Jeg tror på ingen måte at hun er anorektisk, noe jeg heller aldri har skrevet. Men jeg mener derimot at hun får i seg for få kcalorier i forhold til hvor mye hun trener, noe som har gjort at hun har blitt så ekstremt tynn.

Hun var jo også slank og tynn tidligere, men har blitt veldig mye tynnere siden da, dessverre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Men jeg mener derimot at hun får i seg for få kcalorier i forhold til hvor mye hun trener, noe som har gjort at hun har blitt så ekstremt tynn.

Betyr likevel ikke at hun bevisst slanker seg heller.Dette er noe bare hennes ektemann og nærmeste venner og familie vet.Var det grunn til bekymring ville vel de vært de første til å si noe.Media derimot har ingen aning om hva de skriver om.Deres forhold til henne ligger mer på et personlig hat nivå enn noe annet, nettopp fordi hun tar igjen når de angriper uansett hva det måtte være.Hun er like tynn i dag som hun var for 8-9 mnd siden.Hverken større eller mindre.Allikevel er det minst en ny artikkel hver uke om at hun er enda tynnere enn før.Hun burde vært et sjellett på dette tidspunktet da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AnonymBruker

Hun er tynn,men man kan ikke sammeligne det med bilder fra ifjor hvor hun var på sitt tykkeste på 10 år.Hun var tynn i lang tid før det men grunnen til at folk legger mer merke til det nå er at det finnes hundrevis av bilder av henne i bikini siden hun ble sammen med Eddie Cibrian,mens da hun var gift med sin forrige ektemann viste hun aldri frem kroppen med mindre det var en photoshoot for et eller annet fitnessblad.Dessuten er hun en person folk elsker å hate og kritisere.Det er også gull for media fordi artikler om henne skaper masse interesse og trafikk på nettsidene deres.Og har de ingenting å rapportere så er det bare å lage en ny artikkel med spørsmål om hun er for tynn.Win-Win for de.Så da spørs det,velger man å tro på hennes personlige trener og LeAnn selv som ved flere anledninger har sagt at skilsmissen og helse problemer gjorde at hun la på seg såpass mye eller tror man fullt og helt på det som media velger å fortelle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...