Gå til innhold

Påkjørt bakfra


altflyter

Anbefalte innlegg

For fire dager siden, ble jeg påkjørt bakfra i ganske høy fart.. En særdeles ubehagelig opplevelse... Det gikk fint, skademelding ble skrevet og h*n godtok at det ikke var min feil... Men jeg er ganske stiv i nakke/rygg og det er ganske ubehagelig å bevege seg.. Jeg føler ikke at det er *vondt nok* til at det kan være noe alvorlig, men jeg er likevel redd for å gjøre noe dumt.. Liker ikke tanken på å gå til lege, da jeg føler det er en filleting..

Likefult.. Burde jeg gjøre det siden nakkeskader kan være alvorlig? Eller kan jeg regne med at det bare er angsten i seg selv som gjør at jeg er anspent og at det gjør vondt? Kan slike nakkeskader som oppleves som ubehagelig, være alvorlige selv om det ikke er en intens smerte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Man skal alltid gå til lege ved kollisjoner med tanke på senskader. Og det burde skje så fort som overhode mulig, helst samme dag. Om du får nakkeskader så vil det bli vanskelig å "få igjen" på forsikringer om du ikke har vært hos lege.

Ring legen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ble påkjørt når jeg var 16, merket ingenting det første året, men skadene kom etter 1 år. uheldigvis hadde vi ikke tatt noe bilder av ryggen, bare nakken. Så jeg ville gått til lgen med en gang om jeg var deg. slik at det ble regisrert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom deg til lege snarest og kontakt forsikringsselvskapet ditt..

Jeg var i en ulykke og fikk nakkesleng ,men var ikke i Norge da dette skjedde (skulle reise hjem 2dager etterpå) så jeg ventet med å kontakte lege.Det lønte seg ikke.

Har i dag nakkesleng,men den holdes i sjakk av manuellterapi.Legen fikk røntgen av hode/nakke men jeg fikk ikke tilbud om funksjonsrøntgen,noe du burde kreve!

Ta kontakt medLandsforeningen for nakkeskadde de har mye kunnskap og kan hjelpe deg.

Noen linker :

http://www.nakkeskadd.no/index.php?p=1-24-24&url=nakkeskadd.no

http://www.lfn.no/nakkeskader.htm

http://www.skadesiden.no/erstatning.htm

Lykke til og god bedring.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

JA! Pappa ble påkjørt, merka ingenting de første åra, men etter noen år kom det gradvis. Han ble verre og verre for hvert år som gikk, og nå er han helt ødelagt, har en lang liste diagnoser og må gå på sterke smertestillende pga ulykka. Så gå til lege, og gå for all del også til kiropraktor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...