Agurk Skrevet 27. juli 2011 Forfatter #261 Skrevet 27. juli 2011 To halve rundstykker med hamburgerygg og ost. Jordbær og appelsinjuice til.
Frk. Belle Skrevet 28. juli 2011 #262 Skrevet 28. juli 2011 Mangolassi (av Pakistansk mango), nøtter og eplebiter.
FantasDick Skrevet 28. juli 2011 #264 Skrevet 28. juli 2011 Kaffe! Blir vel noe mat litt senere håper jeg.
-Fisken- Skrevet 28. juli 2011 #265 Skrevet 28. juli 2011 1/2 rundstykke med litt smør, ruccola, ost og paprika. 1/2 rundstykke med skalldyrsalat, ruccola, skinke og agurk. En dæsj pepper over det hele. 1 nektarin, 1 stor kopp te og vann.
*Numi* Skrevet 28. juli 2011 #266 Skrevet 28. juli 2011 Havregrøt kokt på melk med kanel og litt sukker. Er blitt helt hekta! Trikset er å bruke lettkokte havregryn og la det putre en ti minutters tid, uten at den blir alt for fast i fisken, men myk og god. Nam nam!
Kvist Skrevet 28. juli 2011 #268 Skrevet 28. juli 2011 Havregrøt kokt på melk med kanel og litt sukker. Er blitt helt hekta! Trikset er å bruke lettkokte havregryn og la det putre en ti minutters tid, uten at den blir alt for fast i fisken, men myk og god. Nam nam! Ti minutter? Blir det ikke bare seig gugge da? Bruker aldri koke mer enn rundt to minutter jeg. Og så har jeg i et lite dryss med gryn som jeg bare vender inn før jeg spiser sånn at det er litt mer "struktur" i grøten min.
Gjest HunterLady Skrevet 28. juli 2011 #270 Skrevet 28. juli 2011 Et stykke av en slik, http://www.passionforbaking.com/blog/2011/07/21/brownies-bunn-med-jordbaer-bringebaer-mousse Holy shit. Yummy!! :gjeiper:
Dizzy Skrevet 28. juli 2011 #271 Skrevet 28. juli 2011 Brødskive med ost og kaviar, og et glass melk.
*Numi* Skrevet 28. juli 2011 #272 Skrevet 28. juli 2011 (endret) Ti minutter? Blir det ikke bare seig gugge da? Bruker aldri koke mer enn rundt to minutter jeg. Og så har jeg i et lite dryss med gryn som jeg bare vender inn før jeg spiser sånn at det er litt mer "struktur" i grøten min. Tja, den koker vel ikke i ti minutter akkurat. Jeg står og rører hele tiden, og når den har begynt å ryke så skrur jeg ned varmen og rører til jeg synes konsistensen er passelig. Den blir ikke seig. Blandingsforholdet melk og gryn slumper jeg bare til. Edit: Trykkleif. Endret 28. juli 2011 av *Numi*
Gjest margrit Skrevet 28. juli 2011 #273 Skrevet 28. juli 2011 To brødskiver med skinke, rapidsalat, agurk og litt majones.(jeg bruker majones fremfor smør)
Safira Skrevet 28. juli 2011 #274 Skrevet 28. juli 2011 Havregrøt med litt solsikkekjerner og sukrin, med et halvt beger yoplait dobbel 0 % kokosyoghurt som jeg rørte inn når den var ferdig.
Sofie_22 Skrevet 28. juli 2011 #276 Skrevet 28. juli 2011 (endret) En stor brødskive med cottage cheese, kalkunskinke, ost og salat. Pluss et glass soyamelk til Endret 28. juli 2011 av Sofie_22
smalls Skrevet 28. juli 2011 #277 Skrevet 28. juli 2011 En grov baguette med makrell i tomat på og et glass vann.
Gjest Varpunen Skrevet 29. juli 2011 #278 Skrevet 29. juli 2011 ostesmørbrød fra stekepanna namnamnam, elsker ostesmørbrød som blir laga i steikepanna!
Gjest Anuket Skrevet 29. juli 2011 #279 Skrevet 29. juli 2011 (endret) Nystekte urte ciabatta med agurk og kalkunservelat som pålegg Endret 29. juli 2011 av Anuket
missLynch Skrevet 29. juli 2011 #280 Skrevet 29. juli 2011 Jordbæryoghurt med med 4- korn, samt en bolle med hvitost. Og kaffe!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå