AnonymBruker Skrevet 29. juli 2011 #1 Del Skrevet 29. juli 2011 Jeg begynte ganske plutselig å reagere på melk for 2 år siden. Etter snakk med lege og test for laktoseintolkeranse har jeg et nærmest melkefritt kosthold. Har brukt laktoseredusert melk på musli mv. Den siste uken har jeg vært oppblåst, småkvalm osv - og har tolket det sånn at det kanskje er stress pga Utøya-saken. Nå har jeg ferie og skal kose meg, og laget meg blåbær med laktoseredusert melk på, ca 2 dl av det, og blåbær med litt sukker oppå. Det ble FULL krise i kroppen. Kan jeg virkelig ha blitt SÅ overfølsom at jeg må unngå absolutt alt melkesukker fullstendig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2011 #2 Del Skrevet 29. juli 2011 Jeg opplever ihvertfall at det svinger. Fra verre til bedre og til verre igjen. Hos meg har det mye å si om jeg holder meg unna, gjør jeg det så tåler jeg litt melk en gang. Tar jeg litt nå og litt da så får jeg svi for det helt plutselig. Jeg kan ikke drikke/bruke laktoseredusert melk, den må være laktosefri. Det blir for mye laktose om jeg skal drikke laktoseredusert hver dag. En gang iblandt går ann. Når jeg var gravid så tålte jeg mye melk. Rart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå