Myldre Skrevet 1. februar 2012 #41 Skrevet 1. februar 2012 http://style.no.msn.com/skjonnhet/maten-som-gir-deg-vakkert-h%C3%A5r?page=10
Sophie-Ann Skrevet 1. februar 2012 #43 Skrevet 1. februar 2012 http://www.kjendis.no/2012/02/01/kjendis/my_eclipse/roman_abramovich/utleie/luksusyacht/20030567/
Rosalie Skrevet 1. februar 2012 #45 Skrevet 1. februar 2012 Jeg sitter og jobber i AutoCAD, så det som ligger på ctrl + V lar seg ikke lime inn her.
Gjest Levitate Skrevet 1. februar 2012 #48 Skrevet 1. februar 2012 http://rockdenim.no/brooklyn_jacket_black/P_3746
otilie Skrevet 1. februar 2012 #53 Skrevet 1. februar 2012 http://www.novamov.com/video/tl126eogfz9px
Gjest utoginn Skrevet 1. februar 2012 #54 Skrevet 1. februar 2012 Ingredienser: 400 g renskåret svinekjøtt i strimler 1 ts salt ½ ts pepper 2 ss rapsolje til steking 2 stk gulrot , i skiver 1 stk løk , delt i biter 1 boks hermetiske kikerter 1 boks hermetiske tomater , grovhakket 1 dl langkornet middagsris 4 dl lett kokosmelk 7 ½ dl lys kjøttbuljong 2 ss rød karripasta 4 stk grovt rundstykke Slik gjør du: 1. Bland alle ingrediensene til suppen, unntatt kjøtt og kikerter, og kok opp. Kok i femten minutter før du kjører suppen med stavmikseren. 2. Krydre kjøttstrimlene og brun dem i en panne. Hell væsken av kikertene og tilsett dem sammen med kjøttet i suppen før servering. Servere med grove rundstykker. Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Rosalie Skrevet 1. februar 2012 #55 Skrevet 1. februar 2012 Ingredienser: 400 g renskåret svinekjøtt i strimler 1 ts salt ½ ts pepper 2 ss rapsolje til steking 2 stk gulrot , i skiver 1 stk løk , delt i biter 1 boks hermetiske kikerter 1 boks hermetiske tomater , grovhakket 1 dl langkornet middagsris 4 dl lett kokosmelk 7 ½ dl lys kjøttbuljong 2 ss rød karripasta 4 stk grovt rundstykke Slik gjør du: 1. Bland alle ingrediensene til suppen, unntatt kjøtt og kikerter, og kok opp. Kok i femten minutter før du kjører suppen med stavmikseren. 2. Krydre kjøttstrimlene og brun dem i en panne. Hell væsken av kikertene og tilsett dem sammen med kjøttet i suppen før servering. Servere med grove rundstykker. Oppskriften er hentet fra Matprat.no Haha, den skal vi også ha til middag i dag!
Rosalie Skrevet 1. februar 2012 #56 Skrevet 1. februar 2012 (Rent bortsett fra at svinekjøttet blir erstattet med kikerter, da)
Minimee66 Skrevet 1. februar 2012 #58 Skrevet 1. februar 2012 http://citywatching.com/2010/05/13/theatre-acoustics-make-big-box-sale/
kissi Skrevet 1. februar 2012 #60 Skrevet 1. februar 2012 http://www.tv2.no/gmn/wenche/oppskrifter/muslirundstykker-2112881.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå