Gå til innhold

Hva ligger på ctrl+v'en din?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Buttermilk ERSTATNING! Fikk en ;)

.... Prøver souring melk å bruke i stedet for buttermilk.

Her er det lett how-to-do:

- Varm melken litt for best resultat. (Mikrobølgeovn på høy for korte

perioder dvs. 25 sekunder, deretter rør godt. Gjenta til melk har vært

varmet gjennom.)

- Til hver kopp varm melk tilsett 1 1/2 ss frisk sitronsaft

ELLER

1 1/3 ss cider eddik til ovenfor melk beløp. Rør godt.

- La denne blandingen å stille mens setter resten av ingrediensene for

oppskriften sammen. Å la melken for å sette vil gi den tid til å tykne.

Den syrnet melk bør ha konsistensen av kjernemelk eller yoghurt. Dette

andelen kan bli doblet. Merk: Til tider syrnet melk vil være ekstra

tykk, kan litt mer syrnet melk må legges til oppskriften for å få

riktig konsistens.

- Planlegg å bruke samme mengde syrnet melk som kalles for buttermilk i

oppskriften.

- Hvis oppskriften bare krever 1/2 kopp av buttermilk ... det er best å "rømme"

en hel kopp melk for en mer jevn konsistens. Bare kjøle

leftover syrnet melk og prøve å bruke den for buttermilk pannekaker neste dag!

Melk som du har surnet vil holde i kjøleskapet i 3-4 dager.

Plasser i en tett dekket beholder.

- Hvis du bruker skummet melk, 1%, 2%, eller fordampet melk når souring den

melk .... konsistensen kan være litt mindre tykk enn kjernemelk eller

yoghurt. Hvis det viser seg å være tilfelle, prøv å bruke litt mindre av

syrnet melk til oppskriften så det vil fortsatt være riktig konsistens

trengs for en bestemt oppskrift. Lær å stole øyet for riktig

konsistens i en oppskrift, og ikke nødvendigvis stole på det flytende beløpet

heter i en oppskrift.

- Bruk av et ikke-meieri erstatning for å erstatte kjernemelk i en oppskrift: I

testing av ikke-meieri erstatter, har jeg lært at noen ikke-meieri

substitutter arbeide med metoden ovenfor og andre ikke. Ikke vær redd

å eksperimentere med merker som er tilgjengelige i ditt område.

- Hvis eksperimentere og ønsker å prøve å erstatte buttermilk, eller forsuret

melk i en glutenfri oppskrift som krever vanlig melk, er det foreslått

at du må legge natron til oppskriften hvis det ikke ringer for

noen. Tilsett natron til de tørre ingrediensene og bland godt. Ikke legg det

til syrnet melk (noen oppskrifter kan kalle for det som skal legges til melk)

som det vil føre til at surdeig kvaliteten i natron for å gå tapt i

melk og ikke røren / deigen.

- Bruk 1/4 teskje med natron for 1/2 kopp melk. Denne andelen

synes å fungere godt for glutenfrie oppskrift konverteringer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

allinclusive.no

Ble nysgjerrig når en på FB skrev "Æsj, æsj, æsj" og linka til disse.

En link til reiser med all inclusive. Fant ingenting spennende og dårlig tekst. Så da vet man det :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

jomfru f1 el. m1 (norr jungfrú, jumfrú, fra lty 'ung frue, adelsdame', i bet. 5 etter lat. Virgo)

1 nå sj: ung, ugift kvinne, frøken en ung, vakker j- / j- Klara / gammel j- eldre, ugift kvinne, peppermø

2 kvinne som ikke har hatt samleie hun var ugift, men ikke j- / j- Maria Jesu mor

3 i sms i visse stillingsbetegnelser: koldj-, varmj-

4 redskap til å stampe ned brustein, fyllmasse e l med

5 J-a el. J-en stjernebilde omkring himmelens ekvator; sjette tegn i Dyrekretsen / være j- være født mellom 23. august og 22. september

Lenke til kommentar
Del på andre sider

va ei der som saaang som en gud

så trykke du på videoen av monika blomeid

du vil aaaaaaldri angre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...