Gjest navnelapp Skrevet 3. februar 2012 #103 Skrevet 3. februar 2012 Øyvind ringte i stad. Han og Sølvi kjem ikkje i bryllupet. :-(
Neala Skrevet 3. februar 2012 #105 Skrevet 3. februar 2012 http://www.ebay.com/itm/NWT-Strapless-Lace-Tube-Top-Bandeau-Padded-Bra-5-Colors-/220802421406?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6053455154058673503
Gjest ms_kwang Skrevet 3. februar 2012 #106 Skrevet 3. februar 2012 INGENTING sjokkert :O Bruker alltid å ha ett eller annet men men det dukker vel noe opp snart xD
Gjest utoginn Skrevet 3. februar 2012 #108 Skrevet 3. februar 2012 *Måke sand*Bruke PC*Bade i Strandafjorden*Kjøpe gammel bil*Hoppe i Havet
SusanneGullet Skrevet 3. februar 2012 #109 Skrevet 3. februar 2012 Buttermilk ERSTATNING! Fikk en .... Prøver souring melk å bruke i stedet for buttermilk. Her er det lett how-to-do: - Varm melken litt for best resultat. (Mikrobølgeovn på høy for korte perioder dvs. 25 sekunder, deretter rør godt. Gjenta til melk har vært varmet gjennom.) - Til hver kopp varm melk tilsett 1 1/2 ss frisk sitronsaft ELLER 1 1/3 ss cider eddik til ovenfor melk beløp. Rør godt. - La denne blandingen å stille mens setter resten av ingrediensene for oppskriften sammen. Å la melken for å sette vil gi den tid til å tykne. Den syrnet melk bør ha konsistensen av kjernemelk eller yoghurt. Dette andelen kan bli doblet. Merk: Til tider syrnet melk vil være ekstra tykk, kan litt mer syrnet melk må legges til oppskriften for å få riktig konsistens. - Planlegg å bruke samme mengde syrnet melk som kalles for buttermilk i oppskriften. - Hvis oppskriften bare krever 1/2 kopp av buttermilk ... det er best å "rømme" en hel kopp melk for en mer jevn konsistens. Bare kjøle leftover syrnet melk og prøve å bruke den for buttermilk pannekaker neste dag! Melk som du har surnet vil holde i kjøleskapet i 3-4 dager. Plasser i en tett dekket beholder. - Hvis du bruker skummet melk, 1%, 2%, eller fordampet melk når souring den melk .... konsistensen kan være litt mindre tykk enn kjernemelk eller yoghurt. Hvis det viser seg å være tilfelle, prøv å bruke litt mindre av syrnet melk til oppskriften så det vil fortsatt være riktig konsistens trengs for en bestemt oppskrift. Lær å stole øyet for riktig konsistens i en oppskrift, og ikke nødvendigvis stole på det flytende beløpet heter i en oppskrift. - Bruk av et ikke-meieri erstatning for å erstatte kjernemelk i en oppskrift: I testing av ikke-meieri erstatter, har jeg lært at noen ikke-meieri substitutter arbeide med metoden ovenfor og andre ikke. Ikke vær redd å eksperimentere med merker som er tilgjengelige i ditt område. - Hvis eksperimentere og ønsker å prøve å erstatte buttermilk, eller forsuret melk i en glutenfri oppskrift som krever vanlig melk, er det foreslått at du må legge natron til oppskriften hvis det ikke ringer for noen. Tilsett natron til de tørre ingrediensene og bland godt. Ikke legg det til syrnet melk (noen oppskrifter kan kalle for det som skal legges til melk) som det vil føre til at surdeig kvaliteten i natron for å gå tapt i melk og ikke røren / deigen. - Bruk 1/4 teskje med natron for 1/2 kopp melk. Denne andelen synes å fungere godt for glutenfrie oppskrift konverteringer.
Rainbow Skrevet 3. februar 2012 #110 Skrevet 3. februar 2012 http://www.menshealth.co.uk/cm/menshealthuk/images/Ab/bruiser-big-wheel-training-workout-04052011.jpg En litt rar link, brukt i dagboka mi her inne for å vise noen treningsøvelser jeg har begynt med.
Fanteria Skrevet 3. februar 2012 #111 Skrevet 3. februar 2012 allinclusive.no Ble nysgjerrig når en på FB skrev "Æsj, æsj, æsj" og linka til disse. En link til reiser med all inclusive. Fant ingenting spennende og dårlig tekst. Så da vet man det
Bluegreen Skrevet 4. februar 2012 #115 Skrevet 4. februar 2012 de comino molido Grense for vederlagskrav, og betydningen av når det er framsatt?
Gjest ms_kwang Skrevet 5. februar 2012 #116 Skrevet 5. februar 2012 http://3.bp.blogspot.com/_-1ChQGbWqYk/TIP3PqtDhmI/AAAAAAAAARs/B8xTQzbhTuI/s1600/jpark.jpg
Snop Skrevet 5. februar 2012 #117 Skrevet 5. februar 2012 jomfru f1 el. m1 (norr jungfrú, jumfrú, fra lty 'ung frue, adelsdame', i bet. 5 etter lat. Virgo) 1 nå sj: ung, ugift kvinne, frøken en ung, vakker j- / j- Klara / gammel j- eldre, ugift kvinne, peppermø 2 kvinne som ikke har hatt samleie hun var ugift, men ikke j- / j- Maria Jesu mor 3 i sms i visse stillingsbetegnelser: koldj-, varmj- 4 redskap til å stampe ned brustein, fyllmasse e l med 5 J-a el. J-en stjernebilde omkring himmelens ekvator; sjette tegn i Dyrekretsen / være j- være født mellom 23. august og 22. september
Fanta Exotic Skrevet 5. februar 2012 #118 Skrevet 5. februar 2012 Endetarm - anatomi Riktig rekkefølge
AloeVera Skrevet 5. februar 2012 #120 Skrevet 5. februar 2012 va ei der som saaang som en gud så trykke du på videoen av monika blomeid du vil aaaaaaldri angre
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå